1 ile 30 arası toplam 333 sonuç

Konu: Fulham | Kulübeden Kupalara Geçiş - 2019

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Yav niye bu kadar korkuttunuz beni , grup bana çok normal doğal bir grup olarak geldi bana
    İçimde grubu lider bile çıkabiliriz hissi var yahu neden böyle konuştunuz anlamadım
    Ben yarın en azından oynayabildiğim kadar oynayım bari oyunuda sonuçları koyayım

Bu arada yoğunluktan pek oynayamıyorum, sizler yorumlarınızı eksik etmezseniz mutlu olurum, şevkim kırılsın istemiyorum kariyer çok güzel ilerlerken bırakmak istemiyorum.
    Bol FM'li günler.
    Transferlerin olmasaydı, bende grup çok zor derdim ama sana yararlı olabilecek topçular aldın, o yüzden valencia dışında puan kaybetme oranın %20 bence AZden de Partizandan da iyi takımız

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Transferlerin olmasaydı, bende grup çok zor derdim ama sana yararlı olabilecek topçular aldın, o yüzden valencia dışında puan kaybetme oranın %20 bence AZden de Partizandan da iyi takımız
    Kaldı iki maç bakalım

SPOR TOTO SUPER LİG 4.HAFTA

Maç çok ortadaydı , biz ev sahibi olma avantajımızı kullanıp biraz daha baskılıydık fakat rakip iyi kontra ataklarıyla tokatladı bizi.Evimizde üst üste ikinci maç ve yine mağlubiyet bu hoş değil , takımın taraftarımız önünde yenilmemeyi öğrenmesi gerekli.

AVRUPA LİGİ A GRUBU 1.MAÇ

Biz topa ve oyuna sahiptik fakat Az Alkmar'ın atakları daha etkiliydi bu yüzden attılar geri çekildiler zaten.Bizde 25 dakikada elimizden geleni yaptık ama maalesef kaybettik.

SPOR TOTO SUPER LİG 5.HAFTA

Mükemmel mükemmel mükemmel !!!
    Tam anlamıyla mest olmuş durumdayım 46.dakikada 5-0 öne geçip inanılmaz fırsatlar tepip üstüne üstlük Galatasaray son dakikalardaki futbolu maçı heyecan verici bir noktaya taşıdı.
    Vakit olsaydı berabere olurmuydu? Olurdu manyak baskı yedik

SPOR TOTO SUPER LİG 6.HAFTA

20 şuta karşılık sadece 7 şut karşılık verebilen Fenerbahçe'yi tam abluka altına aldık attık atacağız golümüzü oda ne ? Eski futbolcuları kıyak yaptı 2.sarıdan attırdı kendini ah ulan ucuz kurtuldunuz

AVRUPA LİGİ A GRUBU 2.MAÇ

Tam beraberlik maçı idi. İki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı.
    Ama rakibimiz daha tehlikeli ataklar ile korkuttu diyebilirim
    Galip gelebilirmiydik sorusunu sorarsak şans golü ile belki .

SPOR TOTO SUPER LİG 7.HAFTA

Daha maçın başında golü yiyince ne oluyor arkadaş diye bir duraksadım ama iyi ki yemişik
    Takım tek kale 85 dakka oynadı , güzel oyun ve skor mutlu etti.

Yeni güncellemeler birazdan ,,

Mesaj Yetkileri