Sayfa 19 / 30 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya suna biz esad'in devrilmesini istiyoruz.oso bunun icin ugrasiyor.pyd ve isid oso'nun isini zorlastiriyor.oso bir de bunkarla ugrasmak zorunda kaliyor.biz oso'nun elini rahatlatmaya calisiyoruz desenize.pyd isidin yanindatken tehlikeli iken oso'nun yaninda tehlikesiz mi oluyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

avrupadan hemen youtube yorumu gelmiş
    ulan ingilterede almanyada olaylar oldu olaylar daha da büyüse twitteri feysbuku yutubu kapatacağız diye açıklama yaptılar
    şimdi gelmiş yüzsüz yüzsüz Türkiyeye laf ediyolar

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    avrupadan hemen youtube yorumu gelmiş
    ulan ingilterede almanyada olaylar oldu olaylar daha da büyüse twitteri feysbuku yutubu kapatacağız diye açıklama yaptılar
    şimdi gelmiş yüzsüz yüzsüz Türkiyeye laf ediyolar
    "sen" buna bir laf söylemedikten sonra avrupa laf söyler tabii.

ama dur, şeydi di mi, "avrupalılar, esad falan başbakana karşı hareket ediyorsa başbakan haklıdır".

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Aydin View Post

ama dur, şeydi di mi, "avrupalılar, esad falan başbakana karşı hareket ediyorsa başbakan haklıdır".
    Aydın ben diyorum mersin sen diyosun tersin saçmalama lütfen ya

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Bu Adam Birşeylerden Korkuyorki, Sansür Getiriyor İnternete, Bu Adamı Destekleyenler Daha ne kadar Peşinden Gideceksiniz, Gerçekleri ne zmn göreceksiniz?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Aydin View Post

dediğim gayet açık. sen bir tepki gösterebiliyor musun bu sansüre? devlet sırları açığa çıkıyorsa, önce açığa çıkaranı ve o konuşmada geçen olayları incelemen gerekir. bu yapıldı mı?

twitter sansürünün ne amaçla yapıldığını biliyoruz. gerçi sen buraya gelip "twitter'ı dize getirdik" yazmıştın. şimdi de "youtube"un avukatları gelince de sevinecek misin?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hala ihaneti savunuyosunuz inanamıyorum hükümete değil vatana ihaneti ideolojileriniz gözünüzü bu gada da mı gapadı yav

Nesil
    2007

Konuşmalar cidden çok ilginç. Ancak hükümetin ne yapmak istediğini ben çözemedim gitti.

Hakan Fidan'ın dediği gibi bizim asıl sorunumuz tüm sınırı korumak, sadece Süleyman Şah Türbesi'ni değil. Hatta sadece sınır da değil düşman içeride dışarıda var. Ancak bakıyorsun Suriye'de oluşan PYD oluşumu var, bizim ne yaptığımız belirsiz. AKP yanlıları, işte bir şeyler yapıyoruz; saldıracağız diyecekler ama o zaman da ben soruyorum; bu kadar sert kararlar alabiliyorken adı lazım değile masaya oturup anlaşmaya çalışan, İstanbul'da ismi lazım değilin posterlerini boy boy görmek zorunda kaldığımız, her gün bir partinin; zamanında senin halkını katleden adama sayın sayın dedirten aynı iktidar değil mi? Kandil'den adamları ülkemize davet ettik yahu, yuh yani. ABD U. B. Ladin'i fare gibi yakaladı. Biz yıllardır besliyoruz adamı(zamanında asamayanlara da selam olsun). Ha dersiniz; barış süreci, artık PKK'yı kızdırmak istemiyoruz; eee PYD'den bize ne o zaman?

Suriye konusuna hiç girmeyeyim, bize neyse adamların resmen iç işlerine karıştık. Başkaları Twitter yasağını bile eleştirince kızıyorlar ama adamlar Suriye'nin rejimini dışarıdan müdahale ile yıkmaya çalıştı. Konuşmalarda da açık açık belli oldu. ABD, İsrail yapsa işte kapitalizm de bilmem ne de falandı filandı denir; başta ben derdim. Şimdi de bizimkiler başladı herhalde. O sınır şimdi tamamen kararsız bir halde, hiç iyi bir şey olmadı bizim adımıza.

Şu konuşmaların sızdırılması da vatan hainliğidir cidden. Hadi biz içimizde bunu eleştiririz, oy veririz/vermeyiz de asıl uluslararası alanda nasıl bir etki bırakacak bu.

Neyse, devlet büyüklerimizin düşündüğü daha iyi planlar vardır herhalde ne diyelim.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Doğruysa bizim için tehditler bir eksildi. Yalnız orada dengeler her saat değiştiği için devlet her olasılığa karşı hazır olmakla yükümlü. Savaş da bunlardan biri.
    Savaşa her an hazır olmak ayrı, bir bahane yaratıp saldırmak ayrı. Önce bunu netleştirmek lazım.

Pyd ülke kurmasın yanı başımızda diyorsunuz sonra da onlarla işbirlği yaptığınız ortaya çıkıyor. Bunu da tehdit azaldı diye adlandırıyorsunuz. Pyd hiçbir zaman tehdit olmadı bize. Biz ite kaka zorla pyd'nin elini güçlendirdik. Aynısını işid denen naneye de yaptık. Zaten Başbakan'ın en büyük saçmalığı herkese ikili oynaması tabi sizler bunu siyaset olarak algılıyorsunuz. Siyaset bu kadar tutarsız birşey değildir. Siyaset yaparken bir stratejin olur ona göre hareket edersin.

Ülkemizin Suriye konusundaki stratejisini söyleyebilir misin? Öso'ya yardım ettik, eğittik. Sonra barış süreci adı altında pkk'lıların pyd'e geçişini sağladık. Ne için yaptık ? Esad'ın zulmüne karşı çıkmak için mi yaptık madem durum böyle pyd ne alaka ? Kuzey Suriye'de kurulacak Kürt devleti ne alaka?

Benim fikrim biz bu tiyatro oyununda yan rolde oynayan yeteneksiz oyuncuyuz. Yarın vur diyecekler vuracağız, öl diyecekler öleceğiz. Hiç bir etkinliğimiz yok. Öso'ya yardım edin dendi, ettik. Şimdi de İsrail Suriye üzerinde baskı oluşsun diye Kuzey'de kurulacak Kürt devletini destekliyor. Şuan için tehdit olarak gösterdiğiniz durumu yarın hükümet destekleyecek. O zaman ne yapacaksınız merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Neden kapattığını bir türlü çözemiyorum. Onun yerine çıkıp 'montaj,dublaj' desen zaten sana inananlar yine inanacak. Ne gerek var böyle şeylere.

Bir de bu son kayıt bambaşka bir şey. Cemaatin falan olduğuna inanmıyorum, o 4'lüden biri kaydetmiş. Kaydeden de bu planın içinde olanlar da keşke gerçekten cezalarını çekse.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Hala ihaneti savunuyosunuz inanamıyorum hükümete değil vatana ihaneti ideolojileriniz gözünüzü bu gada da mı gapadı yav
    Şimdi sen hükümetin yediği nanelerin ortaya çıkarılımasını, bir çok kitleye yayılmasını engellemek için kapatılmadığını mı söylüyorsun?
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ABD Irak'a bir girdi bir daha çıkamadı. Milyarlarca dolar zarar etti. Bir çok asker yitirdi. Şimdi Suriye ile savaşa sokulmak isteniyoruz. İsrail, ABD kendi isteklerini bizi kullanarak yaptırmak istiyorlar. Suriye ile savaşmamıza hiç bir haklı neden bulunamaz. Hepsi bahanedir. Oyun oynamıyoruz arkadaş savaşa giriyoruz, masa başında oturmaya benzemez bu.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

yahu yazdıklarımızı okumuyor musunuz anlamıyorum ki. diyoruz ki en başından beri, bu kayıdı sızdıranların da, bu kayıtı konuşturanların da vatan hainliğinden ötürü yargılanması gerekiyor.

bu konuda hemfikir miyiz seninle?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

AHİM kanunları...

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Yayınlamada sıkıntı yok dinleyen kim asıl sıkıntı o. Bu kadar ses kaydından sonra hala cemaat dinleyebiliyorsa devleti, kapatıp gidelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

abi anlamadığım şu
    suriye uçağımızı vurunca
    nasıl biülkesiniz neden cevap verilmiyor nedir bu pasiflik diyenler
    suriye uçağını vuruyoruz
    savaşa hayır
    yav Allah aşkına bu nedir abi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

abi anlamadığım şu
    suriye uçağımızı vurunca
    nasıl biülkesiniz neden cevap verilmiyor nedir bu pasiflik diyenler
    suriye uçağını vuruyoruz
    savaşa hayır
    yav Allah aşkına bu nedir abi
    Suriye sana saldırıyorsa karşılık vereceksin. Suriye uçağını neden vurduk? Sınır ihlali dendi. Bunu diyenler ise Suriye topraklarına tank sokmak için "gönderirim 4 adam, bombalatırım gerekçe olur" ve "Süleyman Şah Türbesi'ne de biz saldırırız" diyenler. Şimdi ne malum Suriye uçağının vurulmasının da kapalı kapılar ardında planlanıp eyleme dökülmediği?

Benim de anlamadığım nerenizden bağlısınız bu ihanet şebekesine? Neden bu ısrar?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Suriye sana saldırıyorsa karşılık vereceksin. Suriye uçağını neden vurduk? Sınır ihlali dendi. Bunu diyenler ise Suriye topraklarına tank sokmak için "gönderirim 4 adam, bombalatırım gerekçe olur" ve "Süleyman Şah Türbesi'ne de biz saldırırız" diyenler. Şimdi ne malum Suriye uçağının vurulmasının da kapalı kapılar ardında planlanıp eyleme dökülmediği?

Benim de anlamadığım nerenizden bağlısınız bu ihanet şebekesine? Neden bu ısrar?
    kimlerin ihanet içersinde olduğunu zaman gösterecek ben doğru olduğuna can-ı gönülden inandığıklarımın yanındayım

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

kimlerin ihanet içersinde olduğunu zaman gösterecek ben doğru olduğuna can-ı gönülden inandığıklarımın yanındayım
    Bu adamlara bu kadar inanmanin sebebi nedir gerçekten çok merak ediyorum. Çalıyor insan öldürüyor bir köprü yaptığı için mi bu kadar inanç ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Boş alana top atışı yapılacakmış arkadaşlar büyütmeyin..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bu adamlara bu kadar inanmanin sebebi nedir gerçekten çok merak ediyorum. Çalıyor insan öldürüyor bir köprü yaptığı için mi bu kadar inanç ?
    Anlayamazsınız

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Facebook da kapanır 1-2 güne. Çok saçma muhabbetler dönüyor kapatılması devlet yararınadır (: O değil de bugünkü mitinglerde Erdoğan'ın sesi neydi öyle yahu İnsanlık hali ses tellerinden rahatsız olunca hepimizde olur da yani diğer parti lideriyle kıyaslandığında hitabetiyle öne çıkan bir lideri oldukça komik bir duruma düşürmüş. Danışmanları buna nasıl müsaade etmiş enteresan.

Hakan Fidana gelirsek boşuna dememişler bir ülkenin yönetiminde aydınlar kenarı çekilirse cahiller tarafından yönetilmeye mahkumdur. Bu sözün özetidir kendisi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu tivit harika

Facebook'un da kapatılması senaryosunda bile kimsenin aklına gelmiyorsun! Sen çoktan bitmişsin eyy Google+

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Facebook da kapanıyormuş hayırlı uğurlu olsun.

Next...

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Google kalır dimi beyler

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Google'ın kapatılması senaryosu neden kimsenin aklına gelmiyor?

Çünkü hiç kimse Sultan I. Recep'in Google'ı ne bahane ile kapatacağını tahmin edemiyor. Daha doğrusu ihtimal vermiyor. You tube'da özel bilgiler videolar yayınlanıyor yasak, twitter'da hakaret var yasak, facebookta benzer. Bir insan evladı googlea ne bahane bulabilir işte?

Ama karşımızdaki Tayyip.... Fazla kurcalıyor der onuda kapatır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cemaat yazdı "facebook kapanması durumunda [email protected] mail atarak videoları mail üzerinden gönderebiliriz.."

Hadi tayyip mailleride kapat

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Google'a da bulaşmazlar heralde, yok artık
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

twitter ve facebook disinda da bir suru iletisim kanali var internette. engel olabilmek icin interneti kapatmalari lazim (:

Sayfa 19 / 30 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Mesaj Yetkileri