Ankaragücü hayırlı olsun o zaman![]()
Ankaragücü hayırlı olsun o zaman![]()
Sağolasın
~ GÜNCELLEME GELDİ ~
" ANKARAGÜCÜ "
Since 1910
Makine Kimya Endüstrisi Ankaragücü ya da kısaltmasıyla MKE Ankaragücü, futbol ve voleybol dallarında etkinlik gösteren Ankara merkezli spor kulübü. Kulüp özellikle futbol branşıyla tanınır. Futbol kulübü maçlarını Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynamaktadır.
" ARMA VE RENKLER "
İmalat-ı Harbiye çalışanları tarafından desteklenen ve çalışanların bizzat oynadıkları Ankaragücü arması da kuruluşu ile örtüşen bir semboldür. İmalat-ı Harbiye yani günümüz anlamıyla savaş malzemesi üretimi yapan devlet menşeili kuruluşun adıyla paralel olarak yatık bir mermiden esinlenerek çizilen logo asaleti ve vatanı müdafaayı simgelemektedir. Ayrıca şehit veren iki takımdan birisi olan Ankaragücü, 'Millî Mücadele' yıllarında ülkeye yaptığı hizmetlerle ön plana çıkmıştır.
Atatürk, Kurtuluş Savaşı sonrası o dönemdeki adı İmalat-ı Harbiye Genel Müdürlüğü ve Spor Kulübü'nü ziyaretinde, kendisine sunulan ünlü misket üzümü ve kavun sonrası, bu ikramdan hoşnut kalarak, şu tanımlamayı yapar: “Üzüm, glikoz bakımından en zengin meyve türüdür. Kişiye güç verir ve değişik türleri vardır. En önemlisi Ankara’da bolca yetişen iri taneli lacivert renkli misket üzümüdür. Misketin lacivert rengi güç simgesidir. Kavun, kabakgiller familyasındandır. Güzel kokulu, tatlı ve sıvı meyve türüdür. Sarı, yeşil ve pembeye kaçan renk türü vardır. Sarı renk, hırs ve başarının simgesidir. Kişi, başarı sonrası bundan büyük gurur duyar.”
Ankaragücü, renk arayışları sırasında bu olay anımsanır, böylece sarı-lacivert renkler ortaya çıkar ve oy birliğiyle kabul edilir. Böylelikle, Ankaragücü'nün sarı rengi “kazanma hırsı ve başarı”yı ve lacivert rengi de “gücü” temsil etmektedir.
" TARAFTAR GRUBU "
GeceKondu
Ankara, farklı şehirlerden göç alan büyük bir kent olmasına rağmen bir memleket takımı niteliğindeki Ankaragücü'ne birçok sevdalı barındırmaktadır içerisinde. Tüm şartlarda takımlarına koşulsuz sahip çıkan kemik bir taraftar topluluğu vardır. Ayrıca Ersun Yanal dönemi gibi başarının arttığı dönemlerde müthiş destek görmesi, küskün taraftarın çokluğunun ve yüksek potansiyelin kanıtıdır. Taraftarlar özellikle 1970'li yıllarda Gecekondu adını verdikleri Gençlik Parkı tarafındaki kale arkası tribünde bulunurlar. Kulüp tarihindeki önemli amigolar arasında Sefa ve Hüsnü önemli yere sahiptir. Tribünlerde anonim olarak ortaya çıkan Bastır Ankaragücü sloganı çok büyük yankı bulmuş ve kabul görmüştür.
" ANKARAGÜCÜ TEKNİK DİREKTÖRÜYLE YOLLARINI AYIRDI "
Ptt 1.Lig'de aldığı kötü sonuçlardan sonra teknik direktörüyle yollarını ayırmaya karar veren Ankaragücü yönetimi teknik direktör arayışlarına hemen başladı. Yönetimin teknik direktör adayları arasında geçen sezon Galatasaray'da efsaneleşmiş isim Onur ALTUN da bulunmakta. Diğer adaylar ise Aykut Kocaman, Samet Aybaba...
" PRENSİPTE ANLAŞILDI İŞ İMZAYA KALDI "
Teknik direktör arayışlarına başlayan Ankaragücü Onur ALTUN ile prensipte anlaştığını ve işin resmiyete dökülmesi için çalışmaları hızlandırdıklarını açıkladı. En kısa sürede takımı Onur ALTUN'a teslim edecek olan Ankaragücü yönetimi büyük bir çalışma yürüterek işi hemen bitirmek istiyor...
Onur ALTUN ise yaptığı açıklamada " Ankaragücü 100 yıllık köklü bir kulüp anlaştığımızı söylemekten mutluluk duyuyorum. Umarım en kısa sürede iş resmiyete dökülür. Hep birlikte yeniden Ankaragücü'nü layık olduğu yere tekrar Süper Lige hep birlikte çıkaracağız. " diyerek sözlerini noktaladı.
" İMZALAR ATILDI ! ONUR ALTUN ANKARAGÜCÜNE İMZAYI ATTI "
Fransa da O.Lyon takımıyla istediği başarıyı elde edemeyen Onur ALTUN Türkiye'ye döner dönmez PTT 1.Lig ekiplerinden Ankaragücü takımı ile 03.11.2015 tarihinde 2 yıllık sözleşme imzaladı. Onur ALTUN bir dönem Spor Toto Süper Lig de Galatasaray ile kupalarla dolu bir zafer dönemi geçirerek Şampiyonlar Ligi Kupasını Galatasaray ve Türkiye'ye kazandıran ilk teknik direktör olarak tarihe geçen isim olmuştu.
" TAKIMIN TARİHİ HAKKINDA KISA ÖZET "
" PTT 1.LİG DEVAM EDİYOR "
~ AnkaraGücü - K.Maraşspor ~
Ptt 1.Lig ilk maçına çıkan Onur ALTUN 3 puanı alarak taraftarını keyiflendirdi. İlk yarida Ali Pala'nın golleriyle öne geçen sarı lacivertli kulüp son darbeyi ikinci yarida Engin Aktürk ile vurarak rakibini yendi.
~ AnkaraGücü - İnegölspor ~
~ Bucaspor - AnkaraGücü ~
Onur ALTUN deplasmanda aldığı galibiyetle yönetimi ve taraftarları sevindirdi. İç açıcı bir performans gösteren tecrübeli teknik adam dar bir kadroya sahip olduklarını ve yola bu şekilde devam ederek canla başla savaşmanın zorluklarını dile getirdi. Onur ALTUN 3 maçta Ali Pala'nın performansına deyindi. Oynanan 3 maçta toplam 6 gol atan santrafor genç hocanın vazgeçilmezi haline gelmiş durumda...
~ AnkaraGücü - Samsunspor ~
Şanslı Samsunspor deplasmandan 3 puanla ayrıldı. Sarı Lacivertli takımın 1. dakikadan öne geçmesiyle büyük bir şok yaşayan Samsunspor 16.dakika da beraberliği yakaladı. Ankaragücü yaptığı ataklarla rakibi zorlamaya devam etti. Direkten dönen 2 topu ile büyük hayal kırıklığı yaşayan sarı lacivertli takım 61.dakika da Kerim Zevne'nin golüne engel olamadı.
~ Akhisar Bld. - AnkaraGücü ~
~ AnkaraGücü - Gaziantep Bld. ~
" ONUR ALTUN İYİ BAŞLANGIÇ YAPTI "
Yaptığı 6 maç sonrası açıklamarda bulunan tecrübeli teknik direktör " Yeni bir DİRENİŞ başlattık. Ankaragücü umuyorumki en kısa sürede eski günlerine dönecektir. " 6 haftalık süreçte 3 Galibiyet, 1 Mağlubiyet ve 2 Beraberlik alan sarı lacivertli ekipte yönetim Onur ALTUN'un ileriki haftalarda Ankaragücü'nü hedeflenen yere getireceklerinden emin...
Not: Takip eden ve mesaj atan herkese teşekkürler...
Onur ALTUN
Takıma hemen alışmışsın hocam, bir aksilik olmazsa (daha erken ama) bu sezon kesinlikle STSL'e çıkacağını düşünüyorum..
Bu arada Ankaragücü güzel seçim![]()
Bu sezon çıkarız, süper ligdeki 2.sezonumuzda da kafaya oynarız
Fransa Macerası kötü olmuş. Umarım Türkiye'de istediğin başarıyı tekrar sağlarsın..
~ GÜNCELLEME GELDİ ~
" PTT 1.LİG DEVAM EDİYOR "
~ Göztepe - AnkaraGücü ~
Ankaragücü farklı kazandı. Göztepe deplasmanına çıkan sarı lacivertli takım maça çok konsantre başladı. Ali Pala'nın yıldızlaştığı maçta rakibini attığı 5 golle darmadağın etti...
~ Boluspor - AnkaraGücü ~
Onur ALTUN deplasmanda aldığı kritik galibiyetlerle taraftarın gönlünü kazanmış durumda. Yönetimin yüzünü güldüren teknik adam kazanmaya devam ediyor...
" ANKARAGÜCÜ 7 TRANSFERLE KADROSUNA TAKVİYE YAPTI "
Ankaragücü kadrosuna 7 isim katarak transfer sezonuna bomba gibi bir giriş yaptı. Kalesini Serkan Kırıntılı ile güçlendiren sarı lacivertli kulüp, Türkiye'nin İbrahimovici olarak gösterilen Ali Öztürk ve Bilal Kısa, Ferit Erişçi, Doğancan Demirci, Arlind Hamzaj, Minka Camara ile anlaşmaya vardığını açıklayarak ara transferi aldığı 7 futbolcuyla noktaladı.
" ANKARAGÜCÜ TRANSFERLERİ "
"Bilal Kısa" kimdir ?
Adı: Bilal Kısa
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1983 (30 yaşında)
Doğum Yeri: Merzifon, Amasya, Türkiye
Boyu: 1,80 m (5 ft 11 in)
Pozisyonu: Orta saha
"Serkan Kırıntılı" kimdir ?
Tam Adı: Serkan Kırıntılı
Doğum Tarihi: 15 Şubat 1985 (29 yaşında)
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
Boyu: 1,86 m (6 ft 1 in)
Pozisyonu: Kaleci
" Kariyeri Hakkında Kısa Bilgi "
Serkan futbola 14 yaşında amatör olarak Adanaspor'da başlamıştır. 17 Yaşında Adanaspor A Takımına yükselmiştir. 1.85 m. boyunda ve 81 kg. ağırlığındaki kaleci gösterdiği performans ile milli takım kadrosuna da çağrılmıştır. 2004-2005 sezonunun devre arasında MKE Ankaragücü'ne transfer oldu. MKE Ankaragücü'nde 5 sezon forma giyen oyuncu, bu takımda birçok kez ilk 11 oynadı. 15/08/2010 tarihinde MKE Ankaragücü ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiştir. 31 Ağustos 2010'da Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe formasıyla ilk kez 4 Eylül 2010 tarihinde; Sivas Kongresi'nin yıldönümünü anmak için Sivasspor'un sahasında oynanan, Cumhuriyet Kupası mücadelesinde ilk onbirde Sivasspor'a karşı forma giydi. 31 Ağustos 2010'dan beri Fenerbahçe adına mücadele etmektedir. 2012 yaz ayında Fenerbahçe ile sözleşmesini 3 yıl daha uzatmıştır. Son olarak ise Ziraat Türkiye Kupası maçında Pendikspor maçında 90 dakika oyunda kalmış ve başarılı kurtarışları ile hiç gol yemeden görevini tamamlamıştır. Oyuncu 4 Eylül 2013 tarihinde Çaykur Rizespor'a transfer olmuştur.
" PTT BİRİNCİ LİG "
~ AnkaraGücü - Kasımpaşa ~
Ankaragücü evinde Ptt 1.Lig liderini ağırladı. Lideri 3-1'lik bir skorla deviren sarı lacivertli takımda yeni transfer Minka Camara 45.dakika da penaltıdan bir gol kaydetti.
~ Adanaspor - AnkaraGücü ~
" 22.HAFTA İTİBARİ İLE PUAN DURUMU "
Ptt 1.Ligde 22.hafta sonunda Onur ALTUN'un gelişiyle yükselişe geçen AnkaraGücü 5.sırada bulunuyor. Ankaragücü yakalamış olduğu istatistiklerde 9 Galibiyet, 9 Beraberlik, 4 Mağlubiyet aldı. Yönetim Onur ALTUN'un şuanki performansından memnun gözüküyor. Onur ALTUN'un sezon sonu takımlarını Süper Lige taşıyacaklarından eminler...
~ AnkaraGücü - Ş.Urfaspor ~
Ptt 1.Lig 23.Hafta
Ankaragücün de bir darbede Şanlıurfaspor'a geldi. Şanlıurfaspor'un 28' ve 52' dakikalarda attığı gollerle öne geçmesiyle Ankaragücü maçın son 10 dakikasında işi bitirdi. 80.dakika'ya kadar 2-1 mağlup olan AnkaraGücü 81'de Aydın Toscali (Pen.), Ali Pala (84',90'+1), Caner Ağca (86') attığı gollerle geriden gelerek maçı kazandı...
~ Fethiyespor - AnkaraGücü ~
Ptt 1.Lig 24.Hafta
~ AnkaraGücü - Mersin İ.Y. ~
Ptt 1.Lig 25.Hafta
Sahasında önemli bir maça çıkan Ankaragücü yeni transferi Arlind Hamzaj'ın attığı golle maçı 1-0 kazanıp önemli bir 3 puanın sahibi oldu.
" 25.HAFTA SONUNDA PUAN DURUMU ŞEKİLLENİYOR "
Onur ALTUN'un gelişiyle yeni bir "DİRENİŞ" başlatan AnkaraGücü ligin zirvesine doğru tırmanmaya devam ediyor. Ptt 1.Lig'in 3.sırasında yer alan sarı lacivertli kulüp çıktığı 25.lig maçı sonrası 45 puanla 3.sırada ve oynadığı 25 maçtan 12 Galibiyet, 9 Beraberlik, 4 Mağlubiyet aldı.
Onur ALTUN
Lyon'da keske basarili olabilseydik. Neyse Ankaragucunde basarilar. Ilk 2'de bitirmek icin hala sansimiz var. Umarim play-off'a kalmadan Super Lige cikariz.
Ankaragücü efsaneye efsane Teknik Direktör yakışır bu arada iyi gidiyoruz![]()
Güzel gidiyorsun dostum Serkan Kırıntılı nasıl ?
transferler güzel olmuş, ligde de fark kapanmış gidişatımız bozulmazsa şampiyon olup çıkarız
Sağolasın egecim inşallah bu sene Süper Lig yolu gözüküyor bize.
Teşekkür ederim kardeşim sezon sonunda istatistiğini paylasıcam çok güzel şuanda memnunum kalecimizi bulduk diyebilirim.
~ GÜNCELLEME GELDİ ~
" ANKARAGÜCÜ SEÇİM'E GİTTİ YENİ BAŞKAN VOLKAN ESEN ! "
" PTT BİRİNCİ LİG DEVAM EDİYOR "
~ İstanbul BBSK - AnkaraGücü ~
Ptt 1.Lig 26.Hafta
Deplasmanda çıktığımız zorlu maçtan 0-0'lık skorla berabere ayrıldık. Onur ALTUN maç sonu yaptığı açıklamada " Çok zorlu bir müsabakaydı. 1 puan almak bazen iyidir. Takımımın performansından mutluyum. " diyerek sözlerini noktaladı.
" BOMBA TRANSFER GELİYOR "
AnkaraGücü tam transfer sezonunu kapattı derken süpriz bir atakla kendine kulüp bulamayan Fransız oyuncu Nikolas Anelka ile anlaştığını duyurdu. Kadrosuna kattığı 36 yaşındaki yildizin bir sonraki PTT 1.Lig maçında sahada olması bekleniyor...
Onur ALTUN flaş verdiği son dakika kararıyla Anelka'yı kadrosuna dahil ettirdi. Yönetim oyuncuyu ikna etmeyi başardı ve 2 yillik sözleşme imzalandı. Bir çok eleştiriyi üzerine çeken Onur ALTUN bu transfer hamlesinin ne kadar doğru olduğu tartışılıyor. Bazı spor yazarları yanlış bir hamle olarak nitelendirirken, bazılarıda Drogba örneği verip yaşayan efsane ölüsü bile yeter diyorlar...
~ AnkaraGücü - Karşıyaka ~
Ptt 1.Lig 27.Hafta
AnkaraGücü yaptığı son dakika transferiyle gündeme bomba gibi oturdu. Bugünde Nikolas Anelka ilk 11'de maça başladı. Karşıyaka 12'dakika da Serdar Eylik ile öne geçerken, 26'dakika da Nikolas Anelka şık bir golle beraberliği sağladı. İkinci yarida 49'dakika da Anelka'nın asistiyle Caner Ağca golünü kaydetti ve 3 puanı başkent ekibi aldı.
~ Gençlerbirliği - AnkaraGücü ~
Ptt 1.Lig 28.Hafta
19 Mayıs stadında oynanan Ankara derbisini Gençlerbirliği kazandı. Ankaragücü'nün yakaladığı fırsatları gole çevirememesi sonucu Gençlerbirliği 19'dakika da Nizamettin'in golüyle skorun üstüne yatarak kazandı.
~ AnkaraGücü - Alanyaspor ~
Ptt 1.Lig 29.Hafta
Ankaragücü müthiş bir coşkuyla maça başladı. Rakibini 2-0 yenen sarı lacivertli ekip oldukça sevinçliydi. Ortaya koydukları performans taraftar tarafından alkışları topladı. Taraftar 90 dakika hiç susmadan takımlarına olan bağlılıklarını gösterdiler. Anelka'ya özel ilgi olan bu maçta 19.000 kişi tribünde karşılaşmayı takip etti.
~ K.Maraşspor - AnkaraGücü ~
Ptt 1.Lig 30.Hafta
Sarı lacivertli takım PTT 1.Ligde adım adım aldığı zaferlerle hedefe ilerlemeye devam ediyor. Rakibini Ali Pala'nın 20'dakika da attığı golle yıkan Ankaragücü yönetimi Onur ALTUN'u başarılı bir performans grafiği gösterdiği için tebrik ettiler.
" ANKARAGÜCÜ İLE ÇIKTIĞIMIZ KARŞILAŞMALAR ALINAN SONUÇLAR "
Ankaragücü kariyerinde 23 maça çıkan Onur ALTUN takımının göstermiş olduğu performans ve taktik anlayışıyla alkışları topladı. 13 Galibiyet, 5 Mağlubiyet (3'ü Hazırlık Maçından), 5 Beraberlik (1'i Hazırlık Maçından) alan sarı lacivertli kulüp Süper Lig'e çıkma yolunda adım adım hedefe doğru ilerliyor.
" 30.HAFTA İTİBARİ İLE PUAN DURUMU "
HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYE AÇIĞIMDIR...
Onur ALTUN
Ek olarak Bursaspor'da Bekir Sevgi var çok iyi bir kaleci![]()
Maçlar çok güzelAnelkanın profili nasıl
![]()
Anelka'yı nasıl aldın ya West te değil miydiBen bursaya r10u getirene kadar canım çıktı
![]()
![]()
Yok bir diğer kaleci olarak bir sonraki sezon Aykut Özer'i düşünüyorum ilk sezonumda Galatasaray'a ben kazandırmıştım. Güzel bir profile sahip alabilirsem onu alıcam takımıma.
Eyvallah egecim. Anelka'nın profili güzel 36 yaşında bazen tabiki yaşlılığı oyuna yansıyor. Ama şuanda iyi durumda.
Valla ben aldığımda bana serbest olarak önerildi. Ondan sonra cüzi bir miktarla kontrat imzaladık. Şuanda çok mutluyuz. Başkent ekibine de Anelkayı kazandırmak tabiki kolay olmadı.![]()
Pasa sampiyonluga kosuyor. 2.lik icin yarisacagiz anlasilan. Genclerden 1 puan alsaydik cok iyi olurdu![]()
Anelka'yı yeniden sarı lacivert forma altında görmek güzel.Performansına bakarak 2. lik garanti diyorum. Başarılar.
![]()
TariboWest
Ankaragücü BOMBA transferlere alışıktır![]()
Aynen Paşa'yı yakalamak imkansız Şampiyon oldular.
~ GÜNCELLEME GELDİ ~
" PTT BİRİNCİ LİG KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR "
~ AnkaraGücü - Akhisar Bld. ~
Ptt 1.Lig 31.Hafta
Ankaragücü evinde rakiplerine kök söktürmeye devam ediyor. İlk yarida oynadığı müthiş bir futbolla rakibine top oynattırmayan sarı lacivertli takım 11'dakika da Aytaç Öden ile öne geçti. 30'dakika da Tisdell'le farkı ikiye çıkaran sarı lacivertli takım ilk yarinin bitmesine 5 dakika kala 39'dakika da Ali Pala ile farkı 3'e çıkardı. İkinci yari Akhisar maça hızlı başladı. Kerem Bulut'un 55' ve 88' de attığı gollerle her ne kadar beraberlik için umutlansada Ankaragücü buna izin vermedi...
~ İnegölspor - AnkaraGücü ~
Ptt 1.Lig 32.Hafta
Onur ALTUN'un öğrencileri fark yaratmaya devam ediyor. İnegölspor deplasmanına konuk olan Ankaragücü takımı Ali Pala (20',46') ve Caner Ağca (78') attığı gollerle rakibini 3-2 mağlup ederek deplasmanda 3 puanın sahibi oldu.
~ AnkaraGücü - Bucaspor ~
Ptt 1.Lig 33.Hafta
Evini kaleye çeviren sarı lacivertli takım bu kez Bucaspor'u konuk etti. Maça hızlı başlayan ALTUN'un öğrencileri maçın henüz 2.dakikasında Ali Pala'nın golüyle öne geçti. Maçın 21.dakikasında Nikolas Anelka'nın 25 metreden müthiş füzesiyle farkı ikiye çıkardı. İlk yariyi önde 2-0 önde kapatan Ankaragücü ikinci yarida rahat oyunuyla rakibinin üstünde baskılı futbolunu gösterdi. Maçın 51'dakikasında kazandığı penaltı vuruşunu Aydın Toscalı ile gole çeviren sarı lacivertli takım 3 puanı rakibi karşısında 3 golle aldı...
" ALİ PALA GOL REKORUNU KIRDI "
Ali Pala bu sezon Ankaragücü için attığı 21 gol Ankaragücü kulüp rekoru olarak tarihe geçti. Bir önceki en skorer Ankaragücü oyuncusu rekorunu 1966 sezonunda attığı 20 gol ile Ertan Adatepe elinde bulunduruyordu.
~ Samsunspor - AnkaraGücü ~
Ptt 1.Lig 34.Hafta
Ptt Birinci Lig'in son mücadelesine deplasmanda çıkan AnkaraGücü güçlü rakibi karşısında 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Sahada futbol şöleni izleyen taraftarlar skorun güzel olduğunu ifade etti. Yönetim Onur ALTUN'a tam destek verirken, Ankaragücü taraftari deplasmanda Onur ALTUN'a ve futbolculara verdiği destekle takımlarına moral verdiler.
" 34.HAFTA SONRASI PUAN DURUMU "
Ptt Birinci Lig sonlandı. 65 puanla ligi 3.sırada bitiren AnkaraGücü takımı 18 Galibiyet, 11 Beraberlik ve 5 Mağlubiyet alarak herkesi şaşırtan bir istatistiğe imza attı. Süper Lig'e çıkmak için Play Off mücadelesi verecek olan sarı lacivertli ekipte heyecan dorukta. Onur ALTUN yaptığı açıklamada her ne olursa olsun Play Off'ları kazanıp Süper Lig'e çıkacaklarına inandıkları açıklamasını yaptı...
~ AÇIKLAMA ~
- Play Off mücadeleleri iki ayaklı oynanıyor. Birisi iç sahada diğeri deplasmanda olmak üzere iki karşılaşma oynanacak.
- Rakibimiz İstanbul BBSK, sizden skor tahminleriniz bekliyorum.
- Diğer Play Off mücadelesinde Samsunspor - Akhisar Bld. arasında oynanıcak.
- İki maçın kazananı Finalde birbiriyle karşılaşıp mücadele edip Süper Lig'e çıkma savaşı verecekler.
" İŞTE PLAY OFF MAÇLARI "
Yorumlarınızı esirgemeyin...
Not: Takip eden ve mesaj atan herkese teşekkürler. Konumu Ayın Kariyeri Oylaması (Mart) Layık gören tüm herkese teşekkür ediyorum. Bu kariyeri herhangi bir amaç için değil sadece güzel vakit geçirmek amaçlı ve sizlerle eğlenmek amaçlı sürdürüyorum. Destekleyen herkese teşekkürler...
Onur ALTUN
Last edited by CwC0deR : 29.Mart.2014 at 03:10
Aynen sarı lacivertli formada buluştuk yine Anelka ileBende ikinciliği alırız diye umuyordum fakat Gençler galibiyet aldılar. Bizimde berabere kalmamız işlerine geldi. Play Off'lardayız rakip İBB bakalım nolacak.
Bomba transferler asıl Süper Lig'e çıkarsak gelecek transfer asla bitmez.![]()
Gelebilecek en güzel sonuçlarla güncellemeyi bekliyorum.![]()
Belediyeyi çok rahat geçeriz 3-1 diyorum yada 2 farklı bir galibiyet bekliyorum
Çık Süper Lige![]()
Ankaragücünde çok iyi maçlar yapmışsın İBB yi yeneriz bu formla![]()
Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.
~ GÜNCELLEME GELDİ ~
" SON ANTREMAN TAMAMLANDI "
Onur Altun bugün Play Off'ta İstanbul BBSK ile oynayacakları maçın hazırlıklarını tamamladı. Yapılan son antremanda oyuncuları ile neşeli dakikalar geçiren genç teknik direktör antreman sonunda oyuncularına şınav cezası vererek kahkaha dolu anlara imza attı. Teknik direktörün cezasına çok gülen futbolcuların kahkahaları antreman sahasında yankılandı. Onur ALTUN yaptığı açıklamada " Maç öncesi oyuncularımın moralleri yerinde. Umuyorumki bir aksilik yaşamazsak iki maçın sonunda 100 Yıllık Çınarı Süper Lig'e taşıyacağız. " diyerek maç öncesi kazanmak istediklerini tekrar dile getirdi...
" PLAY OFF MAÇLARI BAŞLIYOR "
~ İstanbul BBSK - AnkaraGücü ~
"Play Off Yarı Final Birinci Ayak Eleme Maçı"
AnkaraGücü deplasmanda çıktığı maçta çok etkili bir oyun sergiledi. Maç öncesi çok istekli başlayan sarı lacivertli takım 12' dakika da Nikolas Anelka ile öne geçti. AnkaraGücü'nün alt yapısında formuyla göz dolduran Onur ALTUN'a güven veren Ünal Altiparmak (19 yaşında) 29' dakika da takımının ikinci golünü attı. AnkaraGücü etkili oyununu ikinci yarida sürdürürken Ünal şov yapmaya devam etti ve maçın 80'dakikasında kendisinin 2 takımının üçüncü golünü kaydederek galibiyeti getirdi.
~ AnkaraGücü - İstanbul BBSK ~
"Play Off Yarı Final İkinci Ayak Eleme Maçı"
Play Off Yari Final İkinci Ayak Eleme maçında sahasında bu kez İstanbul BBSK'yı ağırlayan ve ilk maçta skor avantajı elde eden sarı lacivertli takım maça yine hızlı başladı. Maçın henüz 4'dakikasında Nikolas Anelka ile öne geçen AnkaraGücü'ne 6.dakika da İstanbul BBSK'lı oyuncu Anıl Taşdemir karşılık verdi. İlk yariya 1-1'lik skorla giren iki takım ikinci yarı birbirine karşı temkinli bir oyun sergiledi. Maçta 78' dakika da Turgay Bahadır'ın golüyle öne geçen İstanbul BBSK takımı bir an umutlandı. Fakat Ankaragücü son noktayı 83.dakika da Aytaç Öden'in vuruşuyla yaptı ve skor avantajıyla İstanbul BBSK'yı Play Off'lar da eledi.
" PLAY OFF FİNALİ RAKİP; SAMSUNSPOR "
PTT Birinci Lig Play Off ilk maçında İstanbul BBSK'yı eleyen Ankaragücü'nün rakibi Samsunspor oluyor. Karşılaşmanın sonunda Süper Lig'e çıkmayı hak kazanan 3.takım belirlenecektir...
" MAÇ BAŞLIYOR "
Maç öncesi iki takımda hazırlıklarını tamamladı. Oyunculara son uyarılar yapıldı. Artık maç başlamak üzere iki takımda sahaya geliyor.
Ankaragücü maç öncesi sahaya çıktığı bu pankartla çok konuşulacağa benziyor. İşte pankartta yazan söz " Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım Diriliş Yolunda Küfürsüz Destek Olalım " diyen sarı lacivertli oyuncular bütün Süper Lig taraftarına göndermede bulunuyor.
~ AnkaraGücü - Samsunspor ~
" Play Off Final Mücadelesi "
İki takım içinde hayati önem taşıyan bir mücadele vardı. Sahada birbirine direnen 22 kişinin mücadelesinde 0-0'lık bir 90 dakika mücadelesi izledik. Oyunun kazananını belirlemek için uzatmalara gidildi. Fakat maçta gol sesi çıkmadı. Bu sefer galibi belirlemek için seri penaltı atışları kazananı belirleyecekti. Ankaragücü; Anelka, Anıl Şahin, Ferhat Akpınar, Hamzaj ile 4 atışı gole çevirirken, Samsunspor; Adilovic, Ozan İpek, Merter Yüce penaltıları gole çevirirken kaçan 2 penaltısı sonucu çok üzülüyorlar ve ANKARAGÜCÜ maçı kazanıyor. Süper Lig'e çıkmayı hak kazanan 3.takım ANKARAGÜCÜ !!!
Maç sonu büyük sevinç yaşayan Ankaragücü teknik direktörü Onur ALTUN mikrofonlarımıza konuştu; " Çok önemli bir rakibe karşı hayati önem taşıyan bir maçtı. Tabiki maçın 90 dakikası ve uzatma dakikalarının berabere bitmesi ilginç geldi. Penaltı atışları tabiki her zaman risk taşır. Fakat oyuncularım moralleri yüksek olduğu için bugün galip geldiler. Ne söyleyebilirim ki şuanda gerçekten bu coşkuyu görmek hoş bir duygu. AnkaraGücü'nü Süper Lig'e taşıdığım için çok mutluyum. BEKLE BİZİ SÜPER LİG ANKARAGÜCÜ GELİYOR ! " diyerek Süper Lig takımlarına gözdağı verdi...
" SÜPER LİG'E DÖNÜYOR "
" PTT BİRİNCİ LİG DEĞERLENDİRMESİ; ONUR ALTUN FARK YARATTI ! "
" TÜM ANKARA ZAFERİ KUTLUYOR ! TARAFTARLAR SOKAKLARI ŞENLİK ALANINA ÇEVİRDİ "
" YÖNETİM; ŞİMDİ TEK YÜREK OLMA ZAMANI ! "
Onur Altun'un gelişiyle büyük bir değişim içine giren Ankaragücü takımı elde ettikleri zafer sonucu Efsane Teknik Direktöre teşekkürlerini ilettiler. Bu kadar kısa sürede bu zaferi elde ettiklerinden memnun olan Ankaragücü Yönetimi taraftara uyarıyı yaptı. Asıl şimdi AnkaraGücü'nü herkese göstereceğiz. Süper Lig'de süpriz yapmaya geliyoruz diyen AnkaraGücü yöneticisi taraftara " Tek Yürek Ol Takımına Sahip Çık " diyerek mesaj verdi.
~ AÇIKLAMA ~
- Evet bir sezonumuzu daha tamamlamış bulunmaktayız.
- Kariyer konusunu takip eden ve mesajlarını esirgemeyen siz değerli arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.
- İlerlediğim bu kariyer konusunda bazı farklılıklar için ne kadar emek göstersemde bazı arkadaşlarımız bunları görmezden geliyor. Konuyu okuyan arkadaşlar bir mesaj atmak çok zor değil. Burada herhangi bir kazanç söz konusu değil, sadece verilen emeği gözardı etmeyin...
Not: Takip eden ve mesaj atan herkese teşekkürler. Konumu Ayın Kariyeri Oylaması (Mart) Layık gören tüm herkese teşekkür ediyorum. Bu kariyeri herhangi bir amaç için değil sadece güzel vakit geçirmek amaçlı ve sizlerle eğlenmek amaçlı sürdürüyorum. Destekleyen herkese teşekkürler...
Onur ALTUN
Süper Lig'de süper transferler bekliyoruz tebrik ederim![]()
Süper Lige çıkmışız skor oynasaydım vurmuştum parayı 3-1 tutmushadi bakalım süper ligde görelim birazda ankaragücünü neler olacak
![]()