İyi gidiyoruz avrupa maçınıda yenseydik iyiydi.
İyi gidiyoruz avrupa maçınıda yenseydik iyiydi.
Çok zorlu fikstürden alnımızın akıyla çıkmayı başardık güzel gidiyoruz. Defansif futbol oynatmak çok zevkli oluyor herkese tavsiye ederim
7. Hafta
*Defansif taktiğimin yine süper işlediği bir maç. Her dakika Fenerbahçe atağına karşılık 3-4 kez gittiğimiz rakip alanda Soriano'yla golü bulduk çok güzel ve anlamlı bir 3 puan aldık.
8.Hafta
*Beşiktaş deplasmanında ilk yarının sonunda Ronaldinho ile golü bulduk geri çekildik kısır bir maçtı ama şanssız bir gol yedik 1 puan Beşiktaş deplasmanından yeterli.
9.Hafta
*Geldik menajerlik oyunlarında ki en kolay maçıma... Galatasaray ligde kötü çoğu oyuncusu sakat Defansif anlayışla tedbirli olarak çıktığım maçta ikinci yarı R10'u alarak 2 penaltı kazandım 1 ini kaçırdığım halde 4-1 gibi muhteşem bir skorla 3 puanı aldım.
Gruplar 2.Maç
Gruplar 3. Maç
Gruplar Puan Durumu
Bursaspor Yönetimi 3 senelik yeni sözleşme teklif etti önerileriniz nelerdir
10. Hafta
*Ligdeki iyi takımlara karşı patlama yapıyoruz. Defansif futbol aksine Ofansif olarak çıktığımız maçta 7-1 lik galibiyet bize moral verdi..
11.Hafta
*Guiza Vurdu Kaçırdı! Takımdaki forvetler biraz sıkıntılı şutlara baktığımızda kaçırdığımız golleri tahmin edebilirsiniz.
12.Hafta
*Ronaldinho farkı diyelim.
Bursaspor Avrupa Liginde gruplardan çıkmayı garantiledi !
Gruplar 4.Maç
Gruplar 5. Maç
STSL ve AL Gruplar Puan Durumu
13. Hafta
*R10 transferi çok iyi oldu Süper Ligi almamızı sağlayacak gibi duruyor asist ve golleriyle..
14.Hafta
*Atamayana atarlar. Trabzonspor kaçırdıkça kaçırdı.
15.Hafta
*Güzel bir maçtı forvete Semih'i yedek olarak almıştım ancak Soriano ve Pektemek'in formsuzluğundan ilk 11 de sık sık kullanmaya başladım .
Türkiye Kupası
*Güç farkı diyelim.
Gruplar 6.Maç
STSL ve AL Gruplar Puan Durumu