1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Tüm Şehir Bizimle | Bursaspor Kariyeri (2.Sezon)

Hybrid View

İyi gidiyoruz avrupa maçınıda yenseydik iyiydi.

Çok zorlu fikstürden alnımızın akıyla çıkmayı başardık güzel gidiyoruz. Defansif futbol oynatmak çok zevkli oluyor herkese tavsiye ederim

7. Hafta

*Defansif taktiğimin yine süper işlediği bir maç. Her dakika Fenerbahçe atağına karşılık 3-4 kez gittiğimiz rakip alanda Soriano'yla golü bulduk çok güzel ve anlamlı bir 3 puan aldık.

8.Hafta

*Beşiktaş deplasmanında ilk yarının sonunda Ronaldinho ile golü bulduk geri çekildik kısır bir maçtı ama şanssız bir gol yedik 1 puan Beşiktaş deplasmanından yeterli.

9.Hafta

*Geldik menajerlik oyunlarında ki en kolay maçıma... Galatasaray ligde kötü çoğu oyuncusu sakat Defansif anlayışla tedbirli olarak çıktığım maçta ikinci yarı R10'u alarak 2 penaltı kazandım 1 ini kaçırdığım halde 4-1 gibi muhteşem bir skorla 3 puanı aldım.

Gruplar 2.Maç

Gruplar 3. Maç

Gruplar Puan Durumu

Quote Originally Posted by Madrick View Post
    İyi gidiyoruz avrupa maçınıda yenseydik iyiydi.
    Maalesef ilk maçta yedeklerin gençlerin azizliğine uğradık

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    R10 süper transfer, Al'de yola devam ederiz, lig güzel.
    Avrupa Ligi için çeyrek final en az hedefim bu

Bursaspor Yönetimi 3 senelik yeni sözleşme teklif etti önerileriniz nelerdir

10. Hafta

*Ligdeki iyi takımlara karşı patlama yapıyoruz. Defansif futbol aksine Ofansif olarak çıktığımız maçta 7-1 lik galibiyet bize moral verdi..

11.Hafta

*Guiza Vurdu Kaçırdı! Takımdaki forvetler biraz sıkıntılı şutlara baktığımızda kaçırdığımız golleri tahmin edebilirsiniz.

12.Hafta

*Ronaldinho farkı diyelim .

Bursaspor Avrupa Liginde gruplardan çıkmayı garantiledi !

Gruplar 4.Maç

Gruplar 5. Maç

STSL ve AL Gruplar Puan Durumu

13. Hafta

*R10 transferi çok iyi oldu Süper Ligi almamızı sağlayacak gibi duruyor asist ve golleriyle..

14.Hafta

*Atamayana atarlar. Trabzonspor kaçırdıkça kaçırdı.

15.Hafta

*Güzel bir maçtı forvete Semih'i yedek olarak almıştım ancak Soriano ve Pektemek'in formsuzluğundan ilk 11 de sık sık kullanmaya başladım .

Türkiye Kupası

*Güç farkı diyelim .

Gruplar 6.Maç

STSL ve AL Gruplar Puan Durumu

Mesaj Yetkileri