1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Tüm Şehir Bizimle | Bursaspor Kariyeri (2.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Şimdi gelelim ayrıntılı konuşursak seçeneklere .
    1-Takımın başarısız sonuçlarından dolayı derken?
    2-Düşündüğüm taktikten sonra mı bu mağlubiyetler arttı ?

Neyse kısa keseyim uzatmak isterdim seçenek çok ayrıntı bol.

Birinci seçenek ile başlıyorum yazıma , bende Bursaspor'da şu anda kariyer yapmaktayım forumda görebilirsin. Başarısız sonuçlar derken ? Neyi kast ediyorsun, bence takım şahane bir sezon geçirmiş Uefa çeyrek final ve rakibin diğerlerine göre en kolay olmasına rağmen yarı finali kaçırdığını varsayarsak, Ligte GS ve BJK geçmiş . Hadi BJK geçebilir sıkıntılı süreçteler peki GS ?
    Bu takım başarısız oldu ise kabul .
    Ama benim felsefem ilk sezon Avrupaya bilet almak hedefine ulaşmaktır Bursaspor'da ondan sonra ki sezonda alınan hedefler doğrultusunda başarısı ölçülür.

2- Taktiği düşünüyorum demişsin, eğer onunla böyle mağlubiyetler aldıysan sen haketmişsin kardeşim, gördüğüm taktikte sanırım hazır bir taktik yabancı siteden işe yarar maksatlı kullanmışsın neyse Bursaspor orta sahası güçlü bir takım o orta sahalar geride değil önde daha iyi oynar.
    Çift forvete de gerek yok açıkcası .

Bol şanslar Ankaragücü yönet veya Balıkesirspor

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Şimdi gelelim ayrıntılı konuşursak seçeneklere .
    1-Takımın başarısız sonuçlarından dolayı derken?
    2-Düşündüğüm taktikten sonra mı bu mağlubiyetler arttı ?

Neyse kısa keseyim uzatmak isterdim seçenek çok ayrıntı bol.

Birinci seçenek ile başlıyorum yazıma , bende Bursaspor'da şu anda kariyer yapmaktayım forumda görebilirsin. Başarısız sonuçlar derken ? Neyi kast ediyorsun, bence takım şahane bir sezon geçirmiş Uefa çeyrek final ve rakibin diğerlerine göre en kolay olmasına rağmen yarı finali kaçırdığını varsayarsak, Ligte GS ve BJK geçmiş . Hadi BJK geçebilir sıkıntılı süreçteler peki GS ?
    Bu takım başarısız oldu ise kabul .
    Ama benim felsefem ilk sezon Avrupaya bilet almak hedefine ulaşmaktır Bursaspor'da ondan sonra ki sezonda alınan hedefler doğrultusunda başarısı ölçülür.

2- Taktiği düşünüyorum demişsin, eğer onunla böyle mağlubiyetler aldıysan sen haketmişsin kardeşim, gördüğüm taktikte sanırım hazır bir taktik yabancı siteden işe yarar maksatlı kullanmışsın neyse Bursaspor orta sahası güçlü bir takım o orta sahalar geride değil önde daha iyi oynar.
    Çift forvete de gerek yok açıkcası .

Bol şanslar Ankaragücü yönet veya Balıkesirspor
    Dostum hata bende taktik konusunda. 7-1 yendiğim maçtada çift forvet oynadım kısacası tüm maçlarda çift forvet oynadım. 21 Milyon € transferleden gelen para vardı 2.sezon için bütçeye 250 bin € verdi bende ek bütçe talep ettiğimde reddetti bende bıraktım

Mesaj Yetkileri