Sayfa 23 / 30 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Geçen seçim anketlerde %11-12 gösterilen Mansur Yavaş oyu %27 çıkmıştı Bu seçimde ise Yavaş az farkla önde gözüküyor. Ben % 60 40 görüyorum şansları(Mansur 60). Emin olun sizin dediğiniz gibi Gökçek'in rahat kazanacağı bir seçim olsaydı bu kadar oyuna kalkışmazdı Gökçek. Umarım gider en büyük isteğim de o , Arınç RTE Gökçek üçlüsünün birinden kurtulmuş oluruz en azından.
    İstanbulda Topbaş'ı ise %95 görüyorum. Zaten İstanbul'da %45 civarı oyu olan AKPnin kaybetmesi çok zor görünüyor.
    İstanbul'da sırrı süreyya, akp'nin kürt oyunu neredeyse sıfırlayacak. bu nereden baksan 1 buçuk-2 milyon oy eder. Aynı zamanda forumlar ve sosyalist gruplarda sırrı'yı destekliyor. Fakat sırrı'nın atladığı bir şey var, öğrencilerin çoğunluğu istanbul'da ikamet etmiyor. Hdp'nin bu seçimde güçlü girmesi, chp'nin oyunu azaltmaktan ziyade, tam tersi akp oylarını düşürecek. İstanbul, hiç küçümsenmeyecek kadar doğudan göç aldı son yıllarda. Fakat son zamanlarda da sırrı'yı kürtçülük ile suçlayan çok grup var. Buradan oylar diğer sosyalist partilere de kayabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Yerel seçimlere dönecek olursak Ankara'da Mansur Yavaş'ın düşündüğünüzden daha iddalı olduğunu düşünüyorum.
    Herkes istediği gibi düşünebilir tabi ki ancak Mansur Yavaş zaten Ankara'nın en iddialı başkan adayı mevcut durumda.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Ankara ve İstanbul yine akp'de kalacak bence de.
    2009 yerel seçim sonuçlarını yazayım, belki bir nebze inanırsınız bana.

AKP - Melih Gökçek %38
    CHP - Murat Karayalçın %31
    MHP - Mansur Yavaş %27

Mansur Yavaş %27 oyun 7 sini CHP'ye kaydırsa Gökçek'e yetişiyor, ki bence biraz daha fazla kaydırır. Bu seçimde de gitmezse zaten birdaha hiç gitmez Gökçek.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

genel olarak 40 ın aşağısına ineceğini sanmıyorum 45 bile sürpriz olmaz
    ama yerel seçimler çok farklı oluyor adaylar adayların oy potansiyeli aile sülale falan filan

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Akp %40ları göremez bence.2009'da bile 38 aldılar bu secim alacakları en fazla o yine Chp'de 30-31 görür bence.

Keşke öyle olsa ama bu seçim daha çok genel seçim havasında o yüzden böyle düşünüyorum. Anketlere göre Melih Gökçek gibi bir adamın bile oyları artacak geçen seçime göre az da olsa , bu da gösteriyor ki millet başkana değil Tayyip'e oy verecek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bildiğim kadarıyla aktarmaya çalışayım, nur cemaati ve hocaefendi cemaati ayrı cemaatler. Bediüzzaman'ın bir çok öğrencisi var fakat Gülen kendisinin öğrencisi değildir ancak onun gösterdiği yolda ilerleyip, dünyanın bir çok yerine yayılarak dini öğretmeye çalışır. Nur cemaati için de siyasetten tamamen uzaktır diyemem, sohbetlerinde siyaset konuşulmaz belki ama AKP'yi destekler, hocaefendi cemaati de aynı şekilde idi, ta ki son olaylar patlak verene kadar. Gülen her ne kadar çok güçlü gibi görünse de ülkemizdeki oylara etkisi %3'ün üzerine çıkmayacaktır diye düşünüyorum, gerçi %3 AKP'den düşüp CHP ve MHP'ye eklendiğinde %6 etkisi yapacaktır. En fazla 2007 seçimlerinde ki oy yüzdesine geri dönecektir AKP diye tahmin ediyorum, tabi bu sefer MHP baraj altı kalmayacaktır, umuyorum ki mhp+chp > akp olsun. İktidar olacaksa bile tek başına olmasın.

Yerel seçimlere dönecek olursak Ankara'da Mansur Yavaş'ın düşündüğünüzden daha iddalı olduğunu düşünüyorum.
    Doğduğumdan beri bu cemaatin içinde biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki asla AKPyi desteklemekgibi bir durum yok. Hatta aksine sohbetlerin içinde zaman zaman AKP hakkında kötü anlamda bahsedilir.

Birebir konuşursan daha da kötü anlamda bahsedilir
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Doğduğumdan beri bu cemaatin içinde biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki asla AKPyi desteklemekgibi bir durum yok. Hatta aksine sohbetlerin içinde zaman zaman AKP hakkında kötü anlamda bahsedilir.

Birebir konuşursan daha da kötü anlamda bahsedilir
    Seni temin ederim ki şu anda birebir tanıdımğım nur cemaatinde yer alan AKP'yi destekleyenler var ve sadece orda birinin Tayyip bu söylenenlerin hiçbirini yapmaz inanmayın dediği için hakkındaki iddaların hiçbirine inanmıyorlar.
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Son zamanlarda her yerde Mansur yavaş favori gosterilirkwn burada Gökçek rahat alir denmesi ilginç geldi.Istanbul ve ankarada yaris kiran kirana olacak.ankarada ibre yavas' tan yanayken istanbulda topbas onde gibi.ist ankarayi chp alsq da sasirmam akp alsa da.ankarada yavas kaybederse com üzülürüm.

Gokcek'in son sovu tamamen bu yuzden.yeterli olacak mi yarin saat dokuzda görürüz

Ayrica AKP'nin adaylari yükü tamamen RTE'nin üstüne yuklediler bu secim.Topbas' i hic tv'de proje anlatirken bile gormedim.ist ve ankarayi kazanirsa gokcek veya topbas degil akp kazanacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Seni temin ederim ki şu anda birebir tanıdımğım nur cemaatinde yer alan AKP'yi destekleyenler var ve sadece orda birinin Tayyip bu söylenenlerin hiçbirini yapmaz inanmayın dediği için hakkındaki iddaların hiçbirine inanmıyorlar.
    Tabikide destekleyenler var. Hatta geçenlerde Said Nursi nin yaşayan talebelerinden birisi AKP yine destekliyorum gibi bir açıklama yapmıştı ama beni ilgilendirmediği için haberin içini açıp okumadım Yani demek istediğim şu, her partiyi destekleyen var. Mhpli de var chpli de var akpli de var Demokrat partili de vs vs vs... Ama genel olarak Nur Cemaati X partiyi destekliyor gibi birşey duyamazsın, duymamalısın. Yukardan emir gelipde X partiye oy verme olayı yok bizde örneğin en son Referandumda da herkes hür iradesini kullanarak karar verdi.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Gülen cemaati dışındakiler AKP'yi destekliyor.... Gülen cemaati bulunduğunuz yerde AKP dışında kim güçlüyse ona oy verin talimatını vermiştir
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Cemaat kalmadı mı, siz ciddi misiniz ? Okuldan çok kişi biliyorum yurtlarında kalıyor, hiçbiri de bu olaylar yüzünden yurtlarından ayrılmadı. Hatta genel olarak hepsi tarafını cemaat olarak seçti.

Cemaat denilen yapıyı bitirmek istiyorsan dersaneleri kapatacaksın. O da yanlış bilmiyorsam 2 yıl sonra olacak. O zamana kadar aynı şekilde devam ederler.
    Ben hala "örgüte" çok yakın sayılırım. Benim çevremde olaylar benim belirttiğim gibi gelişti. Çoğunluk tepkisini koydu. Tabi diğer çevrelerde durum ne tam bilmiyorum.

Bu arada bir önceki mesajımda belirttiğim mesaj eksik ve yanlış olmuş. "İslami Cemaat" olarak bahsedemeyiz dersek daha doğru.

Hazır konu cemaat kısmından açılmışken belirteyim. Gülen cemaatinin İslam ile ilgili taa en başından beri kafirliğe götürecek, günahkar demiyorum, kafirliğe götürecek hataları vardı. Dinler arası diyalogtan bahsediyorum. Ve bunlar bir çok İslam bilgini tarafından dile getirildi.

Samanyolu'nda izlediğimiz diziler bildiğin çarpıtılıyordu. Aa başı kapalı teyze diye izliyorduk ancak dinimize zarar veren ciddi sıkıntılar fazlaca oluyordu. Zaten en son Mavi Marmara olayında Gülen'in sözlerinden sonra kendisine duyulan güven iyice kopmuş oldu.

Tabikide destekleyenler var. Hatta geçenlerde Said Nursi nin yaşayan talebelerinden birisi AKP yine destekliyorum gibi bir açıklama yapmıştı ama beni ilgilendirmediği için haberin içini açıp okumadım Yani demek istediğim şu, her partiyi destekleyen var. Mhpli de var chpli de var akpli de var Demokrat partili de vs vs vs... Ama genel olarak Nur Cemaati X partiyi destekliyor gibi birşey duyamazsın, duymamalısın. Yukardan emir gelipde X partiye oy verme olayı yok bizde örneğin en son Referandumda da herkes hür iradesini kullanarak karar verdi.
    Belki dediğin gibidir ama çoğunluğun desteklediği bir parti var. Nur cemaati benim gözümde diğer cemaatlere göre bir adım öne çıkmıştır çünkü, sigara içenleri farklı görüşleri destekleyenleri hatta alkol kullananları ötekileştirmemiştir, bir parti için yönlendirmeden bulunmazlar belki ama aralarda bunları yapan birileri mutlaka var, bundan emin olabilirsin. Ben Konya'da okudum aralarında zaman zaman bulundum, yurttan ve okuldan arkadaşlarımın davetiyle her iki cemaatin de yemeklerine sohbetlerine katıldım, hocaefendi cemaatine 2 kez gittim, yemekten sonra sigara içtiğim için bir daha çağırmadılar, nur cemaatindekiler her zaman davet etmeye devam ettiler, bazen nazikçe gelemeyeceğimi belirttim, bazen gittim, çünkü niyet iyiydi. Ankara'da hocaefendi cemaatinden tanıdıklarım vardı, burda da(didim) nur cemaatinden tanıdıklarım var, ister istemez bazı şeylere şahit oluyorsun.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aslında 30 Mart'tan sonrasını daha çok merak ediyorum ben. Şöyle güçlü bir parti tekrar atak yapsa keşke. Küçükken 99 2002 zamanları falan seçimler baya zevkliydi , her görüşten parti vardı. Şu an ise 4 parti kaldı sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında 30 Mart'tan sonrasını daha çok merak ediyorum ben. Şöyle güçlü bir parti tekrar atak yapsa keşke. Küçükken 99 2002 zamanları falan seçimler baya zevkliydi , her görüşten parti vardı. Şu an ise 4 parti kaldı sadece.
    Aslında 4-5 parti harici hepsi kapansa çok daha güzel olur. Bir çok gereksiz parti var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Adam zevk peşinde ya

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Aslında 4-5 parti harici hepsi kapansa çok daha güzel olur. Bir çok gereksiz parti var.
    Aynen. Ha bir de başbakanın o riske gireceğine hiç ihtimal bile vermiyorum ama seçim barajı kalksa , diğer köklü partiler de atağa geçebilir bence. Ama tahminimce düşürürse de %5e düşürür o da çok bir işe yarar mı bilemem. Mantıklı olarak düşünüldüğünde 4 parti yerine bir çok farklı görüşün yer aldığı bir meclis olsa çok daha iyi olabilirdi. Tek başına iktidar sisteminde diğer görüşlerin hiç bir şey yapamaması çok kötü oluyor.

Adam zevk peşinde ya
    Ya zaten siyasette artık biri mitingde hata yapsa da caps yapsak , birinin dili sürçse birinin konuşmaları dinlense peşinde herkes AKP yönetimi yeterince hırpalıyor zevk te olmazsa siyaset hiç çekilmez

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Adam zevk peşinde ya
    Tecavüz kaçınılmazsa ...

Yerel seçimlerde pek etkili olmuyor ama genel seçimlerde seçim sonucu takip etmek çok zevkli.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Tecavüz kaçınılmazsa ...

Yerel seçimlerde pek etkili olmuyor ama genel seçimlerde seçim sonucu takip etmek çok zevkli.
    Aynen öyle

Genel gerçekten çok zevkli oluyor , her ilde hangi görüş yaygın falan onu görüyorsun. Ama yerelde de merak edilen yerleri takip etmesi çok zevkli oluyor. Mesela bu seçimde Ankara , Mersin ve Adana'yı çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İnşallah tansiyon düşer de ülke rahat bi nefes alır
    Okan bayülgenin de dediği gibi çok abarttınız en fazla muhtarın değişecek

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    İnşallah tansiyon düşer de ülke rahat bi nefes alır
    Okan bayülgenin de dediği gibi çok abarttınız en fazla muhtarın değişecek
    Ankara için bu seçim muhtarlıktan çok öte
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Aynen öyle

Genel gerçekten çok zevkli oluyor , her ilde hangi görüş yaygın falan onu görüyorsun. Ama yerelde de merak edilen yerleri takip etmesi çok zevkli oluyor. Mesela bu seçimde Ankara , Mersin ve Adana'yı çok merak ediyorum.
    Mersin'i Macit Özcan 2-3 puan farkla da olsa alacaktır bence. Nitekim baktığım son oylamada 33-31 üstünlüğü vardı. Adana'yı da MHP'nin alacağını düşünüyorum. Ankara, çok kritik. Mansur Yavaş da kazanamazsa bir daha çok zor alır Ankara'yı, CHP ya da Akp dışındaki diğer partilerden biri. Ek olarak, ben de İstanbul'u çok merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Mersin'i Macit Özcan 2-3 puan farkla da olsa alacaktır bence. Nitekim baktığım son oylamada 33-31 üstünlüğü vardı. Adana'yı da MHP'nin alacağını düşünüyorum. Ankara, çok kritik. Mansur Yavaş da kazanamazsa bir daha çok zor alır Ankara'yı, CHP ya da Akp dışındaki diğer partilerden biri. Ek olarak, ben de İstanbul'u çok merak ediyorum.
    Açıkçası ben mersinde Kocamaz'ı favori görüyorum çünkü Macit Özcan'ı kime sorsam şikayetçi ve Tarsus'un Mersin'den daha iyi olduğunu söylüyorlar ki ben de öyle düşünüyorum detaylı gezmemiş olsam da. Ha şikayetçi olanlardan yine de ona verecek olan fazla tabi orası ayrı ama ilçelerin de katılımıyla MHP geçebilir diye düşünüyorum. Fark max. 2-3 puan olur ama kim kazanırsa kazansın. Adana'da MHP favori ama çok küçük ihtimal olsa da AKP aradan sıyrılır diye korkmuyor değilim. Ankara çok kritik , ne desek boş. İstanbuldan da 45 akp 40 chp gibi bir şey çıkar bence. Oylar yakın olmasına rağmen İstanbul'da AKPyi kesin gibi görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ankaradaki onceki secimin oy dagilimina bakinca hersey acik ve net, hala gokcekin kazanacagini dusunen mi var. mansur yavas bir katikulli olmazsa rahat kazanir.

bu arada izmirliyim, adam bana gunde fiks iki posta sms atiyor. yok surdayim, yok burdayim falan.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ankara'da Mansur Yavaş kazanmasın istediğiniz biçimde capsimi atarım buraya :d

bu sene iki büyük bomba var bence

ankara ve diyarbakır

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Açıkçası ben mersinde Kocamaz'ı favori görüyorum çünkü Macit Özcan'ı kime sorsam şikayetçi ve Tarsus'un Mersin'den daha iyi olduğunu söylüyorlar ki ben de öyle düşünüyorum detaylı gezmemiş olsam da. Ha şikayetçi olanlardan yine de ona verecek olan fazla tabi orası ayrı ama ilçelerin de katılımıyla MHP geçebilir diye düşünüyorum. Fark max. 2-3 puan olur ama kim kazanırsa kazansın. Adana'da MHP favori ama çok küçük ihtimal olsa da AKP aradan sıyrılır diye korkmuyor değilim. Ankara çok kritik , ne desek boş. İstanbuldan da 45 akp 40 chp gibi bir şey çıkar bence. Oylar yakın olmasına rağmen İstanbul'da AKPyi kesin gibi görüyorum.
    Kocamaz'ı da gel bir de, benden dinle. Daha bugün maç sonrası arkadaşla bir tantuniciye gidelim dedik, açık yer bulamadık. En son çorbacıya gidip çorba içmek zorunda kaldık. Oysa Mersin'de gecenin 2'sinde çık, yine de açık bir yer bulursun. Sosyal hayat bitmiş durumda burada, gençler işsiz, insanlar mutlu değil vs. vs. vs. Bunlar sadece küçük birer örnek. Çok fazla detaylara inmek istemiyorum. Macit'ten şikayetçi olanlar 1 ise, Kocamaz'dan 3, buna emin ol. Tarsus'un Mersin'den iyi olması mümkün değil kısaca. Macit Özcan'dan şikayetçi olunsa da Kocamaz'ın Tarsus referansından ötürü Mersin'i alabileceğini sanmıyorum.

Diğer iller konusunda söylediklerine genel olarak katılıyorum. Ankara ve İstanbul belirleyici iki il, bakalım ne olacak?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

son tapelerle ilgili gozalti haberleri var, yarin yine gundem yogun...

edit: bu arada farkina varmamisim ama youtube acilmis
    az once youtubedan video mu izledim ben, dur bakayim dedim. dogruymus

edit2: f.altayli da istifa etmis, noluyor aksam aksam
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 29.Mart.2014 at 05:06

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Ben hala "örgüte" çok yakın sayılırım. Benim çevremde olaylar benim belirttiğim gibi gelişti. Çoğunluk tepkisini koydu. Tabi diğer çevrelerde durum ne tam bilmiyorum.

Bu arada bir önceki mesajımda belirttiğim mesaj eksik ve yanlış olmuş. "İslami Cemaat" olarak bahsedemeyiz dersek daha doğru.

Hazır konu cemaat kısmından açılmışken belirteyim. Gülen cemaatinin İslam ile ilgili taa en başından beri kafirliğe götürecek, günahkar demiyorum, kafirliğe götürecek hataları vardı. Dinler arası diyalogtan bahsediyorum. Ve bunlar bir çok İslam bilgini tarafından dile getirildi.

Samanyolu'nda izlediğimiz diziler bildiğin çarpıtılıyordu. Aa başı kapalı teyze diye izliyorduk ancak dinimize zarar veren ciddi sıkıntılar fazlaca oluyordu. Zaten en son Mavi Marmara olayında Gülen'in sözlerinden sonra kendisine duyulan güven iyice kopmuş oldu.

Ilımlı islamı Türkiye'de en çok telaffuz eden kişi de başbakandır.

Mavi Marmara olayına girmiyorum. Çünkü işin içinde mit falan da var. Sağlıklı yorum yapmak mümkün değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Kocamaz'ı da gel bir de, benden dinle. Daha bugün maç sonrası arkadaşla bir tantuniciye gidelim dedik, açık yer bulamadık. En son çorbacıya gidip çorba içmek zorunda kaldık. Oysa Mersin'de gecenin 2'sinde çık, yine de açık bir yer bulursun. Sosyal hayat bitmiş durumda burada, gençler işsiz, insanlar mutlu değil vs. vs. vs. Bunlar sadece küçük birer örnek. Çok fazla detaylara inmek istemiyorum. Macit'ten şikayetçi olanlar 1 ise, Kocamaz'dan 3, buna emin ol. Tarsus'un Mersin'den iyi olması mümkün değil kısaca. Macit Özcan'dan şikayetçi olunsa da Kocamaz'ın Tarsus referansından ötürü Mersin'i alabileceğini sanmıyorum.

Diğer iller konusunda söylediklerine genel olarak katılıyorum. Ankara ve İstanbul belirleyici iki il, bakalım ne olacak?
    Kocamaz'a esnaf düşmanı diyorlar demekki doğruymuş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence hiç zevkli değildi. Koalisyon hükümetleri, beceriksiz idareciler, tek başlarına ekonomik krizin dibine vurmalar falan. O gün ülkeyi yönetmeyi beceremeyenlerin hala ciddi oranda oy alması ülkemiz insanının balık hafızalı olmasından kaynaklanıyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 23 / 30 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon

Mesaj Yetkileri