1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Kaç Lig Açıyorsunuz ?

Hybrid View

Lig sayısını hatırlamıyorum ama 125bin oyuncu ile başlıyorum oyuna. Avrupa kıtasından ülkeleri kendim seçiyorum. Afrika ve Güney Amerika'yı database'in özel kısmından yapıyorum, birde Türkiye daha geniş olsun diye buradan Türkiyeyi bir daha seçiyorum. Tabi boyutu da büyük ayarlıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by alper3 View Post
    Lig sayısını hatırlamıyorum ama 125bin oyuncu ile başlıyorum oyuna. Avrupa kıtasından ülkeleri kendim seçiyorum. Afrika ve Güney Amerika'yı database'in özel kısmından yapıyorum, birde Türkiye daha geniş olsun diye buradan Türkiyeyi bir daha seçiyorum. Tabi boyutu da büyük ayarlıyorum.
    Eskiden bende öyle yapıyordum. Tüm kıtaları seçiyordum 133,000 buluyordu. Ama çok yavaş olduğundan artık Türkiye de kariyer yapacaksam Almanya, Belçika, Hollanda, İsviçre, Danimarka, Türkiye ve Avusturya' yı seçiyorum.

Başka ligden açacaksam büyük Avrupa ligleri ile Arjantin ve Brezilyayı ekliyorum. Ama bundan sonra bunlara Finlandiya, Güney Kore ile Çin i de ekliyeceğim.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Eskiden bende öyle yapıyordum. Tüm kıtaları seçiyordum 133,000 buluyordu. Ama çok yavaş olduğundan artık Türkiye de kariyer yapacaksam Almanya, Belçika, Hollanda, İsviçre, Danimarka, Türkiye ve Avusturya' yı seçiyorum.

Başka ligden açacaksam büyük Avrupa ligleri ile Arjantin ve Brezilyayı ekliyorum. Ama bundan sonra bunlara Finlandiya, Güney Kore ile Çin i de ekliyeceğim.
    Şimdi baktım açık olan liglere;
    Asya Kıtasından: Çin, Güney Kore
    Avrupadan: Almanya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsveç, İtalya, Portekiz, Rusya, Türkiye, Yunanistan
    Kuzey Amerikadan: Amerika, Meksika

Database'den de Afrika ve Güney Amerika kıtalarını komple seçiyorum ne kadar seçenek varsa. Birde Türkiyeyi ve Süper ligi seçiyorum komple.

Mesaj Yetkileri