Kariyer okudukça benimde forumda bir kariyer açasım geliyor. Aslında akşam başlayım pazartesiye açarım.![]()
Kariyer okudukça benimde forumda bir kariyer açasım geliyor. Aslında akşam başlayım pazartesiye açarım.![]()
Aahhahahaa önce bir bak bakalım dikiş tutuyormu,sonra yayına başlaBen aslında ikinci bir kariyer daha yayınlamak istiyorum da Lecce veya S.Bükreş'i alıp,bünyem aynı anda 2 eziyetli kariyeri kaldırabilirmi süpheliyim
Bu oyunu da aslında Schalke ile başlamak için açmıştım nereden nereye geldim
İkinci bir kariyeri tavsiye etmem. Bu şansızlıkla gene fukara başkana düşersen ahh dersin
Alacağım takım belli, bu sene daha kimse onda kariyer açmamış. Bakalım ne kadar dayanacağım![]()
Başarılar dilerim![]()
Yahu hatırlatma zaten başkan mevzusunu,şu oyunda daha zengin başkana benim takımlarım denk gelmediAlt ligde oynayan Preston deli gibi para harcıyor,ben kıvranıyorum.Başlat bakalım hareketi sen neler yapacaksın
Teşekkür ederim.
Evet gelelim takımaOyunumuzu biraz daha geliştirdik ama çizgimiz hemen hemen belli artık.6 maçlık bir periyotta geldi geçti ve 20.haftaya geldik,bu 6 maçı toplu ekliyorum;
Maçlar puan veya puanlar almamıza yakın maçlardı aslında,zaten net pozisyon pek vermiyoruz o yüzden hep şansımız var ama bazende top sevecekFikstürde ki büyük boşluğa da 2 hazırlık maçı sıkıştırdım malum para lazım
PUAN DURUMU
TAKIM
Mevcut durumlar göz önüne alındığında elimizden geleni neredeyse max. verimlilik ile yapıyoruz,pozisyon olarak iyi bir yerde gözükmesekte puan farkları yok denecek kadar az ve baya uzun bir dönem var önümüzde.Ara transferde yönetimin ek bir kaynak yaratabileceğini pek düşünmüyorum,oyuncular ile alakalı şansımız ise bu sefer kontratlar biraz daha uzun vadeli,Padovan'ı kaybetme tehlikesini de ortadan kaldırdık,bu kadro bu ligte kalacak,seneye iyi bir kaç takviye ile ayaklanabiliriz.
Senin ufaklıklar abilerinden daha iyi iş çıkarmışlar. Aradaki 6 puanlık farkı korursan sıkıntı olmayacaktır.
İngiltere tehlikeli benim için daha önce Fm13 wiganla başarı yakalamışdım ama bu seride lig başlamadan kovuldum. Transfer bütçesi istedim vermeyince bende basına sızdırdım direk şutladılar. Sonra başka takıma gittim o da bir kaç kötü sonuçtan sonra şutlayınca bıraktım![]()
Bol atraksiyonlu olmuşDaha kendini kanıtlamadan para dersen olacağı oydu
21.Hafta
Bu sefer çok pozisyona girdik az attık,tühRakip bir kere net geldi ama o pozisyonda da gol geliyorum diye bağıra bağıra geldi zaten,topu ağlarımızdan çıkardık anca,galip bitirsek harika olacaktı.
Resim bende gözükmüyor.
resimler gözükmüyor malesef
Rakiplerimiz ile ciddi kalitefarkımız var ve lig ilerledikçe irtifa kaybediyoruz.Bitirici toplar atacak oyuncu eksikliği artık iyice hissedilir safhaya geldi.Daha önce kötü gidiş yüzünden takımımla 2 kere toplantı yapmıştım ve ikisininde de takım ayağa kalkmıştı,bakalım bu sefer nsahada nasıl bir tepki alacağız.
24.HaftaKonuştuk ama anlaşamadık,bunun üzerine görüşmeyi basına sızdırdım veee...
25.Hafta
Derbi de kazanmak güzel oldu.Ama canımızı sıkan durum Soumoharo'nun durumu hiç bir maçta 90 dk.'yı tamamlayamadı,bu maçta da ilk kolün asistini yaptı ardından sakatlandı ve 2 hafta yok.
Yeni yıla girdik bu maçın ardından ve yönetim beni şaşırtmadı ve ek bütçe çıkartmadı amaaaa...
Yönetime Gider
Masumane bir şekilde olmadı napalım dedim,sonuç...
Aman aman bir artış olmasada,2 adam alabilsem,yokluktan iyidir
Öncelik yedek kaleci transferi olacak,kadroda ki genç yedek kalecimi halı sahada bile kaleye koymam,şu ana kadar kalede bir aksilik yaşamadık Allah'tan,fırsat varken açığı kapamalı
31 aralıkta B.City maçını oynadık,2 ocakta L.City maçını oynayacağız,ne saçma bir fikstür...
26.Hafta
Ligde 3. sırada bulunan rakibimiz karşına olmayan kondisyonumuz ve rotasyonumuzun yanı sıra sakat olan Padovan ve Soumohoro'dan yoksun çıktık.Masika'yı ileri saldım o da sağolsun rakibi yıktıFark yemesek bari diye çıktığımız maçta bu zafer beni mest etti
Bu maçta yokluktan sağ kanatta oynayan genç oyuncum.(Irvine'lar bitmez)
Last edited by iLkeRisT : 04.Nisan.2014 at 13:22
takım savunma yapmayı öğrenmiş artık diyebiliriz sanırım farklı mağlubiyetler yok transferlerde çeşitlilik açısından iyi olmuş
Savunmada sıkıntı yok biraz da bitirici pas atan gol atan bir iki oyuncu ile devleşirsin.
Yeni İrveni de sevdim![]()
Savunmamız gerçekten iyi de topu ileri aktaramıyoruz,oyuncu yetersizliği bu noktada baş gösteren sıkıntı,en iyi orta saha oyuncumuz ile sizi tanıştırayım,takım 1,ligde iken kadroya dahi giremiyordu ama fakirlik bizi bu noktalara getirdi
Padovan ın sözleşmesine bir bak küme düşmede yada dışardan gelen teklifler için bir madde varmı?
Can havli ile kaçırmamak için istediği herşeyi verdiysen arada kaynamış olabilir yoksa sıkıntı olur.
Qpr karşısında Padovan şov varmış. Durduramamışlar![]()
QPR lider olacaktı kazansa ama sezonun en yi oyununu oynadık ve ilk kez oyuna tümüyle hakimdik ve bu maç yine bir takım toplantısının ardına geldi![]()
Takıma verdiği gibi gazı kendi de boş durmamış ki takımı sırtlamaya başladı bu toplantıdan sonra vallaSatmak zorunda kalırsam nasıl dolduracağım yerini bilmiyorum
![]()
Eğer yönetim bu şekilde parasız bırakırsa mecburen satacaksın.
Evet 40.haftaya kadar geldim Blackburn maçının gazıyla ama işler baya sancılı gelişiyor.Derby maçına kadar geçen süreçte genelde düşme potasında bulunan rakiplerimiz ile oynadık ve pek iyi sonuçlar alabilşdiğimiz söylenemez.Bunda sürekli sakatlanan Masika ve Soumahoro'nun yoklukları büyük etken,sezon öncesi sol bek diye aldığım Lukaku sezonun çoğunluğu sol açıkta geçirdi,kadroda düşünmediğim ama alternatif oalrak el altında dursun diye aldığım Santiago bir çok maça çıktı ve kritik goller atıp asistler yaptı ama onunda sakatlık sıkıntısı biraz fazla.2 maçta da Padovan'dan yoksun oynayınca işler sarpa sardı.Derby maçından sonraki toplantı ise takımı tekrar ayağa kaldırdı ve Padovan'ın gerçek önderliğinde düşme potasının üzerine çıktık ama puan farkları az tehlike çanları çalmaya devam ediyor.Crawley karşısında kazansak iyiydi ama 22.sırada bulunan rakibimiz karşısında beraberliği zor kurtardık.Gelecek sezonun yolcularını ise belirledim,Soumahoro,Masika ve Santiago kesin gidecek.Umarım kasamıza bir miktar para bırakarak giderler.
Maçlar
Puan Tablosu
Takım
Padovan'ın Eğitimi