Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 190 sonuç

Konu: Eskilerden Kim Kaldı? 1883

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Kariyer okudukça benimde forumda bir kariyer açasım geliyor. Aslında akşam başlayım pazartesiye açarım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Kariyer okudukça benimde forumda bir kariyer açasım geliyor. Aslında akşam başlayım pazartesiye açarım.
    Aahhahahaa önce bir bak bakalım dikiş tutuyormu,sonra yayına başla Ben aslında ikinci bir kariyer daha yayınlamak istiyorum da Lecce veya S.Bükreş'i alıp,bünyem aynı anda 2 eziyetli kariyeri kaldırabilirmi süpheliyim Bu oyunu da aslında Schalke ile başlamak için açmıştım nereden nereye geldim

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İkinci bir kariyeri tavsiye etmem. Bu şansızlıkla gene fukara başkana düşersen ahh dersin

Alacağım takım belli, bu sene daha kimse onda kariyer açmamış. Bakalım ne kadar dayanacağım

Başarılar dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İkinci bir kariyeri tavsiye etmem. Bu şansızlıkla gene fukara başkana düşersen ahh dersin

Alacağım takım belli, bu sene daha kimse onda kariyer açmamış. Bakalım ne kadar dayanacağım
    Yahu hatırlatma zaten başkan mevzusunu,şu oyunda daha zengin başkana benim takımlarım denk gelmedi Alt ligde oynayan Preston deli gibi para harcıyor,ben kıvranıyorum.Başlat bakalım hareketi sen neler yapacaksın

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Başarılar dilerim
    Teşekkür ederim.

Evet gelelim takıma Oyunumuzu biraz daha geliştirdik ama çizgimiz hemen hemen belli artık.6 maçlık bir periyotta geldi geçti ve 20.haftaya geldik,bu 6 maçı toplu ekliyorum;

Maçlar puan veya puanlar almamıza yakın maçlardı aslında,zaten net pozisyon pek vermiyoruz o yüzden hep şansımız var ama bazende top sevecek Fikstürde ki büyük boşluğa da 2 hazırlık maçı sıkıştırdım malum para lazım

PUAN DURUMU

TAKIM

Mevcut durumlar göz önüne alındığında elimizden geleni neredeyse max. verimlilik ile yapıyoruz,pozisyon olarak iyi bir yerde gözükmesekte puan farkları yok denecek kadar az ve baya uzun bir dönem var önümüzde.Ara transferde yönetimin ek bir kaynak yaratabileceğini pek düşünmüyorum,oyuncular ile alakalı şansımız ise bu sefer kontratlar biraz daha uzun vadeli,Padovan'ı kaybetme tehlikesini de ortadan kaldırdık,bu kadro bu ligte kalacak,seneye iyi bir kaç takviye ile ayaklanabiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Senin ufaklıklar abilerinden daha iyi iş çıkarmışlar. Aradaki 6 puanlık farkı korursan sıkıntı olmayacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Senin ufaklıklar abilerinden daha iyi iş çıkarmışlar. Aradaki 6 puanlık farkı korursan sıkıntı olmayacaktır.
    Bir de o City'e evimizde ezile ezile 4 yedik ben ona yanıyorum Ama alttaki takımların hepsi de ciddi güçlü kadrolara sahipler aslında yani herşey değişebilir burası İngiltere

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İngiltere tehlikeli benim için daha önce Fm13 wiganla başarı yakalamışdım ama bu seride lig başlamadan kovuldum. Transfer bütçesi istedim vermeyince bende basına sızdırdım direk şutladılar. Sonra başka takıma gittim o da bir kaç kötü sonuçtan sonra şutlayınca bıraktım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İngiltere tehlikeli benim için daha önce Fm13 wiganla başarı yakalamışdım ama bu seride lig başlamadan kovuldum. Transfer bütçesi istedim vermeyince bende basına sızdırdım direk şutladılar. Sonra başka takıma gittim o da bir kaç kötü sonuçtan sonra şutlayınca bıraktım
    Bol atraksiyonlu olmuş Daha kendini kanıtlamadan para dersen olacağı oydu

21.Hafta

Bu sefer çok pozisyona girdik az attık,tüh Rakip bir kere net geldi ama o pozisyonda da gol geliyorum diye bağıra bağıra geldi zaten,topu ağlarımızdan çıkardık anca,galip bitirsek harika olacaktı.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Resim bende gözükmüyor.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

resimler gözükmüyor malesef

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Resim bende gözükmüyor.
    Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    resimler gözükmüyor malesef
    Yeniledim linkler ama gozukuyordu bende,yine gozukuyor belki serverda bişe vardır bekleyelım az yoksa başka bir yerden upload edeyim,son posttakilermi gözükmüyor sadece?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yahu listemde ki adamalr ya Katar'a ya Birleşik Arap Emirlikleri'ne ya da Polonya'ya gidiyor Polonya'ya acayip adamalr gitti bir atılım peşindeler gibi Bu arada neredeyse bütün Avrupa db'de açık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

22.Hafta

23.Hafta

Yine Toplantı

Rakiplerimiz ile ciddi kalitefarkımız var ve lig ilerledikçe irtifa kaybediyoruz.Bitirici toplar atacak oyuncu eksikliği artık iyice hissedilir safhaya geldi.Daha önce kötü gidiş yüzünden takımımla 2 kere toplantı yapmıştım ve ikisininde de takım ayağa kalkmıştı,bakalım bu sefer nsahada nasıl bir tepki alacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

24.Hafta

25.Hafta

Derbi de kazanmak güzel oldu.Ama canımızı sıkan durum Soumoharo'nun durumu hiç bir maçta 90 dk.'yı tamamlayamadı,bu maçta da ilk kolün asistini yaptı ardından sakatlandı ve 2 hafta yok.
    Yeni yıla girdik bu maçın ardından ve yönetim beni şaşırtmadı ve ek bütçe çıkartmadı amaaaa...

Yönetime Gider

Konuştuk ama anlaşamadık,bunun üzerine görüşmeyi basına sızdırdım veee...

Masumane bir şekilde olmadı napalım dedim,sonuç...

Aman aman bir artış olmasada,2 adam alabilsem,yokluktan iyidir

Öncelik yedek kaleci transferi olacak,kadroda ki genç yedek kalecimi halı sahada bile kaleye koymam,şu ana kadar kalede bir aksilik yaşamadık Allah'tan,fırsat varken açığı kapamalı

31 aralıkta B.City maçını oynadık,2 ocakta L.City maçını oynayacağız,ne saçma bir fikstür...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

26.Hafta
    Ligde 3. sırada bulunan rakibimiz karşına olmayan kondisyonumuz ve rotasyonumuzun yanı sıra sakat olan Padovan ve Soumohoro'dan yoksun çıktık.Masika'yı ileri saldım o da sağolsun rakibi yıktı Fark yemesek bari diye çıktığımız maçta bu zafer beni mest etti

Bu maçta yokluktan sağ kanatta oynayan genç oyuncum.(Irvine'lar bitmez )

Last edited by iLkeRisT : 04.Nisan.2014 at 13:22

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

TRANSFER

Biraz içimi rahatlatan kaleci transferini nihayet yapabildim

ManU'dan da bir orta saha oyuncusu kaptık.Çok iyi bir de forvetleri var ama maaşının %50'ni karşılamımız istiyorlar e nerede kaldı kardeşlik?

Everton'dan maaşının %50'sini ödeyebilerek bir sağ bek kiraladık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fedarasyon Kupası
    Acayip direndik ama maçın sonunda satmaya çalıştıkları Jendrisek akıl almaz bir gol atıp turu aldı.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

takım savunma yapmayı öğrenmiş artık diyebiliriz sanırım farklı mağlubiyetler yok transferlerde çeşitlilik açısından iyi olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Savunmada sıkıntı yok biraz da bitirici pas atan gol atan bir iki oyuncu ile devleşirsin.

Yeni İrveni de sevdim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    takım savunma yapmayı öğrenmiş artık diyebiliriz sanırım farklı mağlubiyetler yok transferlerde çeşitlilik açısından iyi olmuş
    Savunmada sıkıntı yok biraz da bitirici pas atan gol atan bir iki oyuncu ile devleşirsin.

Yeni İrveni de sevdim
    Savunmamız gerçekten iyi de topu ileri aktaramıyoruz,oyuncu yetersizliği bu noktada baş gösteren sıkıntı,en iyi orta saha oyuncumuz ile sizi tanıştırayım,takım 1,ligde iken kadroya dahi giremiyordu ama fakirlik bizi bu noktalara getirdi

Trasnfer döneminin son gününde Palermo Padovan için 16,5M TL.'ye kadar çıkan bir teklif yaptı ve reddettim çünkü düşme potasında geziyoruz ve Padovan'da kendini geliştiriyor.Sene sonu illa iyi paraya alıcı buluruz yine.Ligde düşme potasına girdik nihayet,şimdi büyük mücadele zamanı

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Padovan ın sözleşmesine bir bak küme düşmede yada dışardan gelen teklifler için bir madde varmı?

Can havli ile kaçırmamak için istediği herşeyi verdiysen arada kaynamış olabilir yoksa sıkıntı olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Padovan ın sözleşmesine bir bak küme düşmede yada dışardan gelen teklifler için bir madde varmı?

Can havli ile kaçırmamak için istediği herşeyi verdiysen arada kaynamış olabilir yoksa sıkıntı olur.
    Şükür ki o bizi seviyor biz de onu

Hatta oyöe bir hale geldik ki...

Maçlara geçelim yavaştan

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Qpr karşısında Padovan şov varmış. Durduramamışlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Qpr karşısında Padovan şov varmış. Durduramamışlar
    QPR lider olacaktı kazansa ama sezonun en yi oyununu oynadık ve ilk kez oyuna tümüyle hakimdik ve bu maç yine bir takım toplantısının ardına geldi

Takıma verdiği gibi gazı kendi de boş durmamış ki takımı sırtlamaya başladı bu toplantıdan sonra valla Satmak zorunda kalırsam nasıl dolduracağım yerini bilmiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Eğer yönetim bu şekilde parasız bırakırsa mecburen satacaksın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer yönetim bu şekilde parasız bırakırsa mecburen satacaksın.
    Aynen öyle ama bu sene her ay kar açıkladı yönetim,sanırım verirler biraz para

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Aynen öyle ama bu sene her ay kar açıkladı yönetim,sanırım verirler biraz para
    İnşallah bakalım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnşallah bakalım.
    En azından umudumuz o yönde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet 40.haftaya kadar geldim Blackburn maçının gazıyla ama işler baya sancılı gelişiyor.Derby maçına kadar geçen süreçte genelde düşme potasında bulunan rakiplerimiz ile oynadık ve pek iyi sonuçlar alabilşdiğimiz söylenemez.Bunda sürekli sakatlanan Masika ve Soumahoro'nun yoklukları büyük etken,sezon öncesi sol bek diye aldığım Lukaku sezonun çoğunluğu sol açıkta geçirdi,kadroda düşünmediğim ama alternatif oalrak el altında dursun diye aldığım Santiago bir çok maça çıktı ve kritik goller atıp asistler yaptı ama onunda sakatlık sıkıntısı biraz fazla.2 maçta da Padovan'dan yoksun oynayınca işler sarpa sardı.Derby maçından sonraki toplantı ise takımı tekrar ayağa kaldırdı ve Padovan'ın gerçek önderliğinde düşme potasının üzerine çıktık ama puan farkları az tehlike çanları çalmaya devam ediyor.Crawley karşısında kazansak iyiydi ama 22.sırada bulunan rakibimiz karşısında beraberliği zor kurtardık.Gelecek sezonun yolcularını ise belirledim,Soumahoro,Masika ve Santiago kesin gidecek.Umarım kasamıza bir miktar para bırakarak giderler.

Maçlar

Puan Tablosu

Takım

Padovan'ın Eğitimi

Aldığımda hiçbir oyun içi tercihi bilmiyordu.Antrenörlerimden Miccoli ile oyun içi tercihleri çalıştırıyorum bir yandan,şu anda da ofsayt tuzağını aşmayı öğreniyor

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri