1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Kaç Lig Açıyorsunuz ?

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Default Kaç Lig Açıyorsunuz ?

Yeni kariyere başlarken oyuna kaç lig ekliyorsunuz ? ve oyunun daha gerçekci olması için hangi liglerin eklenmesi gerekir sizce ?

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ben açabildiğim kadar lig açtım, şuan 100 bin oyuncu sınırını aşmışım 107bin olmuş.Regenler gelince mi 107bin oldu acaba?

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Bu kadar lige oyun hızı kaç çok merak ettim

Lig sayısını hatırlamıyorum ama 125bin oyuncu ile başlıyorum oyuna. Avrupa kıtasından ülkeleri kendim seçiyorum. Afrika ve Güney Amerika'yı database'in özel kısmından yapıyorum, birde Türkiye daha geniş olsun diye buradan Türkiyeyi bir daha seçiyorum. Tabi boyutu da büyük ayarlıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by alper3 View Post
    Lig sayısını hatırlamıyorum ama 125bin oyuncu ile başlıyorum oyuna. Avrupa kıtasından ülkeleri kendim seçiyorum. Afrika ve Güney Amerika'yı database'in özel kısmından yapıyorum, birde Türkiye daha geniş olsun diye buradan Türkiyeyi bir daha seçiyorum. Tabi boyutu da büyük ayarlıyorum.
    Eskiden bende öyle yapıyordum. Tüm kıtaları seçiyordum 133,000 buluyordu. Ama çok yavaş olduğundan artık Türkiye de kariyer yapacaksam Almanya, Belçika, Hollanda, İsviçre, Danimarka, Türkiye ve Avusturya' yı seçiyorum.

Başka ligden açacaksam büyük Avrupa ligleri ile Arjantin ve Brezilyayı ekliyorum. Ama bundan sonra bunlara Finlandiya, Güney Kore ile Çin i de ekliyeceğim.

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

bir sorum olacak arkadaşlar , ben brezilya , arjantin , italya , ingiltere , ispanya , almanya , hollanda , portekiz , türkiye ve fransa nın üst liglerini açmayı düşünüyorum oyunda yavaşlama olurmu ? şuana kadar hep tek lig oynuyordum onunda pek zevki olmadığnı anladım.( pc min özellikleri 12 gb ram 4 gb ekran kartı 64 bit ve 3.1 ghz )

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tahminimce hızına en az 3 yıldızdan fazla yıldız verebilir.

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Tahminimce hızına en az 3 yıldızdan fazla yıldız verebilir.
    Güzel tahmin 3 yıldız verdi , oyun içinde yavaşlama oluyormu peki bütün liglerin maçını bekliyormuyum yoksa diğer liglerin maçını göstermeden arka plandamı oynatıyor

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ben taş çatlasın 5 ülkeyi açıp oynuyorum onda da oyun hızı 1,5 yıldız oluyor..

5 buyuk ligin ilk seviyeleri ve kariyer yapacagim takimin ulkesinin ilk 2 seviyesini aciyorum. Ayrica veritabanini da oynayacagim ulkeye gore genis uzerinden ozellestiriyorum.

Yildiz olayina da hic inanmiyorum. Yarim yildizda da 3 yildizda da ayni hizda oynuyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer tek ülkede kariyer yapacaksam tek ülke + özel veritabanı ayarıyla beraber 80 bin oyuncu ; Farklı liglerde yapacaksam açacağım lig kadar sayı + özel veritabanı ayarıyla beraber 80 bin oyuncu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Ben şu an Türkiye lginde oynuyirum yanında almanya,Rusya, Hırvatistan,Çek,İspanya ligleri ile oynuyorum oyun hızım normal.1. sezonda bitti.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

22 Lig Bütün Alt Ligler Dahil 47 Olması Lazım Total Oyuncu Veri Tabanı 110 bin e yakın

İngiltere,İspanya,İtalya,Hollanda,Rusya,Türkiye.

Bana kalsa daha Danimarka,Portekiz,İsviçre,İskoçya,Ukrayna,Amerika liglerinide açarım ancak 3 yıldızdan aşşağısını kabul etmiyorum kendime şart koydum.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Eskiden bende öyle yapıyordum. Tüm kıtaları seçiyordum 133,000 buluyordu. Ama çok yavaş olduğundan artık Türkiye de kariyer yapacaksam Almanya, Belçika, Hollanda, İsviçre, Danimarka, Türkiye ve Avusturya' yı seçiyorum.

Başka ligden açacaksam büyük Avrupa ligleri ile Arjantin ve Brezilyayı ekliyorum. Ama bundan sonra bunlara Finlandiya, Güney Kore ile Çin i de ekliyeceğim.
    Şimdi baktım açık olan liglere;
    Asya Kıtasından: Çin, Güney Kore
    Avrupadan: Almanya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsveç, İtalya, Portekiz, Rusya, Türkiye, Yunanistan
    Kuzey Amerikadan: Amerika, Meksika

Database'den de Afrika ve Güney Amerika kıtalarını komple seçiyorum ne kadar seçenek varsa. Birde Türkiyeyi ve Süper ligi seçiyorum komple.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Türkiye, Brezilya, Arjantin, İngiltere, İtalya, Almanya, Fransa, Hollanda, Portekiz, Rusya, İspanya açarım genelde.

17. Default

Almanya, Fransa, İngiltere, İtalya, İspanya, Türkiye liglerinin en üst seviyelerini seçiyorum genelde.

1 kafama eserse bi aksiyon yapıp 3 :ASDF

Nesil
    2006

Yönettiğim ülkedeki bütün ligler açık oluyor Brezilya dışında da Avrupa'da ki en önemli dört lig açık. Hangi ülkeye gidersem o ülkede ki bütün ligleri açması için komut veriyor diğer ligi ise ana lig olarak sınırlıyorum.

Bir kaç sezon sonra Rusya, Hollanda gibi ligleri de açıyorum.

Sadece Türkiye'yi açıyorum GS ile sonuna kadar gittiğim için diğer ligler ırgalamıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Toplam 85 lig açarım hep. Standart benimkisi.

85 mi ? oyunda 1 gün kaç günde gecio naaptın hoca yauu

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bilgisayar canavar olunca, sorun yok yani.

2.lig takımı alacaksam o ligin ilk 2si mecbur en üst ligdeyse takım sadece o ligi açarım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mesaj Yetkileri