İlk maç iyi, ikinci maçta da en az berabere kalıp geçeriz turu![]()
Real Madrid karsisinda galip gelmemiz moralleri iyice yukseltmisti. Rovanstan once ligde 3 macimiz vardi. 3'te 3 yaparak yolumuza guzel bir sekilde devam ediyorduk.
Spoiler: 25.Hafta
Spoiler: 26.Hafta
Spoiler: 27.Hafta
Spoiler: Puan Durumu
Sampiyonlar Ligi icin son antrenmanimizi Real Madrid'in stadinda yapmistik ve mac saatini beklemeye gecmistik.
Bekliyoruz madrid maçınıııı
Rovans maci icin Real Madrid ile karsi karsiya geliyorduk. Madrid maca hizli baslayip ilk 15 dakikalik bolumde tehlikeler yaratmisti kalemizde. 18.dakikada ise Pepe takimini 10 kisi birakmisti. Real ataklarina devam ederken 33. dakikada Ronaldo ile golu bulmuslardi. Ondan sonra 5'li savunmaya gecen Real'in orta sahasi bombos kalmisti ve oyunun kontrolu bizim elimize gecmisti. Baya bir sure oyun boyle devam ediyordu. Ikinci yarida iki tane net gol pozisyonlarini gole ceviremedigimiz anda ise Varane duran toptan farki 2'ye cikarmisti. Daha sonra tempo iyice yukselirken R.Madrid'de tekrar oyuna ortak olup Ronaldo ile son sozu soylemisti: 3-0.
Spoiler: Toplu Sonuclar
Ertesi gun yonetim ile bir gorusme yaparak sozlesmemizi uzatmaya karar vermistik. Sezon sonunda bitecek olan sozlesmeyi 2016 yazina kadar uzatmistik.
Spoiler: Sozlesme Detaylari
Iki tane deplasman maclariyla lige tekrar devam ediyorduk. Heerenveen deplasmanindan 1 puan, kume dusmeyi garantilemis olan RKC'den ise 3 puan alarak sampiyonluk icin ciddi bir avantaj yakalamistik.
Spoiler: 28.Hafta
Spoiler: 29.Hafta
Son 5 hafta kala ikinci Twente ile aramizda 12 puanlik bir fark bulunuyordu. Ve bir sonraki macimizi da Twente ile oynayacaktik. Olasi bir galibiyette lig bitimine 4 hafta kala Amsterdam ArenA'da sampiyonlugumuzu garantileyecektik.
Sampiyonluk macinda konuk ettigimiz Twente'ye karsi kontrolu elimizde bulundurmamiza ragmen bir turlu istedigimiz pozisyonu bulamamistik. 0-1 geriye dustukten sonra forvet oyuncumuz Sigtorsson sahneye cikarak beraberlik golunu atmisti. Daha sonra buldugumuz 2 net pozisyonu degerlendiremence mac 1-1 bitmisti.
Bir sonraki macta yine sampiyonlugumuzu garantileyecek bir firsat var onumuzde. Icerde AZ Alkmaar'i konuk edecegiz ve 1 puan yetecek sampiyonluk icin.
Tebrikler şampiyonluk süper olmuş![]()
Real maçında sürpriz yapamamışız, Şampiyonluk için tebrikler![]()
Madrid maçı üzdü bizi şampiyonluk zaten belliydi umarım alırız seneye şampiyonlar ligini![]()
Ligi sampiyon bitirdikten sonra artik kafamizi genclere cevirmistik. Secimlere katilan oyunculardan 5'ini alt yapimiza katmistik.
Spoiler: Yeni Genc Oyuncular
Son maclarimizida da tamamlayarak sezonu guzel bir sekilde bitirmistik.
Spoiler: Sezon Sonu Puan Durumu
Gol Krali
Altin Ayakkabi
Yilin Genc Oyuncusu
Spoiler: Takim Verileri
De Jong maç başına 1 gol ile oynuyor neredeyse bir de benim Pinto'ya bak![]()
Diger ligler ve turnuvalardaki maclar da tamamlamisti. Almanya'da Wolfsburg sampiyon olurken, Sampiyonlar Ligini ise ligde 5. olan Chelsea kazanmisti.
Spoiler: Diger Ligler ve Turnuvalar
Spoiler: Diger Turnuvalar
Odul Kazananlar
Ballon d'Or
Dunyada Yilin Oyuncusu
Sampiyonlar Ligi Altin Ayakkabi
Avrupanin Altin Cocugu
Tebrikler şampiyon olmuşuz![]()
Hayırlı olsun sözleşmeler iyi yapmışsın![]()
Şampiyon olmuşuz kadromuzuda korumuşuz önümüzdeki sezon Şl bizim olacak![]()
Şampiyonluk için tebrik ederim. De Jong'dan maksimum verimi almışsın.![]()
Sampiyonlar Ligini kazanma hedefi icin en az 3-4, hadi bilemedin 5 yila daha ihtiyacimiz var. Benim icin bu sene yine gruplardan cikmak yeterli olur
Tesekkur ederim. De Jong'dan boyle bir performans beklemiyordum aslinda. Orta sahada kullaniyordum once, sonra hucum hatti etkisiz olunca De Jong'u o bolgeye aldim ve harika bir performans gosterdi![]()
İlk diziliş i beğendim ama ikinci dizilişi hiç anlamadım![]()
3-4-3 sanirim. 3-4-3 Cruyff'li Hollanda'nin 70'li yillarda kullandigi sistemdir. Ilk sayfada da goruntusu var. 3-4-3'deki avantajimiz rakiplere karsi orta sahada bir ekstra adam bulundurabilmemiz. Yani aslinda 4-3-3 ama bu sefer bekler biraz icereye giriyor, stoperdeki arkadasimiz orta sahaya geciyor ve orta sahada Iniesta rolundeki oyuncuda forvet ile orta sahanin arasindaki bolgeye geciyor. Boylece forvetimiz de kaleye biraz daha yaklasmis oluyor.
Gecen sezon 2-3 macta denedim, gayet guzel oynamistik o maclarda da. Su an hala denemeye devam ediyoruz zaten, belki bir kac degisiklikler olabilir![]()
Biraz anladım şimdihayırlısı olsun hocam
![]()
Hocam ikinci dizilişi ben At.Madrid ile kullandım çok iyi bir diziliş yeter ki libero ve Defansif orta sahada yetenekli oyuncular olsun tavsiyem hızlı ve güçlü oyuncuları al.