1 ile 30 arası toplam 277 sonuç

Konu: Arsenal FC | Şampiyonluklara Yelken Açıyoruz | 3. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Moralini bozmak gibi olmasın ama transfere çok para harcamana değil, yanlış para harcaman benim canım sıkıldı.

Eğer ligde Avrupa'yı kovalayan bir takım olsaydın bu transferler doğru olabilirdi ama kabul etmek gerek ki takımın kümede kalma savaşı veriyor.

Kampl'a verdiğin para ile 3-4 tane orta halli adam alabilirdin diye düşünüyorum. Gelecek sezon da Kampl'ı alırdın zaten bir yere gitmiyor.

Neyse aldın madem şimdi önümüze bakalım.

Dortmund maçındaki dizilişi yakıştıramadım sana. San Marino'yu yönetiyormuş gibi bir diziliş ile çıkmışsın sahaya.

Bu arada gol atıyoruz demişsin ama Almanya kupası harici bir maçta 2 gol atamamışsın. Bence taktiği ve dizilişi sil baştan gözden geçir.

Takımı o bölgeden kurtaracağına inanıyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Moralini bozmak gibi olmasın ama transfere çok para harcamana değil, yanlış para harcaman benim canım sıkıldı.

Eğer ligde Avrupa'yı kovalayan bir takım olsaydın bu transferler doğru olabilirdi ama kabul etmek gerek ki takımın kümede kalma savaşı veriyor.

Kampl'a verdiğin para ile 3-4 tane orta halli adam alabilirdin diye düşünüyorum. Gelecek sezon da Kampl'ı alırdın zaten bir yere gitmiyor.

Neyse aldın madem şimdi önümüze bakalım.

Dortmund maçındaki dizilişi yakıştıramadım sana. San Marino'yu yönetiyormuş gibi bir diziliş ile çıkmışsın sahaya.

Bu arada gol atıyoruz demişsin ama Almanya kupası harici bir maçta 2 gol atamamışsın. Bence taktiği ve dizilişi sil baştan gözden geçir.

Takımı o bölgeden kurtaracağına inanıyorum.
    Tamamen katılıyorum ben o 10 milyona sıfırdan takım kurardım
    taktikle ilgili olarakta böyle defansif oynayıp yenileceğine rakibe kafa tutan bir oyunla yenil 3ye 5ye ama korkak oynatma takımı. Takım lig standartının altında bile olsa taktiğe alıştığında zaten istediğin gibi oynamaya başlıyor, çok güçlü olmasan bile en azından bu kadar kötü olmaz orta sıralarda olabilirsin

Mesaj Yetkileri