Sayfa 4236 / 4326 İlkİlk ... 323637364136418642264234423542364237423842464286 ... SonSon
127,051 ile 127,080 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben zaten kızlarla öyle haşır neşir biri değilim benim derdim Liverpool
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben zaten kızlarla öyle haşır neşir biri değilim benim derdim Liverpool
    Rajesh Koothrappali gibi misin olum hiç mi konuşamıyosun O bile aştı bu olayı sen de aşarsın
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Rajesh Koothrappali gibi misin olum hiç mi konuşamıyosun O bile aştı bu olayı sen de aşarsın
    Olum o kadar değil lan Sanırım kızları biraz sıkan biriyim ondan olabilir

Sıkan derken fiziksel olarak değil

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ay sonuna dogru ugruycam ama alcoy alicante tarafina. Malum bizim tekstilciler orada. Baska bildigin sehir var mi arif tekstil uzerine ? Bir de sen ne is yapiyorsun orada?

kebapciyim ben dukkanimiz var orda takiliyorum alicante iyidir denizi vardir simdi orda kari kiz sezonu acilmistir valla tekstil sektorunden kimseyi tanimiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ay sonuna dogru ugruycam ama alcoy alicante tarafina. Malum bizim tekstilciler orada. Baska bildigin sehir var mi arif tekstil uzerine ? Bir de sen ne is yapiyorsun orada?
    Abi yanında eleman açığı var mı ? İngilizcem var az çok Almanca var kısmetse gelecek dönem de İspanyolca'ya başlıyorum dilim de var yani Al beni de yanına Usta Splinter'ım ol, Master Yoda'm ol

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abi senin meslek tam olarak ne oluyor ? Avrupa'yı gezip duruyorsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    kebapciyim ben dukkanimiz var orda takiliyorum alicante iyidir denizi vardir simdi orda kari kiz sezonu acilmistir valla tekstil sektorunden kimseyi tanimiyorum
    nişanlım duymasın keser beni zaten işim olmaz ya :P
    tekstil bileydin iyiydi para kazandırırdım sana
    senin dükkan nerede madrid'de ? gelirim hem tanışmış oluruz. ismi cismi var mıdır? arif turkish kebap mı nedir ?

Abi yanında eleman açığı var mı ? İngilizcem var az çok Almanca var kısmetse gelecek dönem de İspanyolca'ya başlıyorum dilim de var yani Al beni de yanına Usta Splinter'ım ol, Master Yoda'm ol
    sen var bilmek yabancı dil var çok iş bulmak
    -master yoda-
    valla eleman açığı var özellikle almanca çok süper olur. Almanya'ya bir tane bile satışımız yok.
    geçen bir Alman geldi, makine mühendisi var gurbetçi onu tercuman olarak kullandık
    ispanyolca da çok işe yarar. özellikle güney amerika olarak, acayip alımlar yapıyorlar her sektörde adamlar "gelişmekte olan ülke" statüsünde.

Abi senin meslek tam olarak ne oluyor ? Avrupa'yı gezip duruyorsun
    Ben "sales representative with client relations and export&import manager" olarak çalışıyorum :P
    şaka la şaka bildiğin pazarlamacı işte. dünyaya iplik satıyorum. maaş alıyorum bir de sattığımdan prim alıyorum fena değil yani kazancım. seyahat giderlerim firma tarafından karşılanıyor, eğer bir yerde iplik almayı düşünen adam varsa hemen oraya seyahat düzenliyorum, onun dışında fuarlara falan gidiyorum vs.
    ingilizce italyanca var tekstili de yaşaya yaşaya öğrendim. iş işte öğreniliyor tamamen.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

gelcegin zaman soyle madride tanisiriz aga yollarim sana bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben "sales representative with client relations and export&import manager" olarak çalışıyorum :P
    şaka la şaka bildiğin pazarlamacı işte. dünyaya iplik satıyorum. maaş alıyorum bir de sattığımdan prim alıyorum fena değil yani kazancım. seyahat giderlerim firma tarafından karşılanıyor, eğer bir yerde iplik almayı düşünen adam varsa hemen oraya seyahat düzenliyorum, onun dışında fuarlara falan gidiyorum vs.
    ingilizce italyanca var tekstili de yaşaya yaşaya öğrendim. iş işte öğreniliyor tamamen.
    Türk bir şirkette mi çalışıyorsun ? Ayrıca mezun olduğun bölüm nedir,ben de iplik satışı olmasa da ileri de yurt dışında çalışmak istiyorum Orta seviye de İngilizcem vardır, Almanca'da adımı söyleyebiliyorum,su isteyebiliyorum,bir de iyi küfür ederim Özgür'ün dediği gibi eleman açığı varsa ayak işlerini yaparım ben,para da yemek de istemiyorum beni yanında götür

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sen var bilmek yabancı dil var çok iş bulmak
    -master yoda-
    valla eleman açığı var özellikle almanca çok süper olur. Almanya'ya bir tane bile satışımız yok.
    geçen bir Alman geldi, makine mühendisi var gurbetçi onu tercuman olarak kullandık
    ispanyolca da çok işe yarar. özellikle güney amerika olarak, acayip alımlar yapıyorlar her sektörde adamlar "gelişmekte olan ülke" statüsünde.
    Almanca'yı zorlamam lazım biraz temel var da saldım epeydir pek hatırlamıyorum Kayseriliyim valla genimde var ticaret sen gel de koşarak gelirim hemen

Quote Originally Posted by byariff View Post
    gelcegin zaman soyle madride tanisiriz aga yollarim sana bilgileri
    böyle gizemli konuşuyorsun korkutuyorsun beni

Türk bir şirkette mi çalışıyorsun ? Ayrıca mezun olduğun bölüm nedir,ben de iplik satışı olmasa da ileri de yurt dışında çalışmak istiyorum Orta seviye de İngilizcem vardır, Almanca'da adımı söyleyebiliyorum,su isteyebiliyorum,bir de iyi küfür ederim Özgür'ün dediği gibi eleman açığı varsa ayak işlerini yaparım ben,para da yemek de istemiyorum beni yanında götür
    evet türk şirket. fabrika var iplik üretiyoruz.
    ben italyan dili edebiyatı mezunuyum.
    valla her sektörde ihracat yapan tonla firma var dil olursa mutlaka bulursun hiç kafanı yorma.
    ama dili geliştirmen lazım bir de universite bitirmen şart ne olursa olsun. sektörü işte çalıştıkça öğrenirsin zaten ama bölüm ne olursa olsun dili bilmen insanlarla çekinmeden konuşabilmen lazım.
    üni bitirmek seni o şirketin üst düzey personeli yapar.

Almanca'yı zorlamam lazım biraz temel var da saldım epeydir pek hatırlamıyorum Kayseriliyim valla genimde var ticaret sen gel de koşarak gelirim hemen
    dil: yes
    kayserililik: yes
    prezentabl: yes
    üni: no

iyi bir pazarlamacı olarak son bir adım kalmış.

europ'a dediklerim senin için de geçerli. onunla yüzyüze tanışmadık ama seninle tanıştık. açık konuşayım pırlanta gibi bir gençsin sizin en büyük düşmanınız karamsarlık. sağ salim üniyi bitirin dili de aynı zamanda artık kursa mı gidersin ne yaparsın geliştirin. ünide erasmustu burslu kurstu falan filan yurtdışına çıkmaya çalışın. mezun olduktan sonra askerliği de aradan çıkardı mıydın hiç korkma.
    senin gibi adama ihtiyacı olan çok firma olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

evet türk şirket. fabrika var iplik üretiyoruz.
    ben italyan dili edebiyatı mezunuyum.
    valla her sektörde ihracat yapan tonla firma var dil olursa mutlaka bulursun hiç kafanı yorma.
    ama dili geliştirmen lazım bir de universite bitirmen şart ne olursa olsun. sektörü işte çalıştıkça öğrenirsin zaten ama bölüm ne olursa olsun dili bilmen insanlarla çekinmeden konuşabilmen lazım.
    üni bitirmek seni o şirketin üst düzey personeli yapar.
    Her şeyin hayırlısı ya abi,öncelikle şu üniversiteyi bir kazanayım da,dil en kolayı.Cidden çok imreniyorum birden çok yabancı dil bilenlere.6 dil falan bilen insanlar tanıyorum,sırf bildikleri diller ayrı bir para kazandırıyor kendilerine.Bende ne kadar öğrenebilirsem öğrenmeye çalışacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

dil: yes
    kayserililik: yes
    üni: no

iyi bir pazarlamacı olarak son bir adım kalmış.

europ'a dediklerim senin için de geçerli. onunla yüzyüze tanışmadık ama seninle tanıştık. açık konuşayım pırlanta gibi bir gençsin sizin en büyük düşmanınız karamsarlık. sağ salim üniyi bitirin dili de aynı zamanda artık kursa mı gidersin ne yaparsın geliştirin. ünide erasmustu burslu kurstu falan filan yurtdışına çıkmaya çalışın. mezun olduktan sonra askerliği de aradan çıkardı mıydın hiç korkma.
    senin gibi adama ihtiyacı olan çok firma olacak.
    Düşüncelerin için teşekkürler abi. Yurt dışına çıkış planım var zaten ki şu anda benim için en güzel ve en ihtimalli yol erasmus. Üniye de yeni başladık ama ne zaman biter bilmiyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Az önce anladım ki içim pislik. Prezentabl'ı o kadar farklı okudum ki anlatamam bir an gözlerim yuvadan çıktı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Her şeyin hayırlısı ya abi,öncelikle şu üniversiteyi bir kazanayım da,dil en kolayı.Cidden çok imreniyorum birden çok yabancı dil bilenlere.6 dil falan bilen insanlar tanıyorum,sırf bildikleri diller ayrı bir para kazandırıyor kendilerine.Bende ne kadar öğrenebilirsem öğrenmeye çalışacağım.
    aynen. yeter ki çabalamayı bırakma bir yerden sonra herşey çorap söküğü gibi gelecektir.
    şu anda en zorlu ve sıkıntılı yılları yaşıyorsunuz. benim kardeşim de bu sene sınava girdi. bu sınav, üni işleri gittikçe berbat bir hal alıyor.bizim dönemimiz de çok zordu ama sizin işiniz kat be kat zor.
    ama bunlar seni yıldırmasın, çabalamayı çalışmayı asla bırakma.

Düşüncelerin için teşekkürler abi. Yurt dışına çıkış planım var zaten ki şu anda benim için en güzel ve en ihtimalli yol erasmus. Üniye de yeni başladık ama ne zaman biter bilmiyorum
    rica ederim. erasmus için elinden ne geliyorsa yap pislik ol çirkef ol. bizde bir kız vardı sınavla erasmus kontenjanına giremedi, gitti italya'da bologna uni'ye basvurup bizim bölüm ile erasmus anlaşması yaptırttı ve gitti. düşün işte
    senin bölüm neydi bakiym hangi üni ? marmara mıydı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Dün açtığım duygu yüklü konudan sonra Howard Wolowitz de ben oluyorum sanırım.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

aynen. yeter ki çabalamayı bırakma bir yerden sonra herşey çorap söküğü gibi gelecektir.
    şu anda en zorlu ve sıkıntılı yılları yaşıyorsunuz. benim kardeşim de bu sene sınava girdi. bu sınav, üni işleri gittikçe berbat bir hal alıyor.bizim dönemimiz de çok zordu ama sizin işiniz kat be kat zor.
    ama bunlar seni yıldırmasın, çabalamayı çalışmayı asla bırakma.
    Haklısın abi,istediklerimizi yapmak için çabalamaktan başka çaremiz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bazı insanlar yabancı dile çok yatkın olurlar, özel bir yetenek gibi. Ancak böyle biri değilsen yabancı dil zordur, tek çare erken yaşta öğrenmeye başlamak. belli bir yaştan sonra çok çok zor, yurt dışında uzun süreler kalarak birşeyler yapılabilir ancak bu konuda.

@davidvilla

En güzelini yapmışsın hocam. İtalyan dili edebiyatı. ilk bakışta çok absurd duruyor ama hiç beklenmedik kapılar açıyor sana. Lisede falan bunların farkında değildik.

Bugünkü aklım olsa kesinlikle alman, italyan ya da ingiliz, herhangi birinin dil edebiyat fakültesine girerdim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

rica ederim. erasmus için elinden ne geliyorsa yap pislik ol çirkef ol. bizde bir kız vardı sınavla erasmus kontenjanına giremedi, gitti italya'da bologna uni'ye basvurup bizim bölüm ile erasmus anlaşması yaptırttı ve gitti. düşün işte
    senin bölüm neydi bakiym hangi üni ? marmara mıydı ?
    Azimle şaapan dağları delermiş misali helal olsun kıza İstanbul Teknik'teyim abi ben, Cevher Hazırlama Mühendisliği. Sormadan bölümü de açıklıyım sonra çok uzun muhabbet oluyor Madenlerin, minerallerin sanayide kullanıma uygun hale getirilmesiyle uğraşıyor kısaca, malzeme mühendisliği gibi. Baya geniş bi alanı var, değerli taşlar, nükleer, inşaat falan dolu hatta ilaç sektöründe bile yeri var Ekonomi ve iş hukuku derslerini de alıp iyice yürücem şahsen
    Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Dün açtığım duygu yüklü konudan sonra Howard Wolowitz de ben oluyorum sanırım.
    Ne diyim yani kendi kendine gelmişin tuzağa Birbirinizi bulmuşunuz işte

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yalnız Uruguay'a baktım da yok yok bir yere gidilecekse ilk tercih o olmalı Latin kızlar ve ot ticareti bile serbest
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dizi karakterlerinin biri olacaksak illa ben Lip Gallagher'ım,yani öyle olmak isterim

Tam bir reyiz.

Cenker'de Ian oluyor Ahahahahahahahahaha

@TeNaciOUS MidFieLdeR

abi ben lisede dil seçtim, babam 3 sene konuşmadı benimle
    işte ailelerin düşünce yapısı önemli lisede. seni yönlendirmeleri lazım.
    o rehber öğretmenlerin zaten hiçbir bilgisi yok araştırma gereği de duymuyorlar umurları değil.
    dersane desen ne kadar yüksek puan aldırırsa sana o kadar sükse yapıyor.
    fakat hepimiz sonradan öğrendik ki bir bölümün puanını yüksek yapan o bölümdeki kariyer şansından çok talep.
    bir aralar bilgisayar mühendisliği ne modaydı mesela şimdi elini atsan bilgisayar mühendisi.
    e çok talep olunca maaşlar da düşük oluyor, kontenjan da az oluyor mezun olduktan sonra.
    bizi yönlendirebilecek profesyonel kurumlar da yok.
    o yüzden gençler ellerinden geldiğince kendileri araştırıp inat edip bazen de zorluklara göğüs gerip istedikleri kariyer hedeflerine ulaşabiliyorlar.

Azimle şaapan dağları delermiş misali helal olsun kıza İstanbul Teknik'teyim abi ben, Cevher Hazırlama Mühendisliği. Sormadan bölümü de açıklıyım sonra çok uzun muhabbet oluyor Madenlerin, minerallerin sanayide kullanıma uygun hale getirilmesiyle uğraşıyor kısaca, malzeme mühendisliği gibi. Baya geniş bi alanı var, değerli taşlar, nükleer, inşaat falan dolu hatta ilaç sektöründe bile yeri var Ekonomi ve iş hukuku derslerini de alıp iyice yürücem şahsen

olum senin bölüm muhteşem yalnız. puanın oraya yetti de girdin kesin ama altın madenine girmişsin resmen mesela bizim burada altın madeni var kanada sermayeli tüprag firması altın çıkarıyor. insanlar çocuklarını oraya sokabilmek için ne fedakarlıklar yapıyorlar. araştır mesela bak bu firmayı http://www.tuprag.com.tr
    sen firmaların üretimlerini geliştirmelerinde bulunmaz fırsatsın. özellikle dil de öğrenirsen hem yenilikleri getirirsin hem de sektöre yarar saglayan makinelerin ihracatı&ithalatı gibi konulara da eğilebilirsin. bence muhteşem bir bölüm seçmişsin. Yolun açık olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

olum senin bölüm muhteşem yalnız. puanın oraya yetti de girdin kesin ama altın madenine girmişsin resmen mesela bizim burada altın madeni var kanada sermayeli tüprag firması altın çıkarıyor. insanlar çocuklarını oraya sokabilmek için ne fedakarlıklar yapıyorlar. araştır mesela bak bu firmayı http://www.tuprag.com.tr
    sen firmaların üretimlerini geliştirmelerinde bulunmaz fırsatsın. özellikle dil de öğrenirsen hem yenilikleri getirirsin hem de sektöre yarar saglayan makinelerin ihracatı&ithalatı gibi konulara da eğilebilirsin. bence muhteşem bir bölüm seçmişsin. Yolun açık olsun.
    İyi bir üni de istediğim bölüm olmadı, bi daha hazırlanırsam daha az puan alacağımı da biliyodum babam da gazladı biraz girdim işte En büyük avantajım dil zaten abi benim şu an. Konuşma becerileri iyi olan bi insan değilim pek, Türkçe'de bile zorlanıyorum bazen ama Allah'a şükür kafam iyi çalışıyor bir de kolay öğreniyorum yetenekliyim biraz öğrenme konusunda, o yüzden dil pek problem olmuyor benim için.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bende ilk yılımda girmiştim üniversiteye. Malum sınav sistemi sürekli değiştiği için bir an önce yerleşmek istedim. İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünü tercih ettim. Sınava girmeden önce aslında sinema tv'yi istemiştim fakat puanları haddinden fazla olduğu için Psikoloji'yi tercih ettim. Üniversiteyi de bitirdikten sonra bir süre hastanelerde stajyer olarak çalıştım ve orada tecrübe kazandım biraz. Fakat asıl amacım yurt dışına giderek kendimi daha iyi geliştirmek. O açıdan şuan müşteri temsilciğili yapıyorum sermaye için. Ama bazen diyorum işte keşke ikinci bir vatandaşlığım olsaydı da eğitimimi yurt dışında tamamlasaydım diye. Öyle olsaydı şuan çok prestijli bir hastanede psikolog olarak görev alırdım. Ülkede bu tür mevkilere gelmek oldukça zor maleesef. İnsanın elinden tutanıda olmayınca kendi çabalarıyla bir yerlere gelmeye çalışıyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bende ilk yılımda girmiştim üniversiteye. Malum sınav sistemi sürekli değiştiği için bir an önce yerleşmek istedim. İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünü tercih ettim. Sınava girmeden önce aslında sinema tv'yi istemiştim fakat puanları haddinden fazla olduğu için Psikoloji'yi tercih ettim. Üniversiteyi de bitirdikten sonra bir süre hastanelerde stajyer olarak çalıştım ve orada tecrübe kazandım biraz. Fakat asıl amacım yurt dışına giderek kendimi daha iyi geliştirmek. O açıdan şuan müşteri temsilciğili yapıyorum sermaye için. Ama bazen diyorum işte keşke ikinci bir vatandaşlığım olsaydı da eğitimimi yurt dışında tamamlasaydım diye. Öyle olsaydı şuan çok prestijli bir hastanede psikolog olarak görev alırdım. Ülkede bu tür mevkilere gelmek oldukça zor maleesef. İnsanın elinden tutanıda olmayınca kendi çabalarıyla bir yerlere gelmeye çalışıyor.
    Dostum biz anlatacagiz sen dinleyeceksin, sen anlatmayacaksin
    Saka bir yana. Umarım hakkında hayırlısı olur ve hedeflerine ulasabilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ulan geçen sene bu zamanlar Huelva'da takılıyodum, şimdi sivas'tayım. Dünya çok adaletsiz

Bu arada uruguay'a hayran kaldım abi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler var mıdır burada olan ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul