1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: Genç Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Genç kadroların neler yapabileceğini kestirmek çok zor ondan ötürü bayern karşısında iyi çalış

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    Transferlere çok paralar harcamışsın 48 ay olabilir ama çok büyük paralar. Bayern maçında şansın %40 gibi gözüküyor
    Evet maalesef bakalım istenilen performansı verebileceklermi...

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Transfere çok büyük para harcamışız 2 sene transfer yapmasak anca toparlarız
    Bayern'i geçemeyiz
    Transfer konusunda hemfikirim. Aslında yapıldıktan sonra pişman oldum ama ben isteyip onlar vermeyince bir anlık çılgınlıkla oldu hepsi Ayrıca Bayern karşısında benimde hiç umudum yok... İyi dileklerin için teşekkür ederim

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Genç kadroların neler yapabileceğini kestirmek çok zor ondan ötürü bayern karşısında iyi çalış

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Neyle karşılaşacağımızı kestirmek zor değil aslında... Bu yüzden 3 gözlemci yollayacağım Bayern için ve yakında takibe alacağım. Kendimde izlemek istiyorum maçlarını bakalım göreceğiz artık

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Transfer konusunda hemfikirim. Aslında yapıldıktan sonra pişman oldum ama ben isteyip onlar vermeyince bir anlık çılgınlıkla oldu hepsi Ayrıca Bayern karşısında benimde hiç umudum yok... İyi dileklerin için teşekkür ederim
    Ben de Kampl'da öyle yapmıştım çaktırma

Mesaj Yetkileri