Helal olsun çok iyi 2 maç çıkartmışsın rakip çok zor gelmezse ilk turu geçeriz.
Ben söylemiştim Sampdoria'yı yeneceğiniAyrıca Manu galibiyeti iyi olmuş... Kurayı bekliyorum acaba kim gelecek...
Rakip çok zor çıkmış ama yenebiliriz![]()
Elenmişik be RONİ![]()
Yani bi ŞL alalım artık diyoruz hevesimiz kursağmızda kalıyoreleriz kardeşim bunları paranın köpeği bunlar sen ruhunu koy sahaya !
![]()
City'i istikrarlı bir futbol ve moralle eleyebiliriz.Deplasman'a dikkat et.Oradaki skor çok önemli.
Tesislere bak disco gibi mübarek![]()
Yeni regen çok iyi ye benizyor.Hayırlı olsun:![]()
Mnisi'nin profili çok iyi. Ara ara maçlarda şans verdiğin taktirde güzel bir gelişme sağlayacaktır.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Mnisi çok iyi bi regen , Manchester City ide eleyeceğini düşünüyorum açıkcası![]()
Minisi diye isim mi olurya hanimiş minisiyaşına göre çok iyi özellikleri var gelişim sağlarsa 3 4 sene sonra ölümcül bir ön libero olur geleceğin Patrick Viera'sı diyorum
![]()
Profili iyi de bakalim ona yer acilacak mi takimda. Defansin onunde genc Bazoer var, orta saha ikilisinden de biri genc Tomas Martinez, digeri ise simdilik Schone ama Nouri'de yavas yavas geliyor. Yani baya calismasi lazim
Valla bakalim, umarim dedigin gibi olur. Ilk maci guzel bir skorla tamamlayabilsek..
HahahaAynen ozellikleri yasina gore muazzam. Caliskanligi 14, kararligi da 18. Bence de cok iyi bir oyuncu olabilir.
İyi gidiyorsun böyle devam
MCity maçını düşünme... Katı savunma ve adam adama markaj ile baş edemiyorlar.![]()
Hollanda sınırları içinde bileğimizi bükecek babayiğit yokkkkk