Bursa ile başladım oyuna şuan üçüncü sezondayım. 4-2-3-1, 4-4-1-1, 4-2-3-1'in kendimce kontra atak varyasyonuna çevirdiğim 4-1-1-3-1 ile oynuyorum. Takımın başına geldiğim sezon oynatacağım taktiğe yönelik olarak ilk sezon Jem Karacan'ı sağlam bir bonservise aldım (9M) ve iki yönlü orta saha olarak kullanıyorum.

İlk sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin düşük performansı ve benim lig başlangıcını çok iyi yapmam ile kendimi de şok ederek Fenerbahçe'nin 4 puan önünde Şampiyon olarak tamamladım. Galatasaray 4. tamamladı. Avrupa Liginde kulübü gruplardan çıkardım fakat Spartak Moskova'ya ilk turda elendim. Sezon sonunda bir de Süper Kupa'yı aldım.

İkinci sezon şampiyon kadroyu pek bozmak istemesem de ilk 11 de 4 değişiklik yapmak durumunda kaldım. Lige yine iyi başlasam da. Galatasaray'ın olağanüstü performansının gerisinde 2. tamamladım. Türkiye Kupasını kaldırdım. ŞL de gruplardan 3. çıktım Avrupa Liginde Çeyrek Finalde Sevilla'ya elendim. Sezon sonunda Süper Kupayı bu sezon kazanamadım.

Üçüncü sezon Forvet ve Stoper'e flaş transfer yaparak girdim. Celtic, Dortmund, Tottenham grubundan 3. çıktım. Avrupa Ligin'de yarı final aşamasındayım. Türkiye Kupasından yarı finalde Fenerbahçeye son dakika golü ile elendim. Ligde ise 4. sıradayım. 3. Eskişehir ile puan farkı 4 Lider Galatasaray ile 10.