1 ile 30 arası toplam 366 sonuç

Konu: Ajax Amsterdam | Hedef Yeniden Avrupa | Total Futbol | Son Sezon - 2016/2017

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

O ofsayt hakeminin posizyonu yanlış bi kere böyle hatalar olmamalı ŞL de herneyse kazanmışız hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    O ofsayt hakeminin posizyonu yanlış bi kere böyle hatalar olmamalı ŞL de herneyse kazanmışız hocam
    Pozisyon ofsayt gerçekten ama hakemin pozisyonu doğru.En son savunma oyuncusu ile aynı hizada olması gerekiyor.En son oyuncu da altıpasın aşağısında olan oyuncu.Hakem onunla aynı hizada.Ama sonuç olarak pozisyon ofsayt yani
    Gol yemesek iyi olurmuş en azından 1 gol eksik yesek

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Birde benim sasirdigim bir konu daha var, City'li oyuncular bile itiraz etmedi golden sonra

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Pozisyon ofsayt gerçekten ama hakemin pozisyonu doğru.En son savunma oyuncusu ile aynı hizada olması gerekiyor.En son oyuncu da altıpasın aşağısında olan oyuncu.Hakem onunla aynı hizada.Ama sonuç olarak pozisyon ofsayt yani
    Gol yemesek iyi olurmuş en azından 1 gol eksik yesek
    Aynen hakemin pozisyonu dogru. Keske hic gol yemeseydik yahu, 3-0 ondeydik ne guzel. Hatta 3-3 olacak diye korkmustum son dakikalarda

Quote Originally Posted by muratzihni View Post
    Abi Bojan'a bir ben alışamadım herhalde.Başarılar dilerim.Avrupa'da iki takımımdan biridir Ajax.Haftaya da şampiyonluğu kutlayacaz Amsterdam sokaklarında
    Bojan da aslinda bende fazla forma sansi bulamiyor. Napalim Siem de Jong Messi gibi bir performans gosterence kesemiyoruz adami

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Roni , zorlama elendik işte
    Olsun, birkac yilimiz daha var SL'yi almak icin

Mesaj Yetkileri