Manchester United'ın başına Geçip, Gerçek Hayattaki Hayalkırıklığını Oyunda değiştirmek istemiştim.

Şu ana Kadar da Başarmıs gibiyim. İlk Sezonumdayım ve Sene Başında Community Shield'i aldım Capital One Kupasında Hull City'e elensemde, FA cup ta Arsenal, Liverpool Gibi rakipleri eleyerek Newcastle ile Final Oynayacağım.

Ligde Bitime 6 Hafta Kala Şampiyonluğumu ilan etmiş durumdayım. Ama Lig devam ediyor.

Şampiyonlar Liginde ise Galatasaray'ında olduğu gruptan 3 Beraberlik 2 Galibiyet 1 Mağlubiyet ile Çıktım. Barcelona'yı Deplasmanda erken dakikalarda 10 kişi Kalmama Rağmen 2-0 Yendim Rövanşı evimde oynayacağım.

Enstantaneler içinse şunu söyleyebilirim. Galatasaray'ı Ş.Lnde deplasmanda 7-1 Yendim. Evimde ise 3-1 Kaybettim.(Ki rotasyona gitmemiştim)

Ligde de Manchester Derbisinde, Deplasmanda City'den 5 yedim.

Tek transferim ıgnacio camacho daha maç oynamadan 3 aylığına sakatlandı, ve sonrasında da sanki kronik astım gibi habire sakatlanıo, Adnan Januas'ın da Kasımda Ayağı Kırıldı sezonu kapattı.

Ligde Everton Chelsea ile 2.liği kovalıyor. Liverpool ve Tottenham Orta sıralarda Arsenal 4. City Menejerini kovdu ama 7.