Süper Lig 22.Hafta -Beşiktaş Evinde Yine Kaybetmedi !-
Ligde galibiyetlerimiz şampiyonluk uğrunda devam ediyor.
Süper Lig 23.Hafta -Beşiktaş 89'da Gelen Penaltıyla Kazandı !-
89'da penaltı olunca aşırı mutlu oldum.Almeida'da golunu attı maçı bize getirdi.
Süper Lig 24.Hafta -Dev Derbide Kazanan BEŞİKTAŞ !-
Müthiş bir derbiydi.Mustafa Pektemek golunu kontra atakta tüm sahayı geçerek attı.Derbiye yakışır bir goldu.Kazanıp puan farkını kapattık.
MAÇ SONRASI BASIN TOPLANTISI
-Emir Bey bugun ligde sizin için çok faydalı olabilecek bir 3 puan aldınız.Bunun hakkında düşünceleriniz neler?
+Oyuncularımla gurur duyuyorum.Her alanda her oyuncum iyi performans gösterdi.Burada 62bin kişilik taraftarın önünde müthiş bir galibiyet kazandık.
-Taraftarlar maç bitince adınızla tezehurat yaptılar.''EMİR HOCA SEN ÇOK YAŞA'' şeklinde.Bunun üzerine ne düşünüyorsunuz ? Bunun sizin üzerinde etkileri neler oldu ?
+Bu bende olumlu bir etki bıraktı.Bu tezehurata çok mutlu oldum.Burada istendiğimi bilmek çok hoş bir duygu.
-Bildiğiniz gibi aldığınız bu galibiyetle puan farkı 1'e indi ve 2. sıradasınız.Sezon sonunda ipi göğüsleyebileceğinizi düşünüyormusunuz?
+Haklısınız.Puan farkı 1 ve daha önümüzde 10 maç var.Bu maçlardan alacağımız puanlarla taraftarımıza bir şampiyonluk armağan edeceğimizi düşünüyorum.
-Teşekkür ederim Emir Bey.
+Asıl ben teşekkür ederim.
Süper Lig 25.Hafta -Olcay Galibiyeti 90+3'te getirdi !-
Olcay Şahan 90+3'te golu attı.Çok hoş bir goldu.3 puanı kazandık ve 2.liğimizi koruduk.
LİG PUAN DURUMU
Görüldüğü gibi maç fazlasıyla Fenerbahçe lider.Galatasaray'ın 1 puan arkasında yer alıyoruz.Alacağımız galibiyet ve GS'nin kaybetmesi durumunda 1.sıraya çıkacağız.