Ligde yine namaglup sampiyon oluruz, SL'ye de iyi baslamisiz![]()
20 dakikadır bu kariyerde göz gezdiriyorum.Harikasın.
Spoiler: İstatistikler
Maça beklediğim gibi başlamadık geçen sezon Barça yı ŞL de elediğimiz kontra taktiğiyle çıktık golleri yiyince kontra yı bırakıp ligde kullandığımız taktiğe geçtik ataklar da bulduk ama sadece 1 gol attık sonra 2 tane daha yedik yani ezildikbizde onları evimizde Barçalarız
Forum olarak toplanıp seni döveriz uşağum naptın la Barça maçında !Barcelona barlarındamı sabahladı takım
Barçayı Avni Akerde parçalarız diyecem ama stad adı değişikOlsun Yeni Trabzon Arena da parçalarık
![]()
Barcelona'nın kadrosuna baktım da baya kaliteli gözüküyor. İnşallah evinde yenersin Barcelona'yı.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
45 maçlık yenilmezliğin bozulmasının acısını paok dan çıkarmışızolsun yeni seri gelir
Paok maçında 5 gol çok iyi olmuş.Ama Barça hezimeti kötü olmuş.Evinde İNTİKAMalman lazım.
PAOK demiştiniz ama o bildiğimiz şanlıurfaspor
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Şu ŞL yi alayımda seri meri umrumda değilTaktiklerim hepsine alıştılar zaten değiştirsemde sorun olmaz.Değiştirmesem kazanacağımın garantiside yokTeşekkür ederimİnşallah alacağız.
PAOK zaten bir Şanlıurfaspor değil
Tabi gücün Paok Jetpaspora yetiyor dmiJuan diaz'a katılıyorum her ne kadar takım bütün taktiklerine alışsada rakiplerin karşısına süpriz taktikle çıkıyosun yanıltmak için ama fazla değişiklik pek iyi değil Şl'de kardeşim
Paok'u deplasmandada yenmişiz.İstatistiklerde 21 şuta 1 şut efsanevi bir defans.Birde bunu deplasmanda almak daha da etkileyici.
ŞL'yi müzede istiyoruz hocam![]()
ee artık bir şampiyonluk gelsin daa![]()
Barça mağlubiyetleri kötü olmuş city de kötü olmuşama sana güveniyoruz hocam