Başarılar.![]()
Başarılar.![]()
Yorumlarınız için teşekkür ederim
Yeter sıktı artık abi memleket memleket bi yere kadar
Kariyerimizin temelini atmış bulunuyoruz ilk hedefimiz yerel kupa olacak. Ligde ise başkanımızın en düşük beklentisi ligi orta sıralarda bitirmemiz,benim hedefim ise ilk 5 sıra içinde bitirmek.
Kadromuzdaki kilit isimleri ve ilerde kaliteli bir futbolcu olacak genç yeteneklerimizi tanıtalım sizlere.
Kevin Volland
Takımın hem kilit oyuncusu hemde gelecek vaadeden oyuncusu olan bu adam Almanya futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en iyi oyunculardan biri olacak,daha doğrusu bunu biz yapacağız kendisini isteyen bir çok takım var ama satmayı düşünmüyoruz.
Roberto Firmino
Yine Kevin gibi bu oyuncumuzda genç ama kilit isimlerin başında geliyor. Satmayı düşünmüştüm açıkcası ikilemde kaldım kendisiyle görüşmemizde klüpte kalmak istediğini söyledi bende anlayışla karşıladım.
Niklas Süle
17 yaşında ve ligimizdeki birçok takımda as oynayacak kapasitesi var ama şimdilik Stefan Thesker ile birlikte klübede forma şansı bekleyecek .
Jannik Vestergaard
20 yaşında ve yine as oynayacak oyuncularımızdan biri Jannik. Nedendir bilmiyorum ismi kulağıma çok hoş geliyor
Sejad Salihovic
Teknik özellikleri üst düzey,takımdaki genç oyunculara önderlik edecek bir isim bu sezon ondan çok şey bekliyorum.
Devam Edecek...
malatyAdana!