Abi Niasse'ı Elden Çıkar Benden Söylemesi Bu Arada Başarılar.
Abi Niasse'ı Elden Çıkar Benden Söylemesi Bu Arada Başarılar.
Başarılar dostum çok keyifli olacak![]()
malatyAdana!
Başarılar.
Akhisar'da başarılar abi![]()
Akhisar'da başarılar abi![]()
Neee diaz geri mi döndü oşgeldin bea diaz geri dünmene sevindin gari :-) :-) :-)
Akhisarda başarılar dilerim.
Eyv ama Niası ilk sezon oldugundan satamam ayrıca neden elden cıkarayım ki
inş saolasın (:
Eyv beyler (:
Eyv (:
Abi Niasse'ı Elden Çıkar Dedim Çünkü Özellikleri Düşük Bence Onun Yerine Emre Güral Falan Kiralıyabilirsin.
eski sürümde falan mı bahsediyon bilmiyom ama bu devre arası güncelleme ile fena bir oyuncu olmadı Niasse gerçekteki gibi oldukça hızlı ve iş görecek kapasitede bu yıl durumuna bakacaz artık hem ilk yılı oldugundan satılmıyor da. Emre Güral bu yıl olmaz ama aklımda benim Kral (:
Artık top başı zamanı ! Yönetime küme düşmemeye çalışacağımızı belirttik. Zira diğer hedefler arasında aman aman büyük para farkı yoktu epeydir de Türkiye'de takım çalıştırmadığımdan ötürü bu hedefi uygun gördük.
Görüldüğü üzre mali olarak çok da iç açıcı bi konumda değiliz kasa bomboş durumda. Öncelikle kadroyu karşımıza alıp taktiklerimize şöyle bir baktık kim lazım kim yetersiz nereye takviye olabilir kim para edebilir güzel bir analizden sonra çalışmalarımızı başlattık ve bu doğrultuda transferlerimizi gerçekleştirdik
Bu yıl kullanacağımız taktikleri paylaşmak isterdim ama epey geniş bir taktik skalamız var hatta birkaçını da beğenmeyip silmiştim dolayısıyla tek tek paylaşamıcam lakin istek üzerene taktikleri ya da en çok hangisini kulanırsak onları paylaşabiliriz
Gelelim transferlerimize
Abi Keşke Ivan Cesarı Yollamasaydın Kaliteli OyuncuyduSertanıda Rotasyonda Kullanabilirdin Okan,Cemil,Rafa,Özgür Transferleri Çok İyi Olmuş Diğerleri Benim Kafamda Soru İşareti.
Transferler güzel kar de etmişşin.Geriye sadece maçları beklemek kalıyor.![]()
İmkanlarımız oldukça kısıtlıydı ama Bilal imdadımıza yetişti psv dahil ciddi klüplerden teklif gelse de biz en yüksek bonsrvis bedelini kabul ettik. Eldeki malzemeye göre taktik geliştirmek yerine taktiklerimize uygun oyuncular alma imkanımız olmuş oldu böylelikle. Fena bir transfer dönemi geçirmedik aslında. Kiraya gönderdiklerimizin sözleşmesi 2015de bitiyordu alıcıları da çıkmayınca biz 2 yıllık kiraya gönderdik böylelikle maaşlarından kurtulmuş olduk kiradan döndüklerinde de zaten sözleşmeleri bitecek. Yedek takımdaki oyuncuların özellikle yabancıların alıcısı çıkmayınca serbest bırakmak durumunda kaldık. Gelelim oyuncularımızı tanıtmaya
Spoiler: Gaston Pezzuti
Spoiler: Rafa
Spoiler: Tolga Ünlü
Spoiler: Okan Alkan
Spoiler: Cemil Adican
Spoiler: Özgür İleri
Spoiler: Mahmut Tekdemir
Spoiler: Renato
Spoiler: Leandro Gracian
Spoiler: Arthur
Profilleri gayet güzel ben beğendim.Özellikle Arthur'u kafa vuruşu çalışınca çok iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum.
Geleceğin Takımını Kurmuşsun![]()
İlk sezon için geleceğe yönelik yani önümüzdei 2-3 yıl içinde tamamen oturtmayı planladığım kadro için epey iskelet oyuncu bulduk. Özellikle geçmişte çalıştığım Rafa-Arthur gibi gençlerin yanına yine yabancı sınırlamasından ötürü sağ bekimize 2 yerli genç kattık. Stoper hattımızda yerlilerden düşünüyoruz. Normalde defansif orta saha olan Özgürü stoper, stoper olan Mahmutu savaşçı orta saha olarak kullanacağız. Serbest transfer olarak da kağıt üstünde kaliteli yabancılarla fena bir kadro kurmadık.
Elbette böyle oranların olması normal. Kişisel oalrak bi hedef belirlemediğimi belirtmeliyim. Zira herşey kağı üzerinde olmuyor. Yepyeni kadro ve alışılmadık taktiklere alışmak yabancıalrın dil öğrenme süresi, moral vs bir çok etmenle karşı karşıyayız. Ne kadar sürede uyum sağlayıp moralleri oturtabiliriz bilemiyorum dolayısıyla bi hedefimiz açıkcası yok. Ama kafamda oluşan bir plan var elbet. İlk yarı 30 puan barajını hedef koyduk kendimize şayet bulabilirsek işte o zaman sezon sonu için çok daha net hedefler koyabiliriz. Diğer yandan Türkiye kupasında kendimizi gruplara atabilirsek yine çok erken olmasına karşın bir süpriz yapıp dilimize kesinlikle almadığımız Avrupayı belki düşünebilriz
Prim olarak lig ve kupayı normalde bıraktık. kasamızda çok az bi para var yüksek primle onu harcamayı istemedim düşük verip oyuncuları da huzursuz etmeden normal primle yola çıktık . Saha ölçülerimizi en geniş olarak bildirdik zira hücum da oynasak kontra da oynasak sahayı enine boyuna kullanmayı planlıyoruz. ve son oalrak hazırlık kampımızı da paylaşalım
Nias baya sağlam profillini atarım unutmazsam. Emreyle daha önce çalıştım profilinin çok üstünde oynuyor 2 sene kral olmuştu üst üste sahte oynatmama rağmen (:
Soru işaretleri kalkmıştır heralde (:
Arthur önce Türkçe öğrensin diğer yandan oyun içi tercihlerini geliştirsi. bu yıl ilerde Nias ve bruno olacak muhtemelen
O kadar da değil ortalama bi kadro sadece birkaç oyuncumuz var kaliteli olarak![]()
Hazırlık maçların çok iyi.Ligdede böyle devam etmeni umuyorum.
Transferler hayırlı olsuneminim oyunculardan en yüksek verimi alacaksındır.
Yabancı oyuncuları ilk defa gördüm ama profilleri baya iyi![]()
malatyAdana!
1.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
2.Hafta
3.hafta
Maalesef kötü bir başlangıç yaptık. Ligin en zor takımlarına karşı çok savunmasız yakalandık. Hemen sezon başı taktik oyuncu hiç bir uyum yokken çaresiz kaldık zorlu ekiplere karşı fikstür şanssızlığı diyelim. Sıkıntımız şu ki herşeyiyle yeni bir ekip kurduk ve moraller v uyum yükselmeden düştü bu tüp durumlarda toparlamak zor oluyor önümüzdeki 2-3 maçta 3-4 puan çıkaramazsak durum daha da vahim bir hal alabilir
Zor fikstürle başlamışşın kadrodada çok yeni oyuncu var.Kadro uyumu daha oturmamıştır.İlerki 3 maçta toparlanıp puanları toplamaya başlayabileceğimizi düşünüyorum.
Lige kötü başlamışız ama sen düzeltirsin hocam![]()
Başarılar.![]()
Bence İlk Üç Maçtan 3-4 Puan Çıkarabilirdin Hadi Hayırlısı![]()
Senin kariyere hayırlı bir yorum yapayım. Küme'de kal Diaz.