1 ile 30 arası toplam 115 sonuç

Konu: AS Roma | Roma 1 Günde İnşaa Edilmedi

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Şuana kadar yaptığım tüm kariyerlerde her zaman bir elim İtalya liginde olmuştur o ligden takım alsam da almasam da.

O süre içinde Roma'nın başarısına hiç şahit olmadım hatta 2-3 tane oyunumda ilk sezonda küme düştüler. Milan taraftarı/destekçisi olarak FM 10/11 tam olarak hangisi hatırlamıyorum ama efsane bir Roma kariyerim mevcuttu.

Hiç unutmam hatta Adriano o dönem orada idi. Kısacası çok potansiyeli yüksek ve ağır bir duruşa sahip takımlardan birisi.

Milan maçları hariç umarım başarılı sezonlar yaşarsın.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Şuana kadar yaptığım tüm kariyerlerde her zaman bir elim İtalya liginde olmuştur o ligden takım alsam da almasam da.

O süre içinde Roma'nın başarısına hiç şahit olmadım hatta 2-3 tane oyunumda ilk sezonda küme düştüler. Milan taraftarı/destekçisi olarak FM 10/11 tam olarak hangisi hatırlamıyorum ama efsane bir Roma kariyerim mevcuttu.

Hiç unutmam hatta Adriano o dönem orada idi. Kısacası çok potansiyeli yüksek ve ağır bir duruşa sahip takımlardan birisi.

Milan maçları hariç umarım başarılı sezonlar yaşarsın.
    Üşenmeyip yazdığın için teşekkür ederim. Roma benim tüm kariyerlerimde ilk 10'a dahi girememişti bende "yeter" dedim. Bu takımı yükseltmeye çalışacağım lakin İtalya tecrübem çok azdır. Adamlar fantazik taktikler deniyor ben klasik 4-4-2 , 4-2-3-1 felan o tarz taktiklerle devam edeceğim.

Senin Milan'a gelmek gerekirse her tüm Galatasaray kariyerlerimde 4 5 atıp uğurluyordum burdada böyle olsun , sana inat hep hucüm oynayacağım deplasman ev farketmicek. Ben bu kariyerde başarılı olacağımı sanmıyorum inşallah oluruz ama.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İtalya ligi tecrüben yok ise Catania faciası yaşaman muhtemel. Şu oyunda her takımı yenecek duruma sahibim kimle eşleşirsek eşleşeyim karamsar olmuyorum ama Catania kadar ters bir takım yok.

Ne zaman oynasak ya eziliyorum ya da kaybediyorum. Kazandığım maçlarda da çok ezik bir oyun sergiliyorum.

Bakalım sana da bir sürpriz yapacaklar mı?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    İtalya ligi tecrüben yok ise Catania faciası yaşaman muhtemel. Şu oyunda her takımı yenecek duruma sahibim kimle eşleşirsek eşleşeyim karamsar olmuyorum ama Catania kadar ters bir takım yok.

Ne zaman oynasak ya eziliyorum ya da kaybediyorum. Kazandığım maçlarda da çok ezik bir oyun sergiliyorum.

Bakalım sana da bir sürpriz yapacaklar mı?
    Şimdiden işi sıkıya al diyorsun. Bakalım zaman göstericek bir bakarsın Catania'ya 5 , Milan'a 6 atarız he ne diyorsun ?.

Mesaj Yetkileri