Ünal'dan laf sokma çabaları![]()
Ünal'dan laf sokma çabaları![]()
Sezon öncesi Ünsal Karaz kurmaylarıyla birlikte toplantı yaptı. Kurmayları 4-5-1 ve 4-3-3 derken Ünsal Karaz bu takım onları oynamaz. Oynasa bile ben istemem dedi.
Bunun üzerine bu işi kendi halledeceğini söyledi ve toplantıyı bitirdi. Toplantı bittikten sonra Karaz bir odaya kapandı , viskisini aldı ve düşünmeye başladı. En sonunda aşağıdaki dizilimlere karar verdi.
4-2-3-1 , 4-1-2-2-1 ve 4-3-1-2.
Hepsinde değişik varyasyonlar uygulayan Karaz takıma sistemi adapte etmeye başladı.
Bir yandan da transfer çalışmalarına hız kazandıran Roma "Sol Kanat" transferi için kolları sıvadı. O mevkiye en az 1 transfer isteyen Karaz tercihini gençlerden yana kullanıcak. Ellerindeki bütçeye göre ahım şahım birisinin gelmeside muhtemel gözükmüyor.
ROMA SADECE 1 KAYIPLA BİTİRDİ...
Ünsal Karaz'In isteğiyle yapılan Kupa'dan sonra Dostluk Kupası ve 1 Hazırlık maçı yapan Roma , yapılan 5 maçın sadece 1'inde kayıp verdi.
ROMA'DA TAM 21 MİLLİ...
Sezonun başlamasına sayılı günler kala Roma'nın 21 oyuncusu milli kampa katıldı. Karaz bu habere çok sevindi.
Kafam Ünal Aysal'da kalmışHazırlık eh işte
![]()
Sol kanat kim olacak çok merak ediyorum.
Bugün baya bir sol kanat çalışması yaptım , raporları tek tek inceledim 1 adama 3 gözlemci gönderdim felan. Eldeki bütçeyi iyi değerlendirmem gerek lakin sol kanatı dağıtıcak bir isim bulursam kıyıcaz parayı. Şuana dek aklımda 5 isim yerleşti ancak ligte başlıyor büyük ihtimal ya devre arası ya da sezon sonu gibi gözüküyor.
Hazırlık dönemi iyi geçmiş![]()
Lig iyi geçsinde hazırlık önemli değil.
ROMA SOĞUK DUŞ ALDI...
Roma evindeki 3-1 galibiyetten sonra moral toplamıştı. Sampdoria deplasmanında güllük gülistanlık gidiyordu. Düdükle birlikte Sampdoria maçın üstünlüğünü aldı ve 90 dakika sürdürdü. Roma 2-0 mağlup ayrıldı.
Spoiler: Maç Raporu
CHİEVO 1 PUANLA AYRILDI...
Roma evinde karşılaştığı Chievo ile 1-1 berabere kaldı. Ünsal Karaz maç sonu çok sinirli gözüküyordu. Maç sonu toplantıda çok ağır sözler söylendi Karaz'a. Karaz bu işe dur demeli.
Iancu ve Stanciu efsane gelişim gösteriyorlar. Iancu transferini çok beğendim.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Lige güzel başlamışız ama son 2 maç kötü olmuş. Toparlanırız![]()
Kötü başlamışsın lige. Ama umudunu kaybetme bence ilerleyen haftalarda takımın ivme kazanacağını düşünüyorum.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İstifa istifa yönetim istifa
Sen bana bakma kardeşim inşallah düzeliriz![]()
Bunlar hep o başarısızlık mesajları yüzünden oldu... Neyse şakayı geçelim toparlanmamız lazım.Dizilişte yeniliğe git.
Taktiğime güveniyorum başarılı olacağız.
PARMA'YA SICAK DUŞ
İlk maçında soğuk duş yaptıran Roma , attığı 4 golle Parma'ya sıcak duş yaptırdı.
Sakatlıktan döndükten sonra güzel performans Destro bu maç 3 gol attı. Diğer gol ise Gervinho'dan geldi.
Ardından Catania ile 2-2 berabere kaldı. Roma'da ise Fiorentina'yı 3-2 yendi.
Spoiler: Cagliarı Maç Raporu
Spoiler: Fioerentina Maç Raporu
Takım biraz daha iyiye gidiyor, daha da iyi olacaktır.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Toparlanmışız aferin takıma.
Toparlanmışız yinede cagliari yi yenmeliydik![]()
Aynen aferin.
[quote=rexpo1994;2641156]Toparlanmışız yinede cagliari yi yenmeliydik[/quot
[SIZE=2]Gene puan kaybettik 5 maçlık yenilmeme gitti. Yukarı çıkacağız.
GÜLE GÜLE BOLOGNA...
Roma deplasmanda da kazanmaya başladı. İyi oyun iyi Destro galibiyeti getirdi.
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2]Spoiler: Maç Raporu
[B][SIZE=4][FONT=Georgia]İYİ GİDERKEN OLMADI...
[FONT=Georgia][SIZE=2][FONT=Trebuchet MS]Roma performansını sürdürürken evinde hiç beklenmedik mağlubiyet aldı. Bu mağlubiyet takımda dengeleri sarstı. 14 günlük arada Karaz takımın kendine gelmesi sağlıcak.
Kotu bir baslangica ragmen toparlanmisiz, boyle devam![]()
Daha iyi bir başlangıç olabilirdi ama yavaş yavaş toparlıyoruz, bu sezondan pek ümidim yok açıkçası önümüzdeki sezon juvenin önünde bitiririz ligi