Transferler gayet güzel.Rooney'i sat son güncelleme ile oynuyorsan 11 milyon maaş alıyor utanmaz![]()
Transferler gayet güzel.Rooney'i sat son güncelleme ile oynuyorsan 11 milyon maaş alıyor utanmaz![]()
Teşekkür ederimŞuan ki halleriyle bana en iyisi de rossi geldi ama yaşından dolayı diğer adaylar de rossi geçebilir. İlkay da iyi olabilirdi fazla zorlamadım ilkay ı artık aldık bir kere en iyi verimi verecekti de rossi
TeşekkürlerAynen dediğin gibi evan sı iyi fiyata sattık
De rossi bence de nokta atışı oldu direk katkı sağlayacak
TeşekkürlerŞuan Rooney i satma gibi bir düşüncemiz yok ama çok iyi bir teklif gelirse neden olmasın
Ayrıca Rooney in maaşını 11 den 12milyona çıkardık.
Sunuma bende değinmeden geçemiycem güzel bi tarz oluşturmuşsun hazır psd kullanmaktansa tebrikler rexpokupada gelmiş bakalım yeni sezon bizi neler bekliyor
Spoiler: Volland
Malum stoperlerimiz yaşlı oyuncular.Geleceğe yönelik balanta yı da satın aldık.Takıma gelecek sezon katılmasını uygun gördüm.
Bugün oyuna giremedim kusura bakmayın, yarın akşam paylaşımları biraz hızlandıracağım arkadaşlar.
2 transferde gayet iyi.
Volland'ı iyi kullan harika işler çıkarmaya başladı bende![]()
İyi girmişiz lige.Volland süper transfer.
Lige guzel bir baslangic yapmisiz. Ferdinand'i da sezon sonunda gonder gitsin zaten. Balanta yerini fazlasiyla doldurur![]()
Teşekkürler.Volland da Serbest kalma maddesinden yararlandık
Teşekkürler.Bende senin gibi düşünüyorum fernidand iyice yaşlandı.Bu arada Vidic sözleşmesinin son senesinde ve sözleşme görüşmelerine gelmiyor.Onu takımda tutmam lazım inşallah ilerleyen zamanlarda bize görüşme fırsatı verir
Simdi bir oyun actim ManU'yla Vidic'in sozlesmesine bakmak icin ve bende serbest kaliyor yaziyor. Ondan herhalde, sende de oyle mi bilmiyorum![]()
İyisin iyi![]()
Tehlikeli grup kanka dikkatli olmak lazım , Napoli maçlarından iyi sonuç çıkaralım
Lige süper bir başlangıç yapmışsın. Grup zorlu dikkatli ol. Getir şu kupayı artık.![]()
Sen ve Leonadias'tan ilham alarak sunum geliştirmeye karar verdimFenasınız
![]()
Grup aşırı heyecanlı geçecek gibiBu arada şu lig maçlarında Rooney bahane Persie şahane
![]()
Ligi forse ederiz bu sene ama Everton...neyse napoli maçına odaklanıyoruz, ben berabere biteciğini düşünüyorum, yada alt diyorum
![]()
İlk seneden Cl geleceğni tahmin etmiyorum açıkcası ligi de açık ara alacağını düşünmüyorum. Ayrıca dürüst olayım bunlar temenni 1 sezonda herşeyi alamazsın umarım zevki kalmaz yoksa (: