Arda Turan sonunda sarı lacivertli formayı sırtına geçirecek
![]()
Arda Turan sonunda sarı lacivertli formayı sırtına geçirecek
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gelecek sezonun formaları internete sızdığı yönünde bir şey var.
Eğer gerçekten formalarımız bunlar olacaksa ilk forma direk İngiltere bayrağı ile yapılmış bir forma.
Milan logosu nerede? O sweatshirt'u anımsatan yaka nedir?
Bir takım her alanda mı bu kadar saçma işler yapar anlamıyorum. Kimlerin elindeyiz biz resmen bağırasım var şuan bunları gördükten sonra.
3. forma hariç diğer ikisi beklentilerin çok çok aşağısında. 3. forma bir tek elle yüzüne bakılır güzellikte.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Belki biliyorsundur ama o İngiltere bayrağı değil. Comune di Milano yani Milano şehrinin bayrağı. Çok eski milan formalarına bakarsan onlarda da vardır o logo. Hatta Milan'ın logusunun ta kendisinde de var. Hatırlarsan İnter'in de bu şekilde bir forması vardı. O da bu Milano bayrağından geliyor.
Adamda geçmişe dair hiçbir bilgi yok ya laZevkleri de bir garip ama sonuçta zevktir bir şey denemez. O bildiğimiz kızıl haç, Haçlı Seferleriyle ilgili bir ilüstrasyon falanda mı görmedin olum. Retro forma hissi uyandırmak için ilk armalardan birini kullanmışlar. O yaka ise bence çok güzel, kaliteli bir kumaşla t-shirt gibi giyilebilecek bir forma haline geliyor yakalı formalar, hoşuma gidiyor zaten bu tarz yakalar genelde benim
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
O kizdigi icin ing. Bayragi demis.
Milano belediyespor mu arkadas bu. Adam gibi klup armasini koyun iste
Anlatmak istediğim tam olarak da buydu.
Fifa Ultimate Team de benimle maç yapmadığınız için bilmemeniz normal ama Milan'ın eski formasını kullanıyorum orada da ve arma bu şekilde.
Benim demek istediğim şey bir anda nerden çıktı bu?
Güzelim arma dururken niye tekrar buna dönüldü. Sallayan sallamış ama sorun yok, Liverpoolluyuz diyen adamı da geçen sene konuya girerken bile görmüyorduk, saygılar olsun.
Biz en azından kötü gün dostuyuz takımın bu kötü gününde oturup izliyoruz.
Özgür'e bir şey demiyorum zaten işi gücü insanı sinir etmek. Artık alıştığım için pek etkilemiyor.![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
HahahaLiverpool sevgimi ben ilgili konuda anlattım,senin Milan sevgin Kaka'dan ibaret sadece.
İtalya'da en çok sevdiğim takım Milan'dır. Eski formalarını gözümün önüne getirdiğimde gerçekten birinci forma olmamış, İngiltere bayrağını anımsatıyor. Nerede o eski ihtişamlı Milan formaları?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Tabii ki de Kaka'dan ibaret olacak yahu.
Bu adam orada oynamaya başladığından beri ben Milan maçlarını izlerim, doğal olarak takımla da bir bütünlük oluştu.
Takım seçmenin doğasında yok mudur zaten böyle şeyler?
Bir oyuncuyu seversin ya da bir rengi severin sonra onu içinde barındıran takımla bütünleşirsin. Anlatmakla olmuyor böyle şeyler sen Liverpool'u seviyorsan sev. Sende demek ki bir şeyler bulmuşsun o takımda.
Kaka gitti aşk bitti diye bir olay yok ben geçen sene de takip ediyordum Milan'ın maçlarını hatta bir Milan sitesinde yazılarım dahi var sadece buraya yansıtmıyordum ben bunu.
Kaka dönünce takım benim açımdan o eski havasına büründü sadece.
Kaka / Milan ikilisi bağdaşmış bir ikili ve benim için bir bütün. Bütünden bir parça kopunca benim açımdan değişen bir şey yok. Ben dünya çapında pek takım sevmem, tek zevkim İtalya ligi ve Milan onunda başlangıç sebebi sevdiğim adam.
Kaka Leite konusunda da sırf bana laf atmak için böyle şeyler yazmıştın 2 mesaj sonra konuyu çarpıtırken gözüktün. Yine değişmedi kısacası bu sefer de olmadı kardeşim, inşAllah akşam İtalya Maç Yorumlarına bekliyoruz.![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Valla bi konuda haklısın Ceko home formada o arma saçma olmuş. 2. ya da 3. formayı retro bir tasarımla yapıp ona koyabilirlerdi armayı.
Benim sitemim zaten armasınaydı. Hemen kulüp tarihi bilmiyor damgası yemişiz o armanın ne olduğunu biliyorum.
Kulüp tarihi hakkında da bilgim var ama çok saçma olmuş yani. Mis gibi Milan arması dururken ne diye koyuyorsun ki.
Her neyse ne işimiz doğru ki bizim bunu adam gibi yapsınlar. Formayı taşıyanlar bir kere bu kadar takmıyor bunu bende gidip forma öyle olmuş böyle olmuş diyorum.
Balotelli için özel tasarım sokakta da giyer sonra gelir 90 dakika takılıp ardından üstünü değişmeden alemlere akar.![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Haklı çıkmak benim için önemli değil kardeşim,sen sinir oluyorsun ya dünyalar benim oluyor![]()
Arkadaşlar forumu kullanma amacınız artık gittikçe "gıcıklık yapma" moduna döndü. Başka arkadaşlardan da bu konuda özel mesaj olarak şikayet geldi. Tamam kurallar çerçevesinde mesaj yazdığınız için bir müdahalede bulunamıyoruz ama karşı üyeyi tahrik edecek yorumlardan kaçınınız. Siz şaka yapıyorum düşüncesiyle mesaj atarken insanlar alınıp forumdan soğuyabiliyor. Son cümleyi kurunca farkettim ki bu gidişle Cenker de belki forumdan soğuyabilir. O yüzden tüm söylediklerimi unutun, uğraşmaya devam.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu nasıl forma la ?3. forması olacakmış Liverpool'un.
İlginç yapacağız diye forma tasarımının da suyunu çıkardılar.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bence Milan'ın iç saha forması on numara olmuş.
Celtic'in formaları her sene mükemmel oluyor. Aşağıdaki deplasman formasıymış. İç saha forması da enine çubukluyine. Hiç bir değişiklik yapmasalar da yine mükemmel gözükecektir.
![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Celtic forması baya iyi olmuş yalnız, benim bile alasım geldi![]()
Celtic forması şahane olmuş valla, almayı düşünüyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Nike ayrı ya. Fenerbahçe'de bence Nike ile anlaşsa çok iyi olur. Adidas forma yapmayı bilmiyor bence. Birde Ajax Celtic gibi takımların formaları artık kendileriyle özdeşleşmiş. 20 km öteden görsen her ne tasarım olursa olsun bilirsin formayı.
Adamların formalarına aldığı her reklam bile cuk oturuyor, sanki kafalarından marka uydurmuşlar formaya uysun diye. Bizde her sene adidas'ın zorlama koreografi formalarını alalım. Pazarlama muhabbetine saçma sapan 3. forma yaparlar her zaman ama hiç bir store da uzun kol forma bulamazsın tuttuğun takımın. Adidasın muhabbeti kar marjıyla, nike dan daha ucuza satılıyor olması.
2. forma hoşuma gider gibi oluyor sonra bu ne la dedirtiyor![]()
Hepsi birbirinden berbat. Bu firmayı çok aramışlarmı acaba
Hamburg hep mi iyi forma yapar![]()