Spoiler: Pablo Ricchetti
Spoiler: Gaston Pezzuti
Spoiler: Ken İlso
Spoiler: İvan Bolado
Spoiler: Sidi Keita
Spoiler: Mehdi Nafti
Spoiler: Leandro Gracian
Spoiler: Michael Keane
Spoiler: Lee Wallace
Spoiler: Emil Kraft
Spoiler: Pablo Ricchetti
Spoiler: Gaston Pezzuti
Spoiler: Ken İlso
Spoiler: İvan Bolado
Spoiler: Sidi Keita
Spoiler: Mehdi Nafti
Spoiler: Leandro Gracian
Spoiler: Michael Keane
Spoiler: Lee Wallace
Spoiler: Emil Kraft
Ohohoho gidenler ne hocam öyle eminim içlerinde benim kadroda (turgutluspor) hepsi yıldız olucak oyunculardır senin ligde championship olmasına rağmen bariz kalite farkı var.
Klübün parası boşa harcanmasın yattığı yerden para kazanıyorlardı. Nasılsa kadroda düşünmüyorum onların maaşını faydalı işlere harcayalım dedik (: Takımı zarara soksak da yerlerine yapılan takviyelerle şayet biraz başarılı olursak sezon sonu gelirler fazlasıyla karşılar zararı
Yok yok birçoğu 18 yaş altı oyuncuydu. Yedekler ve birkaç fesih belki ama emin ol çoğu bal liginde oynamaz![]()
Güzel bir temizlik yapmışsın.
Gene iyi transferle imza atmışın. Akhisar kariyerinda tolga ünlü ve okan alkan ı senden görüp aldım sağ bek te sıkıntı kalmadıTransferlerini takip etmeye devam.
![]()
Hocam Vellios coşardı bu takımda keşke göndermeseydin 20 gol garantiydi bence.
Transferler sen yaptıysan güzeldirbenim takımdan Keane yi kiralamaşsın bol bol oynat hocam yoksa geri çağırırım
![]()
Transferleri tanımıyom yorumum yok![]()
Transferler güzel
Bi süre güncelleme gelmeyebilir. İş ve şehir değişikliği yapıyorum. Yaklaşık 20 gün önce istifamı vermiştim bugün itibari ile muhasebeye gidip ilişiğimi kesecem. Akabinde önce memleketime sonra Adanaya ve ardından Denizliye geçecem. Ev bul taşı internet taşıma işe alışma falan derken yeniden yerleşik hayata geçmem süre alacak. İtici bir vaziyet aldı durum. Önce sakatlıktan kariyer kapadım şimdi de bahsettiğim sebeplerden dolayı ara vermek durumundayım. Bazen böyle oluyor işte dikiş tutturamıyor insan elinde olmayan sebeplerden ötürü (: Kapatmıyorum fırsat bulursam diyerek. Umarım tez zamanda düzenimi kurarım tekrardan. Kusura bakmayın beyler
Estağfurullah hocam, yeni hayat düzeninize bir an önce uyum sağlarsınız inşallah bir isteğiniz bir arzunuz olursa ö.m yazabilirsiniz.
Öncelikle başarılar Diaz reyiz.Kadroda temizlik yapmışsın güzel olmuş.Transferlerin de profilleri fena değil gibi görünüyor ama bakalım.
Ayrıca taşınma olayında falan da kolay gelsin.
Ooo bir ton işin var anlaşılan. Allah kolaylık versin kardeş![]()
steam : aytekin79
Daha önce Akhisar mı Milwall mı diye sormuştun, demek ki Akhisar sarmadı seni Milwall'a geçiş yapmışsın.Başarılar dilerim.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Allah kolaylık versin. En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere![]()
Başarılar hocam sen büyüksün yaparsın , transferlerini beğendim![]()
Allah kolaylık versin abi![]()
Allah kolaylık versin. Sen işlerini düzene sok biz bekleriz.
Allah Razı olsun kardeşim
Transferler falan geç biz transfer olduk
Saolun beyler. Memlekete geldik nasipse yarın da Adanaya gidip gelirim. 4-5 güne Denizli de olurum ama neti kaç günde taşıma işlemi yaparlar bilmiyorum![]()
Denizli'de nereye geliyorsun merak ettim,veya neden geliyorsun.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Koşalım bakalım aslanlanlarla şampiyonluğa hem yeni işin hemde yeni takımın hayırlı olsun![]()