1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Gs'yide Fb'yide ağlatmışız bu ne hız adanalı çok iyi gidiyoruz umarım bozulmaz bu seri kupada da favoriyiz bana göre

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Almışık kupayı o zaman
    Daha 3 maç var almamıza

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    ZTK da çok iyiyiz final de FB ile karşılaşacağız sanırım ama çok dikkatli olmak lazım.
    Yok yarı finalde karşılaşıyoruz. Fenerbahçe evinde Gençlerbirliğine yenilip ikinci oldu. Ben lider çıktığımdan yarı finalde karşılaşacağız. Fİnalde karşılaşmak isterdim.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Eren mental olarak ofsaytı aşabilir ama karar vermesi zayıf oldugundan yine zaman zaman hatalar yapacaktır. Hızı daha iyi olsaydı keşke. Hızı 15 16 olması lazım demiyorum zira ofsayt tuzağını aşması için rakip defans daha da doğrusu rakip stoperler belirleyici yani rakip stoperlerden hızlı oldugu zaman iş görür bir oyun içi tercihi. Türkiyede iş görür diyeceksin ama maalesf durum öyle değil anadolu takımları genelde kontra yada defnasif anlayışa hakim yani defas çizgsi oldukça geride yani ofsayt tuzagı kurmuyorlar ki aşılsın (: iyi takımların stoperleri de hızlıca olur en azından bir tanesi. Bu durumda da yavaş olan ödne basar ofsaytı en arkadaki cover oyuncusu ayarlayacaktır e oda erenden hızlı olacaktır cizgi önde olsa da rakip stoperleri hızıyla ekarte edemez Eren
    Aynen dediğin gibi oluyor. Çok ofsayta düşüyor diye çalıştırdım. Bari az düşsün yakaladıklarını atsın diye ama yinede düşüyor.Şuanda ZTK da açık ara ile lider oluyor. 22 ofsayt ile eren en önde en yakını Bievennu 16 ofsayt ile ama Eskişehir elendiği için kesin o alanda eren lider olacak.

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Gs'yide Fb'yide ağlatmışız bu ne hız adanalı çok iyi gidiyoruz umarım bozulmaz bu seri kupada da favoriyiz bana göre
    Valla bende anlamadım.Kötü giden bir form varken birden iyi oynamaya başladılar. Güncelleme birazdan gelecek.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Spoiler: İstatistikler 

Son sıradaki takım olduğundan tecrübe kazansınlar diye gençlerden çıkardım. Onlarda yüzümü kara çıkarmadılar.

Yarın transfer geçmişi ve kalan maçları güncelleyeceğim.

Mesaj Yetkileri