1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Cristiano Ronaldo Jumping Reach

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Bir basketbolcu kadar mı basketbolcudan daha fazla mı ne zıplıyormuş bencede 14 saçma
    Bence bunu söyleyen de Real Madridli. Basketbolculardan daha yükseğe sıçrıyormuş diyorlar basketbolcular kadar da değil. Hadi vardır öyle herkes yükseğe sıçrayacak değil geçtiği basketbolcular vardır da Ronaldo'nun bu kadar adı çıkmasında bir futbolcu için yükseğe sıçramasının etkisi var. Basketbolcu olsaydı bu kadar herkesin dilinde olmazdı zannımca.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Bence bunu söyleyen de Real Madridli. Basketbolculardan daha yükseğe sıçrıyormuş diyorlar basketbolcular kadar da değil. Hadi vardır öyle herkes yükseğe sıçrayacak değil geçtiği basketbolcular vardır da Ronaldo'nun bu kadar adı çıkmasında bir futbolcu için yükseğe sıçramasının etkisi var. Basketbolcu olsaydı bu kadar herkesin dilinde olmazdı zannımca.
    Bunları söyleyende sanırım Barcalı böyle bir ayrım yapman bence yanlış bunu bir tv programında sunucunun söylediğini hatırlıyorum hem zaten emin olarak söylemedim onlara yakınmış gibisinden konuştum 78 cm zıplayan bir futbolcu için oldukça fazla manuya attığı golde evraya bak ronaldoya bak Evra bebek gibi kalıyor mesela fergusonun maçtan sonra evraya neden zıplamadın demesinin arkasından golü tekrarda görünce ben ne diyorum diye kendisine sorduğunu bilir misin yani ben şişirme amaçlı yazmıyorum ama adam 14u haketmiyor 17 ideal bence

Mesaj Yetkileri