Bu kadar iyi olma pusathan![]()
Bu kadar iyi olma pusathan![]()
Maalesef o tren kaçtı seneye artık. Defansif hatalardan bu sene çok çektim. Aslında 3 sezondur defans da bir dikiş tutturamadık. Geçen sezon defans da iyi iş çıkaran elemanı satın aldım. Kiralıktı. Satın alınca sezonu iyi geçirmedi. Defansa şöyle sağlam bir iki yerli oyuncu bulmayı düşünüyorum. Sürekliliği olanlarından uygun olanı bulursak kapacağım. İki ihtiyar aldık eğitim versinler diye ama onlarında hızı düşük ondan sıkıntı çıkabilir. İkisi de Süper ligde efsane olmuş isimler
Olamadık da zatenDediğim gibi fikstür dezavantajımız sayesinde geriye düştük. En azından Avrupa ya gidiyoruz. Ama basit hatalardan yediklerimizle kaybettiğimiz puanlar olmasa ligi çok iyi bir yerde bitirebilirdik.
Arkadaşlar ligi bu sabah bitirdim. Biraz son maçlar sıkıntılı geçti ama hedefimize ulaştık. Geçen sezondan üst pozisyonda ve puanda bitirdik. Bugün güncelleme yapamıyorum. Yeğenimin Laptop u arızalanınca benim laptop u ona verdim. Tüm dosyalar ve save onda olduğundan masa üstünden bir güncelleme yapamıyorum. Ama kısmetse yarın güncelleme yapacağım.
Stopere ve orta sahaya yerli önerilerinizi bekliyorum.