Sayfa 61 / 61 İlkİlk ... 1151596061
1,801 ile 1,809 arası toplam 1809 sonuç

Konu: Tahmin Yarışması Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Şu ana kadar biten maçlar sonunda eng1n birinciliği garantiledi. Kendisini tebrik eden ilk kişi ben olayım. Çok çetin bir yarışmaydı, bravo!
    Ben de seni tebrik ediyorum, başa baş çekişmeli gitti şans benden yanaymış. Bu yarışma boyunca totem olarak son 1-2 hafta dışında GS ve BJK maçlarına hep rakiplerine veya beraberlik oynadım. Bi ara iyi form yakalamışım bu tahminleri 25 krş verip Spor toto kuponu yaparak değerlendirsem belki para kazanırmışım

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Engin hile yaptı yoksa kazanamazdı kazanan birisi değil çünkü kendisi. Zaten kendisi de demiş hep önce senin tahmin yapmanı bekledim diye al bi de burdan yak. Benim şampiyonum footballerdir tebrikler aga. :alkış:

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Ben de seni tebrik ediyorum, başa baş çekişmeli gitti şans benden yanaymış. Bu yarışma boyunca totem olarak son 1-2 hafta dışında GS ve BJK maçlarına hep rakiplerine veya beraberlik oynadım. Bi ara iyi form yakalamışım bu tahminleri 25 krş verip Spor toto kuponu yaparak değerlendirsem belki para kazanırmışım
    Eyvallah. Gerçekten şans senden yanaydı, 40 küsür puan geriden gelip kazanmayı başardın. Benim kaybetme sebebim, senin gibi strateji geliştirememiş olmamdı sanırım.

Bu tahminleri oyunlara dökmemekle hata ettin bence de. Şimdi ufak bir servet sahibi olabilirdin.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Engin hile yaptı yoksa kazanamazdı kazanan birisi değil çünkü kendisi. Zaten kendisi de demiş hep önce senin tahmin yapmanı bekledim diye al bi de burdan yak. Benim şampiyonum footballerdir tebrikler aga. :alkış:
    Teşekkürler dostum. Ortada hile varsa yetkilileri göreve çağırıyorum. Şaka bir yana, çok güzel bir yarışmaydı. Geçen yıl 3., bu sene 2. bitirdim yarışmayı. Seneye de bir şampiyonluk yakışır artık bana.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

strateji derken bi tek geçen hafta sen öndesin diye, aynı tahminleri yapıp yapmayacağından emin olamadığımdan olayı senden geç yazdım onun dışında bi stratejim yok. Bu sene GS, BJK ve TS bu kadar çok puan kaybetmese kazanamazdım zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

''Bu yarışma boyunca totem olarak son 1-2 hafta dışında GS ve BJK maçlarına hep rakiplerine veya beraberlik oynadım.''

Ben bunu kastetmiştim.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sonuçların gecikmesinden dolayı özür dilerim.

Yarışmamızın şampiyonu eng1n arkadaşımız oldu. Kendisini tebrik ederim. Katılan tüm arkadaşlara da teşekkürler. Güzel bir yarışma oldu. Zirve epey çekişmeli geçti. Hatamız, kusurumuz olduysa affola.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

En azından son haftayı 20 puanla kapatmışız be sonunda

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Son haftayı 1. kapattık. Aslında güzel bir sezon geçirdim ancak 2 hafta üst üste kötü geçirdiğim zamanlar oldu bu da şampiyonluk yarışından uzaklaştırdı beni. Gelecek sezon daha iyi olacağım hedef şampiyonluk. Güzel bir yarışma oldu başta footballer olmak üzere herkesi kutluyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ikinciliği son anda kaçırmışım.Bir kere bile haftanın en iyi puanını alamadım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 61 / 61 İlkİlk ... 1151596061

Mesaj Yetkileri