[CENTER]Vay vay vay neler görüyorum böyle. Başkan cebindeki akrebi öldürmüş galibaBu kadar para vereceğini hayal bile etmezdim. Çok yaşa başkanım
Bu sene bu kadarmış arkadaşlar. Önünüzdeki sezon umarım daha iyi olacaktır. Süper Lig incelemesinde söylentiye göre beklenmedik bir başarı kazanmışız.![]()
Valla bizim için hiç beklenmedik değil. zaten beklentimiz bu yöndeydi GENÇLERBİRLİĞİ ni herkez tanıyacak arkadaş... bu arada gördüğünüz gibi asist kralıda bizim oyuncumuzdur. kutlarım.
Taraftarlarımızca en iyi ilkonbirimiz açıklandı. N'Djeng verilerle ve performansıyla gerçekten dikkat çekiyor. değilmi ???
Bunun yanı sıra taraftarlarca Tomic yılın futbolcusu seçildi. (bu iki adama sahipsen maça 1-0 önde başlarsın)
Süper lig TV gelirleri konusunda baya yüklü miktarda parayı kasamıza koyduk. Allah bereket versin
Kulüp tarafından sezonluk beklentimiz soruluyor. Bu sezon iyice cesaretlenerek tabiki ilk hedefimiz şampiyonluk. böylece Avrupa kupalarına katılma hakkı da kazanacağız.
Gördüğünüz üzere verilen transfer ve maaş ücretleri neredeyse yok gibiO yüzden sanırım birkaç futbolcumuzla yolları ayırmamız lazım.
Bu arada pilot kulüp arayışlarına hız verdik. çünkü anlaşmamız sona erdi.
Neyseki çok geçmeden iyi bir kulüp bulduk. Umarım onlara da bir katkımız olur.
Bu arda Dünya Kupası Turnuvası bitti. Şampiyon tabiki Brezilya... Ancak en iyi ilk 11 e 1 kişi seçilmesi biraz garip.

Bu kadar para vereceğini hayal bile etmezdim. Çok yaşa başkanım 

O yüzden sanırım birkaç futbolcumuzla yolları ayırmamız lazım.