Bu grupta en kötü ihtimalle 3. oluruz.2. olma ihtimalimiz de düşük değil
Deniz Naki takımda kalabilirmiş çok iyi topçu bence ama gitmek istemiş yapacak bir şey yok![]()
Bu grupta en kötü ihtimalle 3. oluruz.2. olma ihtimalimiz de düşük değil
Deniz Naki takımda kalabilirmiş çok iyi topçu bence ama gitmek istemiş yapacak bir şey yok![]()
2-3 sıralamada değişebilir. İlk yılına rağmen iyi grup düşmüş.
İkiside oynadıkları zaman kanatlarımı otobana çeviriyorlarmarkajda veremiyorum hızları yüksek olduğundan dolayı. Kalecime ve stoperlerim hata yapmasında gol yemeyim diyorum
![]()
[CENTER]Şampiyonlar ligine katıldığımızdan dolayı Yönetim, sanırım daha başarılı olalım diye rüşvet niteliğinde ek transfer bütçesi oluşturdu. Teşekkürler Başkaaaannn
Bu arada ilk yarının bitmesine yakın uzak diyarlardan eski bir dosttan kötü haber aldık. yolun açık olsun Alex
Artık sezonun ilk yarısı bitmek üzere. Şampiyonlar liginden tatsız bir şekilde elendik. Son maçımızda yenersek veya berabere kalırsak hatta az gol yeseydik bile Avrupa kupasında oynama şansımız olacaktı ama işler planladığımız gibi gitmedi. ne yapalım artık seneye işallah.
Bazı maçlarımız.
Ancak lig'de işler tamda istediğimiz gibi gitti. Liderle aramızda sadece 2 puan var. ve eminim ki kısa sürede bu fark kapanacak. hatta Şampiyon bile olabilir. kulağa ne hoş geliyor yaaa
Futbolcularımızın son performans verileri. Bence gayet başarılı...
Bu arada Afrika Futbol Federasyonun'dan göğsümüzü kabartan bir güzel bir haber aldık. N'Djeng kutlarım adamım...
Last edited by Rapallo : 27.Mayıs.2014 at 13:27
67 Maç 42 gol yaş 37Assistler görünmüyor bile
KRALEX
Yannick n'Djeng de fena oynamış![]()
Sezon yarısı ve yine transfer dönemi açıldı. daha önceden anlaştığımız 4 ismi kulübümüze kattık. Hayırlı uğurlu olsun.
Mustafa Pektemek : Eski bir Gençlerbirliği oyuncusu. kulübü bilen tanıyan bir isim. Forvet hattında N'Djeng ile iyi işler çıkartacağına eminim. Ayrıca forvette yedeğimiz bile yoktu. Artun Akçakin çokta yeterli değildi. Mustafa'nın ise bu eksikliği kapatacağına eminim.
João Denoni : Brezilya ligindeki oyuncu verilerine bakarken gözüm çarptı. harika özellikleri olan bir isim. Orta sahada hala savaşçı veya yaratıcı bir oyuncu eksikliğimiz var. Bu açıklığı kapatması için ısrarla aldığım bir isim.
Nour Hadhria : Ligin yarısında serbest kalmış bir oyuncuydu. Ofansif ortasaha bölgemizde hiç oyuncumuz olmadığından düşündük. zaman zaman Tomic o bölgede oynuyordu ama favori bölgesi olan sağ kanatta oynamayınca da istikrarlı asist yapabilecek adam yoktu. neyse ki Hadhria bu yükü omuzlayacak. bir çok kulüpten teklif almasına rağmen bizi seçti. umarım başarılı olur.
Derek Flynn : İrlanda'nın geleceği bu adama bağlı diyebiliriz. özellikleri muazzam ve çok genç ve en önemli özelliği de çalışkanlık. 2 sezon sonra dünyadaki en iyi ortasahalar arasına ismini yazdıracağına eminim. Şimdilik çok genç olduğundan As takımda yer almayacak. planımız kiralık gönderip gelişimini takip etmek.
Last edited by Rapallo : 28.Mayıs.2014 at 12:14
Transferler hayırlı olsun J.Denoni yi TS ye almıştım kaliteli bir oyuncu yüksek katkı sağlayacaktır.
Transferler güzel kim ne derse desin Pektemek her zaman iyi topçu![]()
Hayatımda gördüğüm en hızlı kariyer heralde başarılar dileyelim , diyecek pek bişey yok sanırım
Pektemek gençlerdeki eski günlerine dönse güzel oludu. Merakla bekliyorum belki açılır ilerleyen haftalarda.![]()