1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Bülent KARA - Gençlerbirliği

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Artık yeni bir sezona başlıyoruz. Futbolcularımızın geçen sezon yaşattıkları başarılarından dolayı Primlerin yüksek olarak dağıtılmasına karar verdik. umarım kıymet bilirler bizi mahçup etmezler
    [/CENTER]

Transfer sezonunun açılışıyla birlikte daldık transfer piyasasına.
    Öncelikle sözleşmeleri biten ve öncesinde sözleşme imzaladığım futbolcularla başlayalım.

Mohammed Abu : Man City takımında hiç kadroya giremeyen bir gençti. sözleşmesinin son 6 ayı kalmıştı ve bu scout'larımızın sözünden kaçmadı. Bende geleceği parlak olduğundan kadromuza asını yazdırdım.

Erkan Zengin : Zaten ligde takip ettiğim ve Eskişehirspor maçlarında en çok çekindiğim futbolcuydu. kanatlardan bindirmeleri oldukça iyi Jimmy Durmaz'ı aratmayacağını düşünüyorum. onunda sözleşmesinin bitimine son 6 ay kalmıştı ve zaten takipte olduğumdan kendisini takımımıza kattık.

Ufuk Ceylan : Galatasarayın gözden çıkardığı bir futbolcuydu. sözleşme yenileme kibarlığını bile göstermemişler Serbest kalınca kaçırmak istemedik. iyi bir yedek gözüyle bakıyorum şimdilik.

Sabri Sarıoğlu : Nam-ı diğer reis. Sabriyi de serbest bırakmışlar. kendine kulüp ararken bulduk. sağ kanadımızda zaten problemler bitmiyor. sürekli oynayacak iyi bir futbolcumuz yoktu. bedava olması da bizi cezbetti tabi. e biraz kaprisleride oldu ben milli futbolcuyum maaşımı yüksek verin gibi ama ikna ettik sonuçta.

Santiago Vergini : Bu oyunu oynadığım sürece bedavaya aldığım en iyi futbolcu belkide. muhteşem özelliklere sahip bir oyuncu. takip ettiğim bir kaç kulüp teklif götürünce gördüm. bu zamana kadar tanımıyordum. ancak şimdiden kafamdaki ilk 11'de yer alacağı kesin gibi. Kara ile çok iyi bir ikili olacağına eminim.

Gelelim, ''Parası neyse verelim kardeşim'' deyipte aldığımımız futbolculara...

Kara : Sanıyorum ki son 3 yıldız manager oynayıpta bilmeyen yoktur heralde. Defansta verdiği hizmetler bellidir. birde büyük takımlardan talep görmeyişi ve 1 sezonun bitmesine rağmen hala Genk takımında olması değerine de maddi olarak pek bir katkı sağlamıyor. o nedenle uygun bir fiyata aldık diyebilirim. Defansımız tamam.

Sinan Bolat : Mevcut kaleciden çok memnun olmayışım ve takımda çok fazla yabancı oyuncu olması nedeniyle Türk bir kaleciye ihtiyacımız vardı. bizde Sinan'a teklif götürdük. zaten en iyiler den (Onur - Volkan - Tolga) sonraki en iyi kaleci. diğerleri bizi şimdilik tercih etmediğinden ve paramızında yetmediğinden Sinanı kadromuza katmaktan dolayı mutluyum

Fazlı Kocabaş : Kulusic in gidişinden sonra defansımız epey bir zayıflamıştı. Efe Halil aslında iyi bir sezon geçirdi ancak bir yedeği bile yoktu. o nedenle şimdilik yedek olarak düşündüğüm Fazlıyı kadroya kattık. fiyatı da çok uygundu. daha ne isterim ki

Guy Michel Landel : İlk sezonun yarısından beri takip ettiğim bir isim. Ptt 1. lig de iyi bir sezon geçirmişti. ortalaması en yüksek oyunculardandı. özellikleride yeterince iyi olduğundan uygun bir fiyatla kadromuza kattık.

Eray Ataseven : Tabi her transfer sezonunda alt yapımızı ve yedek kadromuzu düşünmek zorundayız. o nedenle bazı genç isimleri de takibe almıştım. Eray da bunlardan biriydi. şimdilik karar veremiyorum yedek bir oyuncuda olabilir kiralık giden bir oyuncuda olabilir. performansa göre karar verilecektir.

Serdar Gürler : Hem sağ hem sol kanatta oynayabilen bir isim Elazığspor da iyi bir performans gösterdiğinden dolayı takımımıza kattık. şimdilik Erkan ve Mervan'ın yedeği olarak başlayacak. tabi kendini kanıtladığı an ilk 11'de yeri hazır.

Atila Turan : Sol kanatta Tosic'e iyi bir alternatif olacağını düşündüğüm bir oyuncu. zaten eski tecrübelerimden de tanıdığım kadarıyla kısa sürede gelişecektir. şimdilik yedekte başlayacak ancak Tosic in transferi veya yaş dolayısıyla takımdan ayrıldığında ilk 11'deki yeri garanti olacaktır.
    Last edited by Rapallo : 22.Mayıs.2014 at 12:48

Mesaj Yetkileri