Sayfa 4247 / 4326 İlkİlk ... 324737474147419742374245424642474248424942574297 ... SonSon
127,381 ile 127,410 arası toplam 129762 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Game Of Thrones yeni sezon kaç bölüm oldu? konusuna bakmaya korkuyorum spoiler falan olur diye
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Cem Uzan'da okyanus mübarek Charlie'de bitmiş vallahi

Ayrıca bu adam ve ailesi başlı başına bir araştırma konusu.. Kim bilir ne bilinmeyenleri ne hikayeleri ne olayları vardır.. çok merak ediyorum bu adamın hayatını, akışını, başından geçenleri neler yaptığını ve ona neler yapıldığını
    Bitmeyen parayı nasıl bulduğu önemli en çok o araştırılmalı
    Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Game Of Thrones yeni sezon kaç bölüm oldu? konusuna bakmaya korkuyorum spoiler falan olur diye
    Şu sıralar 8. bölüm yayınlanıyor olması lazım
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    bugünle beraber 8

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Cem Uzan dediniz de adam bizim Sakarya'yı Benzin'i 1 tl yapacağım diye kandırıp oyları toplamıştı. Bizi çok sever biz de onu tabi.

5. Default

Adam Karizma Ama Yahu Aslında Çok da Faydalı İşler Yaptı Hatta Çoğu Yaptığı İcraatların Temelini Öyle Bir Kurmuş ki Bugün Çoğu Şeyler O Temel Sayesinde Ayakta.

En Basit Örnek Vodafone. Adamlar Ülkeye Girdi Gireli Hiç Yeni Bir İcraat veya Yenilikleri Olmadı Telsim'in Alt Yapısı Sayesinde Ayakta. Yapılan Yeniliklerde Hep İsim Değiştirmiş Hali Zaten Öncesinde Vardı Hep.

Siyaset Olarak Değilde İş Adamı Olarak Kalmalıydı Bu Adam Çünkü Çok Ama Çok Üstün Bir Ticari Bilgisine Sahip

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Cem Uzan dediniz de adam bizim Sakarya'yı Benzin'i 1 tl yapacağım diye kandırıp oyları toplamıştı. Bizi çok sever biz de onu tabi.
    iktidara gelseydi yapardı belki de tuhaf gelebilir ama benim bu adama inancım vardı açıkçası. Bence kesinlikle çok büyük bir ticari zekaya sahipti.. Geçmiş yıllarda yaptıkları ve söyledikleri yeni yeni ülkemizde var oluyor.. Arkadaşın verdiği Telsim örneği çok güzel.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Cem Uzan'ın o çok gülünen vaatlerine bakıldığında aslında hiç de boş vaatler olmadığı görülüyor. Ders kitaplarının ücretsiz olması, üniversite harçlarının kaldırılması gerçekleşti mesela. Şu an benzinin 3,5TL'sının vergi olduğunu da hesaba katarsak 1TL da olurmuş diye düşünmüyor değilim. Adam net vizyon sahibiymiş de kimsenin haberi yokmuş ve Charlie Sheen'le bu fotosunu gördükten sonra bir Berlusconi olabileceği kararına vardım Ayrıca 0 teşkilatla sadece 4 ayda İbrahim Tatlıses konseri ve döner ayranla %7,5 (o seçimlerde yaklaşık 2,5 milyon oya denk geliyor) oy alarak aslında halkı kandırmanın ne kadar kolay olduğu gerçeğini göz önüne sermiştir. Tabii Motorola'yı kazıklayıp ABD'yi dolandıran adam olmasının da etkisi var

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hahaha Motorola olayı tam bir efsanee Bu adamı Tayyip yedi gibi geliyor bana ama tabi ki bilinmeyen saklanan tonlarca şey var. Madalyonun öteki yüzü çok merak uyandırıcı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Bitmeyen parayı nasıl bulduğu önemli en çok o araştırılmalı

Şu sıralar 8. bölüm yayınlanıyor olması lazım
    Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    bugünle beraber 8
    teşekkürler...yavaştan başlayayım o zaman
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

11. Default

Özgür Halkı Kandırmak Demişsin de Halk Kanmadı Mevcut Yönetimlerden Halka İllallah Geldi Eskileri Hep Başa Getirdi Sonuçları Hep Hüsran Oldu Yeni Bir İsim Yeni Bir Umut Oldu.

Uzan Halkı Kandırmadı Bu Konuda Bence Espri Yapılmasın Çünkü O Dönemde Gerçekten Bir Çaresizlik Vardı. Uzan'ın En Büyük Şanssızlığı RTE'dir. O da Yeni Bir İsim Olduğu İçin ve RTE'nin Uzan'ı Bitirme Çabalarını da Sayarsak Tarihe Karıştı. Belki Siyasete Atılmamalıydı Uzan Ama Bu Ülke Cem Uzan Gibi Bir İnsana Çok Ama Çok İhtiyacı Vardı Hala da Var

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi kandırdı be yıllardır başkalarının kandırdığı gibi kandırdı. Biraz kendini sağlama almak için girmeye çalıştı bence siyasete. O havuzun altından çıkan kontörleri ben bile hatırlıyorum, adam çok yönlü dolandırıcı valla Hee mevcut meclisin tamamından daha vizyonlu adamdı o konuya bir şey diyemem.

Bu da ultra süper lüks anısı, vay anasını arkadaş
    http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...tra-luks-anisi

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Cem Uzan'ın hayatı film olsa Wall Street Kurduna benzer en herhalde en çok.. (iniş açısından..)
    Baga'ya kesinlikle katılıyorum ayrıca çok karizmatik bir adam şöyle karizma bir başbakan ve bu bilgi birikimi çağ atlatabilirdi bize ama harcandı..

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Adam yüzde yedibuçuk almıştı. Nerdeyse meclise girecekti be.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Cem Uzan bana başkan vs gibi gelmiyordu zaten çok sempatik bir adamdı kesinlikle diğerlerinden farklı bir adamdı zamanında başkan olsaydı ülkemize çağ atlatmış olabilirdi şuan. Bizim Sakarya'yı başkent yapardı kesinlikle.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Cem uzana çok mu ihtiyaç vardı? Halkın anasını ağlatırdı adam düpedüz yalancı. Zamanında Galatasaraya baskan olmayı da denedi de yapmadılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Cem uzana çok mu ihtiyaç vardı? Halkın anasını ağlatırdı adam düpedüz yalancı. Zamanında Galatasaraya baskan olmayı da denedi de yapmadılar
    gelen gelemeyeni aratırmış Çağdaşım

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    gelen gelemeyeni aratırmış Çağdaşım
    Yok Anıl biz sokaklarda ölüyorsak, cezaevlerinde işkence görüyorsak Cem Uzan'dan daha fazlasını hak ediyoruz, normalleştirmeyin şu dolandırıcıyı yahu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ahahaha.. ramos gol atinca cocuk cildirmis resmen aglamis falan.. turk bu arada

https://www.youtube.com/watch?v=S_kN...ature=youtu.be

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Yorumlar süper

21. Default

Artık Mesaj Atmak İstemiyorum Bu Sayıyı Sevdim

İzlemede Kalacağım Artık ve Sohbet Alanını Şenlendireceğim

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

limango'dan alışveriş yapmış olan var mı? Nasıldır? İyi mi, kötü mü? Sorun yaşayan var mı?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

23. Default

Quote Originally Posted by di canio View Post
    limango'dan alışveriş yapmış olan var mı? Nasıldır? İyi mi, kötü mü? Sorun yaşayan var mı?
    Bizim İş Yerindeki Bayanlardan Alışveriş Yapanlar Var Özellikle Doktorlar Falan Daha Çok Alışveriş Yapıyor Sıkıntı Yaşayanı Görmedim.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben yaşadım Bundan sonra soran olursa söylersiniz. "Kampanya bitiş tarihinden sonraki 7 iş günü içinde kargoya veriyoruz" diyorlar. Bugün 8. gün doldu siparişim hala tedarik aşamsında. Ben sormasam noldu bizim iş diye, bilgi verecekleri de yok paşaların. Lütfen yazıyorlar; her zamanki gibi "tedarikçi firmadan kaynaklanan bir sorun" nedeniyle gecikmiş siparişimin tedariki.

25. Default

O Zaman Geçmiş Olsun Talihsizlik Olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Limango biraz geç getiriyor ürünü. Kampanya bitecek de tedarik edeceklerde ohooo. Bana kalırsa bu işte en iyisi Morhipo. Hem kargonun teslim zamanını da yazıyorlar ne zaman geleceğini biliyorsun, zaten ürünlerin yarısı neredeyse hızlı gönderi kategorisinde en fazla 3-4 güne geliyor. Belirttikleri zamandan sonra gelirse de şikayette bulunun kargo parasını hediye çeki olarak iade ediyorlar

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Morhipo bence de en iyisi. Geçenlerde Markafoni2den alışveriş yaptım. Tahmini kargoya veriliş tarihi olarak 2-4 Haziran gösteriyordu. Dün akşam verilmiş kargoya. Henüz kampanya da bitmemiş yanlış bakmadıysam.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Abi cok iyi ya ahahahaha

https://vine.co/v/M6VmwZ763XP

29. Default

Bende Diyorum Bu Turabi Nerden Çıktı Acun İyi İzlemiş Adamı

Nesil
    2008
    Yer