Sayfa 19 / 35 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 1050 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Zafere Giden Yol... (6. Sezon) Geliyoruz İstanbul'dan...

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

İstanbul'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde, Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarının kaptanları basın toplantısında bir araya geldi.

Sarı Lcivertli takımın kaptanı Egemen Korkmaz ise heyecan ve coşku içerisinde olduklarını dile getirdi.

"Takım olarak iyi mücadele ederek futbolun gereklerini yaparak kupayı almak istiyoruz. Ligde şampiyon olduk, bu sene de Türkiye Kupası'nı alarak çifte zafer yaşamak istiyoruz. İnşallah kupayı müzemize götüreceğiz. Maçın centilmence geçmesini istiyoruz. Çünkü Türkiye'nin gerçekten buna ihtiyacı var. Galatasaray'a da başarılar diliyorum. İnşallah zevkli bir maç olacak" değerlendirmesini yaptı.

Galatasaray takım kaptanı Didier Drogba, Dedeman Otel'deki toplantıda, uzun bir maratonun ardından finale geldiklerini ifade etti. Final maçlarının her zaman heyecan verici olduğunu belirten Drogba, taraftar ve oyuncuların da bunun heyecanını yaşayacağını ifade etti.

Müsabakanın çekişmeli ve güzel geçmesini dileyen Drogba, "Sadece futbolun güzelliklerinin konuşulduğu bir maç olsun. Bizim amacımız kupayı kazanmak. Kazanmak için sahada neler yapmamız gerekiyorsa onları yapmaya çalışacağız. Egemen'e ve takım arkadaşlarına başarılar diliyorum. Onlar da ellerinden geleni yapacaklar. Güzel bir maç olsun, statta, televizyon karşısında izleyenlerin keyif alacağı bir maç olsun. Ligde şampiyon olamadık, Türkiye kupasını alıp taraftarımızı bir nebze de olsa sevindirmek istiyoruz" dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Dayıcım sen ne yapıyorsun ya abartmışsın ama sen PSG falanıda elemişsin Barcelona favori ve şampiyon ama sen gözüümüzde gönlümüzde 1.sin

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Dayıcım sen ne yapıyorsun ya abartmışsın ama sen PSG falanıda elemişsin Barcelona favori ve şampiyon ama sen gözüümüzde gönlümüzde 1.sin
    2012 serisinde ilk senede almıştım ama bu sefer bakalım 3. sezonda alabilecek miyiz...hoş dediğin gibi alamazsak bile buraya kadar gelmek de başarı..eyv sağolasın bu arada

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ziraat Türkiye Kupası, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bugün İstanbul'da yapılacak mücadelede sahibini bulacak. Bu sezon 54.'sü düzenlenen kupanın final maçı İnönü Spor Kompleksi Vodafone Arena'da saat 20:00'de başlayacak. Karşılaşma NTV SPOR Radyo'dan naklen yayınlanacak. Kupayı son 5 sezondur müzesine götüren Fenerbahçe ile bu sezonu bir kupayla tamamlamak isteyen Galatasaray, bu önemli finalde kozlarını paylaşacak. Maçı Halis Özkahya yönetecek.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Türkiyede başarı ile bizi tatmin edemezsin avrupada başarı lazım

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ztk ile oyalama bizi Şl sen haber ver. Taraftar Şl kupası istiyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Türkiyede başarı ile bizi tatmin edemezsin avrupada başarı lazım
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Ztk ile oyalama bizi Şl sen haber ver. Taraftar Şl kupası istiyor

ahahahah valla iş güçten oynayamadım birkaç gündür bugün başlıyorum zaten ZTK finalinden 3 gün sonra CL final maçım var biraz saçma bir fikstür ama

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Ztkyi Cimboma ver yedek çıkıp

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe - Galatasaray: 3-2 (Ziraat Türkiye Kupası Final)

Maçın Adamı: Caner Erkin

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="hxSjgOb98lc"]Fenerbahçe 3-2 Galatasaray (Uzatmalarda) - Maç Özetleri [/YOUTUBE]

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

2016-17 Spor Toto Süper Lig Genel Analiz

Yılın Menajeri

Spor Toto Süper Lig Yılın Takımı

Defansımızın bel kemiği Ömer Toprak, sağ bekte genç yıldızımız Alef ve birkaç sene sonra Ballon d'Or ödülünün en büyük adayı olacak Adnan Januzaj yılın takımına seçilmeye hak kazandılar.

Spor Toto Süper Lig Yılın Yerli ve Yabancı Oyuncuları

Oyuncumuz Caner Erkin yılın en iy yerli oyuncu listesinde kendine 2. sıradan yer buldu.

Spor Toto Süper Lig Yılın Kalecisi

Spor Toto Süper Lig Yılın Savunması

Spor Toto Süper Lig Yılın Orta Sahası

Spor Toto Süper Lig Yılın Forveti

Spor Toto Süper Lig Takım Verileri

Spor Toto Süper Lig Oyuncu Verileri

Gol Krallığı

Spor Toto Süper Lig Yılın Genç Oyuncusu

Hak ettiği şekilde defansımızın genç ama değişmez oyuncusu Recep Altınışır yılın genç oyuncusu seçildi.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı Fransa'nın başkenti Paris'e gitti.

Sarı-lacivertli ekip, özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket ettikten sonra yaklaşık 3,5 saatlik bir yolculuğun ardından, Paris-Charles de Gaulle Havalimanı'na ulaştı.

Fenerbahçe kafilesinde kulüp başkanı Osman Büyük ile aralarında Fatih Ayçiçek, İsa Özyurt ve Olcay Arslan'ın da bulunduğu kulüp yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda kulüp delegasyonu bulunuyor.

Futbolcular, yöneticiler ve delegasyondan oluşan kafile hava limanına getirilen 3 ayrı otobüsle şehre götürülerek, konaklayacakları otele yerleştiler. Otelde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü.

Havaalanında Fenerbahçe'yi maç için İstanbul'dan gelen taraftarlar ile yurt dışında yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız karşıladı.

Kariyere şöyle bir göz gezdirdim, sunum çok güzel olmuş kupa maçını bekliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

O kupayı almadan gelme

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tgylmz View Post
    Kariyere şöyle bir göz gezdirdim, sunum çok güzel olmuş kupa maçını bekliyorum
    teşekkürler

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    O kupayı almadan gelme

inşallah

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Takım Menajeri Püzant Yücecan yönetimindeki antrenmanda tedavisi süren Aras Özbiliz takımdan ayrı kondisyoner eşliğinde çalıştı. Sakatlıkları bulunan Recep Niyaz ve Alef son çalışmada yer almadı. Tüm oyuncuların final maçına yetiştirilmeye çalışıldığı açıklandı.

Cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek Ömer Toprak, Egemen Kormaz ve Caner Erkin de takımla birlikte çalışmalarını sürdürdüler.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Hadi bakalım

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Salih Uçan, kulübünün UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasını hedefliyor.

UEFA'ya konuşan gençoyuncu, Şampiyonlar Ligi finalinde 20 Mayıs Cumartesi günü Paris'te Barcelona ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçı değerlendirdi.

"Her Fenerbahçeli'nin ve Türk futbolcusunun rüyasındaki Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmak istiyoruz" ifadesini kullanan genç yıldız, takım olarak çok heyecanlı olduklarını ve Barcelona'yı yenmeleri gerektiğini belirtti.

Zorlu bir karşılaşma olacağını belirten 23 yaşındaki yıldız, "Barcelona çok iyi bir takım ve harika bir sezon geçirdi. Yine de kazanmak için çabalayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Salih, kulüp olarak uzun yıllardır bu maçı beklediklerini hatırlatarak, "Takıma katıldığım ilk günden itibaren bu kupayı elde edememenin üzerimizde yol açtığı bir baskı var ve sonunda kazanmamıza sadece ufak bir adım kaldı" şeklinde görüşlerini de kaydetti.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Zor olacak ama yapabiliriz hocam güveniyoruz sana

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

20 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye'de hayat duracak ve Türk futbol tarihinde bir ilk gerçekleşecek. Fenerbahçe belki de kurulduğu günden beri en önemli maçına, 20 Mayıs Cumartesi Paris'te Barcelona'ya karşı oynayacak.

Barcelona takım menajeri Gerardo Martino maç öncesi L'Équipe gazetesine verdiği röportajda "Biz kupayı 5. kez müzemize götürmek istiyoruz ayrıca buraları daha önce birkaç kez de oynadık ama her ne olursa olsun Fenerbahçe de kupayı belki de bizden daha fazla istiyor olacak ama ne yapıp edip kupayı İspanya'ya götüreceğiz." dedi.

Bu sezon E Grubunda Barcelona oynadığı 6 maçtan 3 galibiyet ve 3 beraberlik alarak topladığı 12 puan ile F grubundan 1. olarak çıkan Barca, 2. turda geçen sezonun şampiyonu Benfica'yı 3-0 ve 2-0'lık skorlarla yenerek adını bir üst tura yazdırmıştı.

Çeyrek finalde gene bir Portekiz takımı Porto'yu 1-0 ve 2-0'lık skorlarla geçip yarı finale yükselen Barca'nın yarı finaldeki rakibi ise geçen sene Fenerbahçe'yi 2. turda eleyen Manchester City oldu. Evinde oynadığı ilk maçı 1-0 kazanan Barca, deplasmanda ise aynı skorla yenilince maç uzatmalara ardından penaltılara gitti. Penaltılar sonucu Barca City'î eleyip finale kalmayı başardı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 12 maçta sadece 1 mağlubiyet alan Barcelona rakip kalelere 19 gol atarken kendi kalesinde ise sadece 3 gol yemiş durumda

La Liga'da son 7 sezonda 4 şampiyonluğu bulunan Barcelona ligin bitimine 1 hafta kala şu an 74 puan ile en büyük rakibi Real Madrid ile arasındaki puan farkı ise 1. Barcelona son hafta evinde Atletico Madrid ile oynayacak (Tesadüf)

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Zor olacak ama yapabiliriz hocam güveniyoruz sana
    eyv sağolasın da adamları CL istatistiklerini şimdi görünce bilemedim

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Arjantinli menajer, son maçlarda oynamamasına ve hafta boyunca takımla antrenmana çıkmamasına rağmen Neymar'ın çok iyi durumda olduğunu ve oynayacağını ifade etti. Martino, diğer sakat oyunculardan Fabregas ve Pique için ise bugünkü antrenmandan sonra karar vereceklerini söyledi.

"Özel bir maça çıkacaklarını" belirten Martino, "Taktik olarak çok eşit bir maç olacağını, her iki takımın da savunmada güçlü olup iyi bir hücum yapmayı deneyeceğini düşünüyorum. Sahada takım olduğunu daha fazla gösteren maçı kazanan taraf olacaktır. Ben, çok açık bir taktik verip futbolcuların sahada üzerlerinde baskı hissetmemelerini sağlamak zorundayım" dedi.

MESSİ: İLK MAÇTAN BERİ...
    Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Messi ise maçla ilgili, "Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya başladığımız günden beri maç maç ilerledik ve şimdi kupayı kazanma heyecanını taşıyoruz" dedi.

INIESTA: BARCELONA'YA BAŞIMIZ DİK DÖNMEK İSTİYORUZ
    AndrEs Iniesta, "Motiasyon her şeyin üzerinde. Şampiyonlar Ligi finali takımdaki her futbolcu için çok önemli. Barcelona'ya başımız dik dönmek istiyoruz. Bu tip finalde kimin oynayacağı önemli değil." dedi.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Yücecan, Barcelona'nın, sezon başında Lefter Cuptaki yendikleri takım olmadığını, rakibin çok daha çalışkan ve baskı kuran bir futbol oynadığını dile getirdi. Yücecan, "Çok zorlu bir maç olacak. Bu takım, 4,5 yıldır büyük bir heyecanla çalışan teknik heyeti güçlendirdi. Onlara teşekkürlerimi ifade edecek kelime yok. Sportif güçleri dışında insani yanları da çok kuvvetli. Üzerimde, herkesin düşündüğü bir baskı yok, ben taraftara vereceğim neşenin sorumluluğunu yaşıyorum" diye konuştu.

ARAS VE ALEF'İN DURUMU
    Takım Menajeri Yücecan, sakatlıkları bulunan Aras Özbiliz ve Alef'in durumuna değinerek, "Aras ve Alef'ın durumuna akşam karar vereceğiz ama oynamazlarsa yerini dolduracak futbolcular hazır" ifadesini kullandı.

"Aras ve Alef sadece birer isim ama biz bütün ve rekabetçi bir takımız" diyen Yücecan, "Bu iki futbolcu önemli. Fenerbahçe'de diğer futbolcular da hazır. Lig ve kupa şampiyonluğundan sonra neşeli bir hafta geçirdik. Yarınki maça konsantre olduk. Bu zamana kadar bize gösterilen güvenin karşılığını vermek için yarın sahaya çıkıp, her zamanki futbolumuzu oynayacağız" dedi.

MEHMET TOPAL: KULÜP TARİHİNİN EN ÖNEMLİ MAÇI
    Fenerbahçe'nin orta sahadaki deneyimli ismi Mehmet Topal ise kulüp tarihinin en önemli maçına çıkacaklarını vurguladı.

Buraya kadar gelişlerinde büyük bir çaba ve taraftar desteği bulunduğuna değinen Topal, "Bunların sorumlululuğunu hissediyoruz ve layık olduğu şekilde sahada bu formayı savunacağız. Hepimiz kazanmak için buradayız ve Yücecan bize kazanmayı öğretti, o yüzden benim için en iyisi. Kulüp tarihinin en önemli maçı olduğunu düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

EMENİKE: ÇOCUKLUK DÜŞÜM...
    Fenebahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emenike de, "Benim için özel bir maç. Çocukluk düşüm ve büyük bir gurur duyuyorum. Bizim gücümüz bugüne kadar gösterdiğimiz performansımız. Rakip çok güçlü, ama bundan öncekiler de güçlüydü. Fenerbahçe çok özel bir kulüp ve içerisinde inanılmaz bir tutku var" dedi.

Basın toplantısı sonrasında yapılan antrenmanda, Alef ve Aras Özbiliz takımla çalıştı.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Maşallah pempe dizi gibi oldu uzadıkça uzadı meraklandırdın milleti

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

İlk yarının başlarında savunup yine ilk yarının son 10 dakikasında saldırmamız lazım rapora göre

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ve Avrupa futbolunun en büyüğü, Paris'tekii finalde belli oldu...

Rüya gerçeğe dönüşmedi... Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde müthiş bir performans sergileyip Türk futbol tarihinde ilk defa adını finale yazdıran Fenerbahçe güçlü rakibi Barcelona karşısında 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

[YOUTUBE="7HyxuJsux10"]Barcelona 2 - 0 Fenerbahçe - Maç Özetleri [/YOUTUBE]

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Futbolun sadece kazanmaktan ibaret olmadığını vurgulayan Püzant Yücecan, "Bize destek olanlara çok teşekkür ediyorum. Futbol, sadece kazanmaktan ibaret değil. Taraftarlarımız üzüntüyü de tatmış oldu. Hayatta her şeye sahip olup bir anda her şeyi kaybedebilirsin. Hayat sürprizlerle dolu ama önemli olan devam edebilmek" dedi

Takımda neyin eksik olduğu sorusuna;
    Barcelona'nın temposuna çıkamadıklarını belirten Yücecan, "Temposu oturmuş yüksek bir takımla oynadık. Dengede götürdüğümüz bir oyun vardı. Bir pozisyondan sonra golü yiyince, yüksek tempolu, oturmuş ve organize olmuş bir takıma karşı oynamak zordu. Bunu çıkarmak için temposu düşük bir takımdık. Atak yapmaya çalıştığımızda ikinci golü yedik. Oturmuş bir takıma mağlup olduk.

Son olarak "Kendi adıma takımdaki tüm oyuncularım başta olmak üzere buraya kadar gelip terini akıtan herkese teşekkür ederim. Oyuncularımla tek tek gurur duyuyorum. Türk futbol tarighinde bir ilki gerçekleştirip Şampiyonlar Ligi'nde final oynadık. Kupaya çok yaklaştık ama olmadı. Gelecek sezon bizim için daha zorlu geçecek ama Fenerbahçe'nin bu sezonki görüntüsü, gelecek sezon da sürecek. Biz savaşmaya devam edeceğiz." dedi.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Barcelona - Fenerbahçe: 2-0 (Şampiyonlar Ligi Final)

Maalesef olmadı Aslında maça çok kötü başlamadık hatta ilk yarının 1-0 bitmesine bile çok üzülmemiştim çünkü 2. yarıda atacağımız 1 gol her şeyi değiştirebilirdi ama penaltı ile yediğimiz 2. gol tüm planlarımı alt üst etti. Neyse sağlık olsun diyelim buraya kadar gelmek bile büyük bir başarı. İnşallah seneye...

Sayfa 19 / 35 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Mesaj Yetkileri