Originally Posted by
rexpo1994
Başarılar

Originally Posted by
5267
Transferler guzel, basarilar dilerim.
Teşekkür ederim

Hollanda Ligi Başlıyor!

1. Hafta | FC Groningen - Ajax #
1-1
Yorgundu oyuncularımız kupadan ötürü, sakatlıklarımız da vardı. İyi oynadık aslında ama gol bulamadık. Nazar boncuğu olsun

2. Hafta | Ajax - Roda JC #
5-0
İyi oynadık, bitiriciliğimizi bu maçta iyi konuşturduk diğer maça göre

3. Hafta | NEC - Ajax
# 2-3
Geçen maçın tam tersi oldu bu sefer topla iyi oynadık pozisyonlar bulduk ama bitiremedik korktum bi' ara ama kazandık. Taktik daha oturmadı.

4.Hafta | sc Heeerenven - Ajax
# 0-3
Defans çok kötü oldu çok pozisyon veriyoruz kaleci olmasa goller yicektik. Ama topla iyi oynuyoruz tek iyi olan o. 3-0 kazandık ama 3 gol de yiyebilirdik..

5. Hafta | Ajax- Zwolle
# 5-4
Bu maçta çok iyi oynadık tek kale hakimlik kurduk Zwolle'de ligde orta sıralardaydı. Defansın aptallığı yüzünden 4 gol yedik. Ayar çekmem gerekecek gibi defans hattına...
5 Hafta boyunca genel değerlendirmem.
İyi oynuyoruz topla iyi oynuyoruz atağa da iyi çıkıyoruz ama tek sıkıntımız defans hattımız. Çok hata yapıyoruz sanırsam taktikde bir açık yapmışım kontrol edip gol yeme sorununu derhal çözmek. Forvetimi şahsen beğenmedim, ligin ikinci yarısında sağlam bir forvet bulmak. Süratli ve bitiriciliği iyi olan bir forvet bu takıma daha iyi gider gibi. Şu an takımı Bojan ve De jong sırtlıyor.
Bazı güçsüz takımlar karşı da Karlsson'u oynatmayı planlıyorum.
Bu ara da ilk yarı'ının sonuna kadar puan durumunu paylaşmıcam haberiniz olsun totem yapıyorum da

Şimdilik bu kadar, tekrar geleceğim!