1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Portakal soyuldu, Ajax'a doyuldu..| Sezon II

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

49 şut nedir yahu ? ayrıca stoperi hızlı diye almışın ama Rajkovic hızlı bir oyucnu degil maalesef :F aksine hantal

Bu arada başarılar

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    ahaha aynen bende sandım altta kaldı gol neyse tebrikler lig zaten iyi gidiyor ŞL de ise çok büyük bir başarı Ajax adına.
    Çok iyi gidiyoruz hedeflerimin hepsini yaptım ilk sezon, hedef 2. sezonda daha büyük şeyler

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    49 şut nedir yahu ? ayrıca stoperi hızlı diye almışın ama Rajkovic hızlı bir oyucnu degil maalesef :F aksine hantal

Bu arada başarılar

Taktiği değiştirceğimi söylemiştim, 3 taktik kullanıyorum ve 3'ünü de beğenmedim. 2 sezonda bambaşka olacak. Bu arada Rajkovic Munoz'a göre gene hızlı bir oyuncu, o kadarda hantal değil be gardaş. Bazı özellikleri hız bakımından kötü ama o kadarda değil. Ve lig de şu an en iyi savunma oyuncularından biri adam geçirmiyor, hızı da iyi...

Güncelleme yarın gelecektir, sabah ya da akşam.. Teşekkürler yorumlarınız için.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by zencipenguen View Post
    Taktiği değiştirceğimi söylemiştim, 3 taktik kullanıyorum ve 3'ünü de beğenmedim. 2 sezonda bambaşka olacak. Bu arada Rajkovic Munoz'a göre gene hızlı bir oyuncu, o kadarda hantal değil be gardaş. Bazı özellikleri hız bakımından kötü ama o kadarda değil. Ve lig de şu an en iyi savunma oyuncularından biri adam geçirmiyor, hızı da iyi...

o adamı geçemeyen gitsin kumda oynasın şaka br yana hantal diyorum çünkü hızı tek başına bişi ifade etmiyor. Bazı hız özellikleri kötü dmeişsin de ztn hız demek komple beaber değer kazanıyor. Şöyle söyleyim hızı 17 olsa da o maksimum hızıdır. Onu anlamlı kılan şey hızlanmadır. Hızına ne kadar sürede ulaşacağıdır. hızlanması 10 olan biri nazarımda yavaştır hız hızlanma 12 olan birini yeğlerim. Çevikliğe hiç girmiyorum.

Mesaj Yetkileri