Sayfa 4 / 19 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 547 sonuç

Konu: Sentugo - Sadece Türkler Bursaspor (14. sezon)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Oyuncu geliştirme ve transfer konusunda üstün bilgilerin olduğuna inanıyorum ve imrenerek takip ediyorum geçen ki kariyerinde seni örnek almıştım ama senin kadar başarılı olamadım tabii.
    Sonuçlara gelirsek çok ucuz puanları rakiplere veriyoruz taktikte yeni değişiklikler gerek diye düşünüyorum.
    Çok teşekkür ederim değerli yorumların için Öyle üstün bilgi lafları falan hak etmediğimi düşünüyorum. Henüz bir nannar olamadım

Ben genelde 2 taktik belirlerim, tüm kariyer boyunca onlarla ilerlerim ve başarılı olmaya çalışırım. Bu sene daha az vakit geçirmemeden ötürü ikinci taktiğimi otutturamadım. Bazı maçlarda alttan ikinci taktiğimi uyguluyorum. Önümüzdeki sezonlarda optimum seviyeye gelecektir

Kullandığım taktik daha fazla topa hakim olan, daha fazla şut çeken fazla ofansif bir taktik. Bir de bu taktiği destekleyecek, rakibi afallatacak, daha çok kontra atakları barındıran bir taktik olması gerekiyor.

Defansımın ortasında sanırım kimsenin tenezzül etmediği Kaan Ayhan ilk 11 oynuyor. Onun yanında yine havasal üstünlüğü çok iyi olmayan Serdar Aziz var. Yediğim goller genelde korner ve orta kafa gol. Bu sayıyı ligin en az gol yiyen takımına kadar indirmem lazım. Kalecim Begovic ne kadar uzun ve kaliteli olursa olsun, malesef bu golleri yemeye devam ediyor.

Bunun yanı sıra Kaan Ayhan'ı neredeyse tam potansiyeline ulaştırdım. Tam potansiyeline ulaştırmaya çok yakın olduğum 3-4 isim daha var. En azından sağ bekte Ozan Tufan, forvette Enes Ünal ve Batuhan, alttan gelen regenlerim vs. var...

Ben iyi oyuncu alıp, fazla maaş verip, dünyanın en zengin kulübü olamam Hedeflerimden birisi en zengin kulüp olmak olduğu için bazı durumlarda lig şampiyonluğunu es geçebilirim diye düşünüyorum.

Kariyere devam edecek olursak;

Sentugo.

Galatasaray a bak yav şl nin değişilmez takımı oldular Arada tökezlesen de iyi toparlamış takım. Taktiğini kullandım yarım sezon kadar roma ile. Gol yeme konusunda biraz sıkıntıları bir de ben de kanat oyuncuları çok fazla içeri giriyorlardı topla buluşmaları çok azalıyordu ben de onları hücum değilde destek olarak oynattım daha işime yaradılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Taktik konusunda seni anladım açıklamandan ötürü teşekkür ederim fakat Batuhan Altıntaş'tan ben pek umutlu değilim o yüzden çok üzerinde durulmasını tavsiye etmiyorum tabii sen daha iyi bilirsin.
    Birde oyuncuların potansiyellerini bu kadar kısa sürede nasıl üste taşıyorsun bilgilendirirsen sevinirim ben genelde iyi personel alıp ona bırakıyorum tüm yükü oda belli potansiyele getiriyor fakat biraz uzun süre alıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 0xjasaitis View Post
    Galatasaray a bak yav şl nin değişilmez takımı oldular Arada tökezlesen de iyi toparlamış takım. Taktiğini kullandım yarım sezon kadar roma ile. Gol yeme konusunda biraz sıkıntıları bir de ben de kanat oyuncuları çok fazla içeri giriyorlardı topla buluşmaları çok azalıyordu ben de onları hücum değilde destek olarak oynattım daha işime yaradılar.
    Evet kanat oyuncularından çok gol atmalarını bekliyorum. 4 forvet gibi oynuyor takım yani...

Bu sene ligi alamadık. Bu durumda 3 sezonda sadece bir kere o da ilk sene şampiyon olabildik anlamına gelir. Bu sene ligi alamasak da Türkiye Kupası ve UEFA kupasını müzemize götürdük. UEFA için rakiplerin kolaylığını görüyorsunuz, almamak çok zordu açıkçası Bu durum bizim ve oyuncuların itibarı açısından çok iyi oldu. Ligi kazanmak belki de o kadar itibarımızı etkilemeyecekti... Türkiye kupasını da almamız en azından teselli etti. GS ise pey ilerledi ve sonuç olarak kupayı alamadı.

Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyuncu Verileri:

Sentugo.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hocam Başarın hafife alınıcak türdan değil tebrik ederim. Genç oyunculardan iyi verim alıyorsun ve alıcaksın gibi gözüküyor. Bence gol yemenin sebebi 2li savunma gibime geliyor. Taktiği fazla inceleme vaktim olmadı ama gördüğüm kadarıyla sorun ondan kaynaklanıyor.

Tebrikler AL yi almışız .seneye kaldı şampiyonluk artık

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sentugo hocam ben Juan hocamın cristal palace kariyerinde gördüğüm savunma korner taktiğini kullanıyorum. O taktiği kullandıktan sonra yaklaşık 25 den fazla maç yaptım. Bu maçlarda 2-3 gol yemişimdir. Birinde kalecim kendi kalesine attı diğerinde ise defansın solundaki oyuncum kırmızı gördüğü için arka direk boş kalmış ondan dolayı yedim. Golu yedikten sonra tekrar izlediğimde gördüm orayada oyuncu ayarlayınca başkada korner yemedim o maçta.

Bu taktikte 4 hücum oyuncusu ilerde olduğu için rakip defans oyuncularını getiremiyor bu gol yeme riskini azaltıyor. Birde ceza sahası kalabalık olmadığı için karambolden gol yeme riski de azalıyor.

Görüntüsünü aşağıda paylaşıyorum. Bir bak işine yarayacağını düşünürsen bir dene derim. Orda şimdi farkettim direkleri yanlış tutturuyormuşum onu da değiştireyim

Last edited by pusathan01 : 03.Haziran.2014 at 20:45

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Süper Ligde şampiyon olmak aslında çok kolay ama sanırım sen lige fazla önem vermiyorsun Avrupadaki başarın ise harika.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Serzenish ve BMAais28'e teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Süper Ligde şampiyon olmak aslında çok kolay ama sanırım sen lige fazla önem vermiyorsun Avrupadaki başarın ise harika.
    Açıkçası hayatımda ilk defa 3. sezonda şampiyon olamadım. İlk sezonda olamadığım oldu, ilk sezonu alıp ikinci sezon olamadığım oldu, ama ilk defa ilk sezon olup, iki sezon üst üste şampiyon olamadım. Bir tanesinde son maçı kazanamadığım için olamadım, diğerinde de 5-6 ilk 11 oyuncum aynı anda uzun süreli sakatlandığı için... Neyse bu sene artık kazanmak istiyorum.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Sentugo hocam ben Juan hocamın cristal palace kariyerinde gördüğüm savunma korner taktiğini kullanıyorum. O taktiği kullandıktan sonra yaklaşık 25 den fazla maç yaptım. Bu maçlarda 2-3 gol yemişimdir. Birinde kalecim kendi kalesine attı diğerinde ise defansın solundaki oyuncum kırmızı gördüğü için arka direk boş kalmış ondan dolayı yedim. Golu yedikten sonra tekrar izlediğimde gördüm orayada oyuncu ayarlayınca başkada korner yemedim o maçta.

Bu taktikte 4 hücum oyuncusu ilerde olduğu için rakip defans oyuncularını getiremiyor bu gol yeme riskini azaltıyor. Birde ceza sahası kalabalık olmadığı için karambolden gol yeme riski de azalıyor.

Görüntüsünü aşağıda paylaşıyorum. Bir bak işine yarayacağını düşünürsen bir dene derim. Orda şimdi farkettim direkleri yanlış tutturuyormuşum onu da değiştireyim
    Hemen uyguluyorum. Yalnız kariyerde 4. sezonda biraz ilerledim, bu sebeple etkisini ilerleyen dönemlerde göreceğiz. Ama şu kadarını söyleyeyim bu şekilde bir şeyi ben de deneyecektim Sadece gönlüm el vermedi, yemedi açıkçası

4. sezon - Geleneksel Transfer Dönemi Başladı!

Bu sezon ligi alamadığım için çok büyük revizyon yapıyorum.
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2016-2017 Sezonu Gidenler:

Jordan Ayew: Adamı istediler ben de hayır diyemedim. 12 milyonluk teklifi 19 milyon pound ve 10 gol atarsa 1.3 milyon a kadar çıkardım ve Newcastle'a sattım.

Sergi Roberto: Devre arasında sattığımı söylemiştim zaten. 17,5 milyon pound + Gelecekten %50 pay olmak üzere SBL ye sattım.

Asmir Begovic: Yediği goller ve sözleşmesinin son senesinde olmasından dolayı satmak istedim. İyi teklif geldi, 14.5 milyon pound a sattım.

Jerome Roussilion: İyi bir bekti ancak bir sorun oldu aramızda, 9 milyon pound a sattım.

* Mustafa Çekiç: Aynı ilk sezonda Batuhan Altıntaş transferinde olduğu gibi, bu çocuğa da teklifler geldi. Uzun süren pazarlıklar sonucu kendisini 5 milyon pound + Gelecekten %50 pay olmak üzere Udinese'ye sattım.

İsmail Köybaşı: Kendisi yedekti ve altyapımdaki oyuncunun oynamasını istiyordum, sattım. 3.6 milyon pound.

Ersan Adem Gülüm: Kendisi yedekti ve altyapımdaki oyuncunun oynamasını istiyordum, sattım. 2.1 milyon pound.

Bekir Yılmaz: Oynamıyordu ve oynamak istiyordu, kendisine yardımcı oldum. 2 milyon pound a sattım.

Kiralık Gidenler:

Volkan Şen: Rizespor geçen seneki performansını beğenmiş olacak ki bu sene bir daha kiralamak istedi, ben de bu fırsatı değerlendirip 2 yıllık kiraladım. (Toplam gelir : 4.2 milyon pound)

Sinan Bolat: Kiralayalım oynasın dedim. (Toplam gelir: 2 milyon pound)

Toplam net gelir: 72.77 milyon + 6.2 milyon = 79 milyon pound
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2016-2017 Sezonu Gelenler:

Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Senin taktiği ligin ilk maçının ikinci yarısında kullandım. İlk yarı 0-0 bitti. Ama ikinci yarı senin taktikle takım daha iyi oynadı hatta golüde buldum ama çokta kaçırdım. 1-1 bitti ve golüde frikikten yedim. Korner taktiğini direk taktiği indirdiğimde entegre ettim. Ve maçtada kullandım ama bana pek sıkıntı yaşatmadılar denemeni öneririm.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

İzlediğin stratejiye hayran kaldım.. şampiyonluk bu sene gelmeli..

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

OnurcAna yüklenmeni öneririm

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocam regen saç paketi indirmeni öneririm.Görsel açıdan oyuna çok zenginlik katıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    İzlediğin stratejiye hayran kaldım.. şampiyonluk bu sene gelmeli..
    Bu sene daha çok lige odaklandım zaten. Daha önceleri, ilk sezon harici lige çok bakmıyordum. Bu sebeple kesin şampiyonuz yani takip etmenize gerek yok bu sezon

OnurcAna yüklenmeni öneririm
    Koydum Onurcan'ı kaleye, Allah sonumuzu hayır etsin

Quote Originally Posted by harun2000harun View Post
    Hocam regen saç paketi indirmeni öneririm.Görsel açıdan oyuna çok zenginlik katıyor.
    Bu paketi nerede bulabilirim ? Ayrıca benim futbolcu görsellerim de vardı, nereye gitti onlar anlamadım valla...
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Onurcan iyi gelişmiş üzerinde durmalısın.Onur zaten çok fazla gelişmiyor.Bu sene avrupada pek iş yapamıyoruz galiba.Lige odaklanmanı öneririm.Bu arada Ongenda çok iyi transfer bende bosman kuralıyla almıştım 1 sene sonunda 21M euro'ya satmıştım.Bu arada Muhammed Demirci ve Salih Uçanı sakın kaçırma canavar oluyorlar.
    Salih:
    Mami:
    Aslında biraz daha gelişmişlerdi yoğun fikstürden sağ çıkamadılar biraz özellikleri düştü.Özellikle Salihe 30-35M civarında sağlam teklifler geliyor.Tabi performansı ilede orantılı.Bunların yanında Kerim Frei ve Adnan Januzaj'ı kesinlikle listesinde bulundur.İleride türk oyuncu bulmak çok zorlaşıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ozan, tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Gerçekten Salih çok gelişmiş. İkisi de şu anda transfer olabiliyorlar bana ama senin verdiğin maaşları veremem hiç bir oyuncuya Adnan kesinlikle bizi istemiyor, Kreim Frei'de istemiyor Beşiktaş'ta olduğu için...

Bu arada sürpriz bir şey oldu ve...

Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

O en çok kazanana eşitlere maddesi bazen çok can sıkıcı olabiliyor ben leo yaşamıştım her transfer yağışımda yüksekse hemen onunda artıyordu

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bir kız görürsün oooo diye ıslıkk öttürürsün ya aynı o şekil kariyeri inceledim bi ıslık öttürdüm
    Hocam ne yapmışsın bea
    Enes Ünal şampiyon yapmış Uefada adamım
    Said'de gelmiş tam olmuş Bu sene lig bizim ama diğer kupalar meçhul ?

Gruptan çıkarsın fakat geri kalan maçların hepsini yenecende falan filan

Birde al-kirala taktiği bu seride yapamıyorum varmı tavsiyen 2013te cok iyi oluyordu da ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Maaş konusunda kesinlikle haklısın Şampiyonlar liigini felan alınca ben yeni sözleşme istediler el mahkum vermek zorunda kaldım Tüm Defans hattım kalecide dahil yabancılardan, hücum hattım ise türk oyunculardan oluşan bir strateji izledim.Kısacası vermek zorunda kaldım o maaşları zaten verdikleri performans ilede hak ediyorlardı.Arda transferi çok iyi ölüsü iş yapar merak etme.Keşke satış bedelinden % 50 verseydinde 2M Euro gibi bir rakama bağlayabilirdin.Zaten bundan sonra satışı olmaz onun.Barça maçında alınan beraberlik süper devamını bekliyoruz, başarılar..

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Avrupa'da kazandığın kupalar için tebrik ederim bu senede ligi alırsın.Transferler çok iyi

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Sattığın oyuncularla güç kaybetmişiz gibi geldi bana ama iyi para bırakmışlar Bu sene Avrupa iyi değiliz ama Süper Kupa da United galibiyeti çok iyi ayrıca maaş kontrol ü zor bir iş sen bunu çok iyi başarıyorsun.

Transfer donemi bence harika gecmis. Muthis bir gelir elde etmissin. Super Kupayi da alarak geriye sadece Sampiyonlar Ligi kaliyor ama onun icin bir kac yila daha ihtiyacimiz var herhalde. Umarim bu sene ligi kazanabiliriz ve Arda da iyi bir performans gosterir diye dusunuyorum.

Bu arada bisey soracam hocam sen biliyorsundur belki, 15-16 yasindaki regenin boyu uzar mi ?

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Wesley Said gelmiş 1-2 seneye inanılmaz iyi olacak ya
    Bu arada milli takımın başına Fuat Çapa gelmiş.Bizi düşüren adam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O en çok kazanana eşitlere maddesi bazen çok can sıkıcı olabiliyor ben leo yaşamıştım her transfer yağışımda yüksekse hemen onunda artıyordu

Rehberlerde kesinlikle yapmayın dediğim şeyi kendi kariyerimde yaptım valla Bir daha da yapmam.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Birde al-kirala taktiği bu seride yapamıyorum varmı tavsiyen 2013te cok iyi oluyordu da ?
    Oyuncuyu geliştirme listesine eklersen kulüpler kiralayabiliyor. Bunun haricinde şöyle bir şerefsiz yol da var. Oyuncu ile konuşuyorsun, diyorsun ki antrenman performansın iyi değil! O da diyor ki sen bana böyle bir şey söyleyemezsin, ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Sen de diyorsun ki seni satılık listesine, kiralık listesine koyarım. o da diyor ki elinden geleni ardına koyma.

İşte o zaman oyuncu gitmeye gönüllü oluyor. Bu sene öyle bir şey çıkartmışlar ki oyuncu kulüpten kiralık olsa bile ayrılmaya sıcak bakmıyor. Oyuncu ile arayı soğutarak kulüpten gitmesini sağlayabiliyorsunuz.

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Maaş konusunda kesinlikle haklısın Şampiyonlar liigini felan alınca ben yeni sözleşme istediler el mahkum vermek zorunda kaldım Tüm Defans hattım kalecide dahil yabancılardan, hücum hattım ise türk oyunculardan oluşan bir strateji izledim.Kısacası vermek zorunda kaldım o maaşları zaten verdikleri performans ilede hak ediyorlardı.Arda transferi çok iyi ölüsü iş yapar merak etme.Keşke satış bedelinden % 50 verseydinde 2M Euro gibi bir rakama bağlayabilirdin.Zaten bundan sonra satışı olmaz onun.Barça maçında alınan beraberlik süper devamını bekliyoruz, başarılar..
    Aldığım her oyuncuyu satmam lazım Yoksa dönmez. Maaşı 2 milyona kesinlikle inmezdi çünkü zaten oradan aldığı maaş 3.8 milyondu. Ayrıca gözlemcilerim minimum 4 milyona bu işi bağlayabileceğimi öngörmüşlerdi. Neyse Kardan %30 zaten çok da büyük para değil. Zarar etmeyelim de

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Sattığın oyuncularla güç kaybetmişiz gibi geldi bana ama iyi para bırakmışlar Bu sene Avrupa iyi değiliz ama Süper Kupa da United galibiyeti çok iyi ayrıca maaş kontrol ü zor bir iş sen bunu çok iyi başarıyorsun.
    Sattığım oyuncularla güç kaybettiğimiz aşikar. Onların yerini dolduracak oyuncuları da yetiştiriyoruz. Maaş konusunda ise şu Arda işi çok bozacak gibi gözüküyor. Ancak denemem lazımdı...

Last edited by sentugo : 05.Haziran.2014 at 10:47
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sentugo.