1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ve sezon açıldı lige başladık. Öncelikle lig maçlarını sonrada Al maçlarını vereceğim.

Spoiler: İstatistikler 

İki maçtada öne geçmemize rağmen galibiyeti koruyamadık. Bakalım ilerde koruyabilecekmiyiz.

Al Play ofları

Sonunda Al de gruplara kalabildik.

Al deki grubumuz bana göre dengeli bir grup. Cluj ve Wienden 4 er puan Rubinden de 1 puan alırsak çıkabileceğimizi düşünüyorum. Hedefim 9 puana ulaşmak.

Bu sezon Türk takımları devrim yaptı. Avrupaya giden tüm takımlar gruplara kalmayı başardı.

Hazırlık maçlarımızı eklemeyi unutmuşum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Süper Lig puan durumunu eklemeyi unutmuşum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İlk kez direklerden dönmeye sevindim. Adamların 4 şutu da direkten döndü.
    Son dakikalarda gol atamasalardı. Çok acı olacaktı onlar için. Benim içinse süper olurdu fark artacaktı.

ZTK yarı final ilk ayak.

ZTK da yarı final mücadelesi ilk ayakta gollü bir beraberlik aldık. Süper gencim Ümüt yıldızlaşarak 3 golle gol krallığında liderliğe yükseldi.

Bu maçtan bir gün sonra AL çeyrek final ilk ayak maçı var. İki gün üst üste çok önemli iki maç.Böyle fikstürmü olur.

Kaleyi bulan tek şutları gol oldu. Ümüt gol atamaz oldu. Zaten yoğun fikstürde tüm oyuncularda yoruldu.

Az sonra AL ligi maçı ile puan durumu ve maç proğramlarını yayınlayacağım. Bizden ayrılmayın

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Default Peri masalı sürüyor ve Ama artık namağlup değiliz. Fisktür saolsun.

İki önemli maç iki gün üst üste denk gelince kondisyonlar dibe vurdu. Bu da ilk mağlubiyetimizi almamızı sağladı.

Açıkçası böyle bir sonuç beklemiyordum. En azından beraberlikle dönüp masalı mutlu bitirelim derken Kaplanlarım çok mutlu devamını sağladılar.
    Bu sonuçlar ardında finaldeki rakibimiz namağlup Dortmund oldu. Hedef hem kupa hemde ilk yenilgisini tattırmak olacak.

Süper lig puan durumu

5 sezondur ligin başında ve sonunda kötü performans gösteriyoruz. Bu sezon başlangıcımız kötü oldu ama iyi gittik. Sonunda da kötü gitmezsek son 3 maçta galibiyet çıkarırsak şampiyon olabiliriz. Olamazsakta oyuncularımın canı sağolsun. Bana bu sezon çok mutluluklar yaşattılar. Hem AL de hem ZTK da finaldeyiz ve Şampiyonluk mücadelesinde 6 puanlık bir avantajımız var ama hem Galatasarayın hem Rizenin maç eksikleri var.
    Bu arada yazmayı unutmuşum ZTK da finalde Galatasarayla eşleştik. Aşağıda 4 takımında maç proğramları var. Maç fazlam olmasına rağmen avantajım var gibi duruyor.
    Diğerlerinin maçları daha zorlu bakalım kim mutlu sona erişecek.
    Bundan sonra maç maç güncelleme yapacağım.

Adana

Fener

Galatasaray

Rize

Evet büyük soru şu ?
    "Kim Şampiyon olur?"

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İlk yarıda bulduğumuz iki golle maçı almayı bildik. Yalnız son dakikalarda çok bastırdılar. Hakem ofsaytı bile vermedi adamlara.
    Bu hafta hem Galatasaray hemde Rize yendi. Artık kayıp vermelerini bekliyeceğiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Default Şampiyonluk son maça kaldı :S

Maç öncesi toplantı yaptık. 3 puan alırsak şampiyonduk. Dedim aramızda tek bu maç var alıp şampiyon olalım. Hepsi tamam dedi. Ama sonuç bu oldu. Birdaha lig sırasında toplantı yapmıyacağım. Lig öncesi ve sonunda yaptığım yeterli olacaktır.
    Şampiyonluk son maça kaldı. Önümüzde birde AL ile ZTK finali var. Acaba diyorum önümüzdeki Dortmund ile olan Al finalindemi idi akıllarıda bu sonuç çıktı. Umarım öyledir de son maçımızda şampiyon oluruz.

Galatasarayın 1 maçı Rizenin 2 maçı kaldı. Kazanmaktan başka şansımız yok.

Mesaj Yetkileri