Turgut'a Trabzon'da talip deniyor, adam kıymete bindi.![]()
Turgut'a Trabzon'da talip deniyor, adam kıymete bindi.![]()
Az önce Antepden bir yönetici bağlandı NTVSPOR' a ve G.Saray'ın ciddi olduğunu Trabzon'un ise direkt oyuncuyla görüştüğünü söyledi...
Bence bize göre gereksiz bir adam Turgut.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gereksiz gereksiz adam alıp gelmeyin. Turgut nedir ?
Bu arada sözleşmelerde de iyi para vermişiz maşallah. Cenk Tosun Effect.
Oğuzhan'a fazla vermişiz bence yaşına göre daha azını alması gerekir.
Bizim fazla dediğimiz paralar, 3 büyükler içinde en az paralar oluyor yalnız.Necip'e yapılan zam fazla olmuş sadece. Olcay zaten 1 milyon euro alıyordu, Oğuzhan'ı da başka türlü ikna edemezdik. Sırada Veli Kavlak ve Ersan Gülüm var. Sözleşme yenilemesi en gerekli iki yerli bana göre.
Şöyle bir olay var biz hep yedek oyuncu alıyoruz takımda as oynamaya kimse yok![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş: Kasımpaşa ile sözleşmesi biten tecrübeli stoper Yalçın Ayhan ile anlaştı.
http://www.transfermerkez.com/2014/0...er-dosyas.html
Bence faydası olur Yalçın'ın.![]()
Yalçın bence yaramaz Beşiktaş'a,yedek olarak bile.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yalçın iyi transfer diyenlerin görüşüne saygım var; ancak Toraman ve Sivok yedek için duruyor zaten kenarda. Ne gerek var Yalçın'a. Bu kadar mı düştük?
Bu transfer gerçekleşirse bana kimse yönetimi savunmasın artık.
Hedef avrupa ligi ise güzel transfer
Moledo diyor NtvSpor ne kadar doğru bilmem.
Moledo, Olcan, Moses, leblebici bir yabancı forvet ve devşirme olmayan orijinal bir sağ bek alınırsa belirlenen 5 bölgeye 5 iyi transfer yapmış oluruz. Şu isimleri almak çok zor olmasa gerek.
Moledo 3 milyon, Olcan 3-4 milyon, Moses kiralık, forvet 5-6 milyon, sağ bek 2 milyon desek maksimum 15 milyon euroya halletmiş oluyoruz olayı. Bütçe de bu kadar olacak zaten.
Beşiktaş Niasse'ı almalı bence,Leblebi değil Suarez gibi atar valla![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben Moledo'yu izledim internetten de kasap bir oyuncuya benziyorAcaip korkutan müdahaleleri var. Ha tabi bunları genelde tutturuyor faul olmadan ama çok fazla kırmızı yiyebilir söyleyeyim. Ama sağlam defans.
FM Gazetesi
Eski Chelsea'li Alex ile Sivaslı Bilica karışımı gibi birşeye benziyor, Benfica'lı Luisao'ya da benzetilebilir.agresif, hızlı ve yerinde müdahaleleri var zamanlamasını özellikle beğendim.Umarım gerçekleşir transfer.
Aynen bende Luisao'ya benzetiyorum.
FM Gazetesi
http://www.agrupacionsoyderiver.com/...no-de-lanzini/
İspanyolca çevirebilecek biri var mı? Şuan en merak ettiğim transferlerden biri Lanzini. Acaba ne deniyor bu haberde?
Sanırım kulüp mali zorluk içindeymiş ve en az bir oyuncu satmaları lazımmış ve bu isimde Lanziniymiş. Ben böyle anladım![]()
Lanzini'yi alsak varya.
Cümleye devam edemedim , o derece.
Allahım sana geliyorum.
Ya tam Lanzini falan konuşulurken Haber1903 Yalçın Ayhan diye bir haber paylaştı. Nefret ettiğim topçulardan biridir.
32 yaşında küçük takımın takoz topçusu Yalçın Ayhan Beşiktaş'ta oynarsa ben dayanamam artık. Kadroda gereksiz yığınla oyuncu var hani olmasa bile alınmaz Yalçın. Bu transfer ağır futboldan anlamayan yönetici kokuyor. Hani transfer Önder Özen'e devredilecekti böyle olmaz. Yazık eğer doğruysa muhtemelen yalandır ya da ben yalan olmasını umuyorum.![]()
Lanzini ve 9 Milyon $ Güldürmeyin yahu bizim takımdan bahsediyoruz. Hani şu 10 milyon bütçesi olan.
FM Gazetesi
Yalcin besiktastaymis hayirli olsun