1 ile 30 arası toplam 547 sonuç

Konu: Sentugo - Sadece Türkler Bursaspor (14. sezon)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Sen ne diyon Burak , Selçuk , Semih efendi sözleşme istiyor yok diyorum , en son atar yapıyorlar veriyorum en az 5 den başlıyorlar höh yani. Sendekiler 10 kuruşu razı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Sen ne diyon Burak , Selçuk , Semih efendi sözleşme istiyor yok diyorum , en son atar yapıyorlar veriyorum en az 5 den başlıyorlar höh yani. Sendekiler 10 kuruşu razı.
    Aslında aynı sorunlar bende de oluyor. Ancak sözleşme yapmayan adamları sözleşmelerinin bitimine 2 sene kala satıyorum. Yerlerini bir şekilde dolduruyorum. Eğer dolmayacak gibiyse;

İlk önce Bütçe Yönetiminden, tüm paranı maaş bütçesinden transfer ücretine aktarıyorsun...

Menejerine ve imza parası olarak para yedirdiğinde, yıllık parasını düşürebiliyorsun.

Ayrıca küme düşme durumunda 0 bonservise serbest kalma maddesi ve 30 gol atınca verdiğin bonuslar da oyuncuların maaşlarını indirebiliyor.

Aynı zamanda milli maç primini en üstten verirsen, oyuncunun maaşı yine düşecektir.

Ayrıca vereceğin maksimum maaş, şu anda kadronda bulunan en çok maaş olan oyuncu kadar olmalı veya 100k fazlası. Daha fazlasına gerek yok oyuncunun kabul etmesi açısından.

Sözleşme yenilerken oyuncunun Kadro Durumuna da dikkat etmen gerekiyor.

Tüm bunları detaylı bir şekilde halledersen, oyuncuların aldıkları maaş epey düşecektir.

Benim de şimdi ilk 11 oynayan altyapı oyuncularım ve Enes, Okay gibi oyuncular sıkıntı çıkartmaya başladılar. Onlarla bir şekilde halledeceğiz...

Sezon başında bu seneki kadromuzu ve aldıkları maaşları gösterdim. kendi kafama göre bir bedel belirledim. En kral oyuncu bile benden 2 milyon pound un üzerinde maaş alamayacak.

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Ligde bir sampiyonluk daha gelir herhalde bu sezon, SL'de bir yari final gorsek artik guzel olur
    Yarı final değil direk final istiyoruz
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri