1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Genç Oyuncu Keşif

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Oyunce aradan yukarda "özellik seç" var ordaki tüm özellikleri seç. Sonra aynı penceredeki aşağıda en az kaç olması" gerektiği bölümdeki sayıyı 11-12 yap onayla.
    Sonrada "eşleşen" bölümündeki sayıyıda 10-12 arasına getir." Yaş sınırı "olarakta en yüksek 19 yap. Gözlem sınırının el verdiğince yetenekli oyuncular bulursun. Ben bunu forumdaki bir arkadaşın yazısında okumuştum. Ondan beri daima yapıyorum. Tavsiye ederim.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Oyunce aradan yukarda "özellik seç" var ordaki tüm özellikleri seç. Sonra aynı penceredeki aşağıda en az kaç olması" gerektiği bölümdeki sayıyı 11-12 yap onayla.
    Sonrada "eşleşen" bölümündeki sayıyıda 10-12 arasına getir." Yaş sınırı "olarakta en yüksek 19 yap. Gözlem sınırının el verdiğince yetenekli oyuncular bulursun. Ben bunu forumdaki bir arkadaşın yazısında okumuştum. Ondan beri daima yapıyorum. Tavsiye ederim.
    anladım demek istediğini zaten bu yönede bulabilirsem bulabiliyorum oyuncu özellikle potansiyel yetenekle onun haricinde çok zor mesela hadi dedim arjantinden oyunculara bakayım bocada est.de riverda kadro efsane oyuncular buldum ama benim scout ekibi sanırım alanı arjantin olmadığı için bulamıyorum o kadar biraz kafamda net oturdu

Mesaj Yetkileri