Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O sarı noktalar not defterine bir şey eklediğinde çıkıyor.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Arkadaş bu nedir ya![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Saintfiet
Yanlışlık var orada.
TKL Oyunumdan Bir Enstantane;
Sen İlk Maçta City'e Kafa Tut Sonra Git 2.Maçta Korkak Kedi Gibi Tırs
2.Maçı Ayrı Bir Gezegende Oynadık HeraldeResmen Ölmüşüz de Ağlayanımız Yokmuş
Bu Kadar da Olmaz ki
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
2 ayrı kupa 4 ayrı takım 2 aynı eşleşme
![]()
Urfa'nın etrafı dumanlı dağlar aman aman...
![]()
Çok mu çok oluyoruz ?
İlk defa denk geliyorum buna. Angelo dışında sürekli oynattığım oyuncular değil zaten. Kabul etmedim ben de.
![]()
oooo bu olay bir efsanedir benim. Hep var derler ama hiç olmaz. İlk defa gördüm şaşırdım![]()
Bana da denk geldi bu.
Ekseriyetle ilk yarıyı 2-0 önde kapatıp veya 2-0 öne geçip maçın ya 2-2 ye gelmesi yada yenilmek.. başka kaçarı yok.. her türlü önlemi almakta fayda etmeyore...
Ferdi ediyor mu ya bu kadar ?
![]()
ediyor etmesine ama transfer yüzdesi az olduğu için transfer bütçesine az miktarda para giriyor. pek bir işe yaramıyor yani o fiyata gitmesi.
FB sahada 12 kisi
![]()
Hadi gün aşırı fikstürü anlarımda. Hergünde maçmı olur ya. Kendi evimde diye de olmazki. Ozaman 17 gün üst üste evimde oynayım
Allahtan deplasmanda Kaplanlarım onlara acımadı da elenmekten kurtuldum
![]()
Elazığspor deplasmanındayız, 1-0 öndeler dakika 83 Selçuk İnan penaltı kullandı. Gol olmasına rağmen gol sayılmadı.Fenerbahçe'de 15 puan altımda hani imkansıza yakınken şampiyonlukları bir iş mi var diye düşünüyorum.
Fotoğrafı alamadım, Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda 3. olup Avrupa'ya yol aldık. Milan'la eşleştik ilk maç evde 2-1 yendik, 2.maçta 1-1 berabereydi hakem 90+2 verdi, 90+5'te Balotelli attı uzatmalara gittik ve penaltıda klasik olarak elendim.![]()
Last edited by Unsal123 : 23.Haziran.2014 at 00:07
Haklısın. Dakika 60 civarı felan 2-1 öndeysem özellikle sarı kartlı futbolcum faulle uzaktan yakından alakası olmayan pozisyonda bir sarı daha yiyor 10 kişi kalıyoruz. Sen bana neler oldu bi bilsen.Dakika 89 2-0 öndeyim Antep'te Muslera'ya yerden top geliyor topa zıpladı, top boşta kaldı Muslera topa gitmedi Turgut geldi attı.
![]()
yapabilirsem akşam iki video çekeyim. İkisininde kahramanı aynı. Birinde Zeki benim defansın az ilerisinde gelişigüzel çektği şutla gol attı. O anı bir kaç kez yavaşta izledim acaba biri dokundumu diye ama görmedim. Diğerinde kaleci ile arasınde rakip var kaleciye geri pas atıyor ee kalecide baskıyı görünce direk gelişine vuruyor. Top ta gidiyor defansımın yüzüne çarpıp kendi kaleme gol oluyor
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi