Edinho bence iş yapar kumaşı kalitesi belli kendisini kanıtladı. Avrupa'da da atar Almeida'nın yerine ilaç olur.
Edinho bence iş yapar kumaşı kalitesi belli kendisini kanıtladı. Avrupa'da da atar Almeida'nın yerine ilaç olur.
Edinho'yu işleyen bir çarkın parçası olarak alırsın, yedekte durur Eneramo ve Holosko'nun yerine; ama as forvet olarak Edinho mu taşıyacak bizi 3 kulvarda? Bıktım bu yönetimin fakir edebiyatı yapmasından! Ne isteğim kaldı ne de beklentim bunlardan!
Bilic ve Özen'in adım kadar eminim Edinho'yu istemediklerine. Bilic'in Duje Cop'u, Önder Özen'in de Raul Jimenez'i istediğini düşünüyorum; ama genç, potansiyelli gençlerin bizde ne işi var. Mazallah, şampiyon falan oluruz, aman kalsın! Değil mi ha Fikret Orman?!
Kusura bakmayın ama adam 15 milyon mu ne bütçe var demişti. O paraya gidipte hem yedek hem as forvet hemde kalan mevkilere nasıl bir transfer yapacak? Bence belirlediği bütçeye en maliyeti düşük oyuncu olarak Edinho'yu buldular.
Ben hem yedek hem as forvet alalım demedim ki. Edinho'yu düşünüyorsan elinde çok iyi forvetin vardır hali hazırda ve sen Holosko, Eneramo gibi adamların yerine düşünüyorsundur. O zaman da kimse çıkıp demez ne işi var bu adamın diye. 15 milyon euro bütçe de, kullanmayı bildikten sonra az değil bence. Oğuzhan'ı 500 bin euroya, Simao'yu 900 bin euroya, Fernandes'i 2 milyon euroya bitirmiştik önceleri. Kaldı ki, bonservisi elinde olan Gomis, Mame Diouf tarzı golcüleri alabildikten sonra zaten en zor kısmı geçmiş olacaksın; ancak Diouf Stoke'ye gitti, Gomis de Newcastle'ye gidiyor sanırım. İş, böyle adamları maliyetleri fazla yokken alabilmekte. Anlatmak istediğim de bu, kısaca.
Ben biraz yanlış okumuşum mesajı. Bende aynı fikirdeyim işte. As oyuncu olarak taşıyabilecek bir adam mı emin değilim. Ligde iyi bir performansı var ancak bizim ligimiz için yabancı oyuncu transfer kriterleri biraz zorlaştırılmalı. Çok ekstra bir performans göstermeyen adamlar alınmamalı. Sen yabancı as forvetinle yolları ayırmışsan en aşağı onun kalitesinde bir adam almalısın. Almedia > Edinho bence şuanda.
Önder Özen'e bu kadar güvenilmesini anlamıyorum.
Geldiği süreden bu güne güvenin hakkını verecek bir yararı olmuş mu bu takıma?
Önder Özen göreve ilk geldiğinde ben büyük bir telaşa kapılmıştım çünkü harika bir hamle olarak gözüküyordu kendisini bu göreve getirmek. Ntvsporda yaptığı yorumlarla herkesi bilgisi ile kendisine hayran bırakan birisiydi ama kulübün içine girmek ekran karşısında teknik adamı eleştirmekten daha zor olsa gerek ki pek bir yararı bence olmadı.
Şimdi belki diyeceksiniz ki, Önder Özen'in istediği adamları yönetim almıyor ki bir şey göresin. Bence olay bundan ibaret de değil.
Böyle bir sıkıntı olsaydı Özen çoktan görevden ayrılırdı.
Özen'in tek gördüğüm olayı bulunduğu mevkiden dolayı kanallara ya da gazetelere demeç vermek olduğunu düşünüyorum.
Tabii bunlar benim görüşüm tersini düşünenler ve Beşiktaş'a yararı olduğunu düşünenlerde olabilir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben sana hak veremedim açıkçası Cenker. Pedro Franco gibi bir grrçek var ortada. Kerim Frei var. Hadi Kerim bilinen bir oyuncuydu ama Pedro'nun adını ben şahsen gelene kadar duymamıştım bile. Çok da kaliteli bence.
E şimdi konuşılan konuşulan oyunculara bakıyoruz; Lanzini , Raul Jimenez vs.
Bence Önder Hoca'nın istedikleri yapılsa harika olacak herşey
Kostas Mitroglou
Eder Alvarez Balanta
İsimleri geçiyor.
FM Gazetesi
Balanta... Fm'de ki efsane adamım. Gs'nin de ilgilendiği söyleniyordu. Umarım biz alırız![]()
Kostas Mitroglou'nun ismi geçiyorsa eğer yönetim bütün bütçeyi tek bir oyuncuya vermeyi düşünüyor. Stoper, sağ bek ve orta saha transferleri ortada kalır. Mitroglou'yu almak kolay değil, bu yönetim gider Edinho'yu alır. Benim bu adamlara güvenim git gide azalıyor.
Aynen, Mitroglou'yu kiralamak için harekete geçmişler...
http://www.ntvspor.net/haber/manset-...sune-kavusuyor
Yunanlar finnbogason için 6 mil. Vermişler, Heerenveen kabul etmemiş ve Olympiakos vaz gecmis. Biz 8 versek alabiliriz tabi gelmek isterse
NTVSpor'un haberine göre zaten kiralık düşünüyormuşuz. Fulham bırakırsa Almeida'dan sonra Mitroglou, en az 2 seviye atlatır bize gol yollarında.
Tek handikapı, geçen seneyi sakat geçirmiş olması. Sadece 3 maça çıkabilmiş sanırım. Bizim de sakatlıktan yana başımızın belada olduğu bir gerçek.
mitroglou gelirse eger eski formuna kavuşursa ligi yıkar geçer abi kiralık gelmesi en mantıklısı en sevdigim oyunculardan biri
Kostas gelsin dertler bitsin.
Balikesirspor ile su an bir araya gelinmis. Sivok holosko ve ugur borali almak, frei ve muhammedi kiralamak istiyorlarmis. Bana gore cok iyi olur hos olur ama kulupde adam kalmadi oynatacak. Giden cok, gelen yok...
FM Gazetesi
Mitroglou çok baş ağrıtır. Eski Mitroglou'dan eser kalmamış. Almeida'nın ölüsü iyidir ondan o kadar diyorum.
Kiralık düşünülüyorsa çok daha iyi forvetleri kiralayabilir Beşiktaş.Mitroglou aranan isim değil bence.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yönetim : Lanzini ve kulübü ile anlaşıldı iş imzaya kaldı 1-2 gün içerisinde imzalar atılır. (Ligtv)
Vallahi sevinemiyorum Lanzini'nin gelmesine. En az 4-5 tane ilk 11 kalitesinden adam almamız lazım bizim.
FM Gazetesi
Lanzini Twitter'dan Beşiktaş'ı takibe almış
FM Gazetesi
Önder ÖZEN ayrılcak dedikoduları baya arttı öyle bir hata yapmaz umarım yönetim.