Sayfa 454 / 480 İlkİlk ... 354404444452453454455456464 ... SonSon
13,591 ile 13,620 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Edinho bence iş yapar kumaşı kalitesi belli kendisini kanıtladı. Avrupa'da da atar Almeida'nın yerine ilaç olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Edinho'yu işleyen bir çarkın parçası olarak alırsın, yedekte durur Eneramo ve Holosko'nun yerine; ama as forvet olarak Edinho mu taşıyacak bizi 3 kulvarda? Bıktım bu yönetimin fakir edebiyatı yapmasından! Ne isteğim kaldı ne de beklentim bunlardan!

Bilic ve Özen'in adım kadar eminim Edinho'yu istemediklerine. Bilic'in Duje Cop'u, Önder Özen'in de Raul Jimenez'i istediğini düşünüyorum; ama genç, potansiyelli gençlerin bizde ne işi var. Mazallah, şampiyon falan oluruz, aman kalsın! Değil mi ha Fikret Orman?!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kusura bakmayın ama adam 15 milyon mu ne bütçe var demişti. O paraya gidipte hem yedek hem as forvet hemde kalan mevkilere nasıl bir transfer yapacak? Bence belirlediği bütçeye en maliyeti düşük oyuncu olarak Edinho'yu buldular.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Kusura bakmayın ama adam 15 milyon mu ne bütçe var demişti. O paraya gidipte hem yedek hem as forvet hemde kalan mevkilere nasıl bir transfer yapacak? Bence belirlediği bütçeye en maliyeti düşük oyuncu olarak Edinho'yu buldular.
    Ben hem yedek hem as forvet alalım demedim ki. Edinho'yu düşünüyorsan elinde çok iyi forvetin vardır hali hazırda ve sen Holosko, Eneramo gibi adamların yerine düşünüyorsundur. O zaman da kimse çıkıp demez ne işi var bu adamın diye. 15 milyon euro bütçe de, kullanmayı bildikten sonra az değil bence. Oğuzhan'ı 500 bin euroya, Simao'yu 900 bin euroya, Fernandes'i 2 milyon euroya bitirmiştik önceleri. Kaldı ki, bonservisi elinde olan Gomis, Mame Diouf tarzı golcüleri alabildikten sonra zaten en zor kısmı geçmiş olacaksın; ancak Diouf Stoke'ye gitti, Gomis de Newcastle'ye gidiyor sanırım. İş, böyle adamları maliyetleri fazla yokken alabilmekte. Anlatmak istediğim de bu, kısaca.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben hem yedek hem as forvet alalım demedim ki. Edinho'yu düşünüyorsan elinde çok iyi forvetin vardır hali hazırda ve sen Holosko, Eneramo gibi adamların yerine düşünüyorsundur. O zaman da kimse çıkıp demez ne işi var bu adamın diye. 15 milyon euro bütçe de, kullanmayı bildikten sonra az değil bence. Oğuzhan'ı 500 bin euroya, Simao'yu 900 bin euroya, Fernandes'i 2 milyon euroya bitirmiştik önceleri. Kaldı ki, bonservisi elinde olan Gomis, Mame Diouf tarzı golcüleri alabildikten sonra zaten en zor kısmı geçmiş olacaksın; ancak Diouf Stoke'ye gitti, Gomis de Newcastle'ye gidiyor sanırım. İş, böyle adamları maliyetleri fazla yokken alabilmekte. Anlatmak istediğim de bu, kısaca.
    Ben biraz yanlış okumuşum mesajı. Bende aynı fikirdeyim işte. As oyuncu olarak taşıyabilecek bir adam mı emin değilim. Ligde iyi bir performansı var ancak bizim ligimiz için yabancı oyuncu transfer kriterleri biraz zorlaştırılmalı. Çok ekstra bir performans göstermeyen adamlar alınmamalı. Sen yabancı as forvetinle yolları ayırmışsan en aşağı onun kalitesinde bir adam almalısın. Almedia > Edinho bence şuanda.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Önder Özen'e bu kadar güvenilmesini anlamıyorum.

Geldiği süreden bu güne güvenin hakkını verecek bir yararı olmuş mu bu takıma?

Önder Özen göreve ilk geldiğinde ben büyük bir telaşa kapılmıştım çünkü harika bir hamle olarak gözüküyordu kendisini bu göreve getirmek. Ntvsporda yaptığı yorumlarla herkesi bilgisi ile kendisine hayran bırakan birisiydi ama kulübün içine girmek ekran karşısında teknik adamı eleştirmekten daha zor olsa gerek ki pek bir yararı bence olmadı.

Şimdi belki diyeceksiniz ki, Önder Özen'in istediği adamları yönetim almıyor ki bir şey göresin. Bence olay bundan ibaret de değil.

Böyle bir sıkıntı olsaydı Özen çoktan görevden ayrılırdı.

Özen'in tek gördüğüm olayı bulunduğu mevkiden dolayı kanallara ya da gazetelere demeç vermek olduğunu düşünüyorum.

Tabii bunlar benim görüşüm tersini düşünenler ve Beşiktaş'a yararı olduğunu düşünenlerde olabilir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben sana hak veremedim açıkçası Cenker. Pedro Franco gibi bir grrçek var ortada. Kerim Frei var. Hadi Kerim bilinen bir oyuncuydu ama Pedro'nun adını ben şahsen gelene kadar duymamıştım bile. Çok da kaliteli bence.

E şimdi konuşılan konuşulan oyunculara bakıyoruz; Lanzini , Raul Jimenez vs.

Bence Önder Hoca'nın istedikleri yapılsa harika olacak herşey

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kostas Mitroglou
    Eder Alvarez Balanta

İsimleri geçiyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Balanta... Fm'de ki efsane adamım. Gs'nin de ilgilendiği söyleniyordu. Umarım biz alırız

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Kostas Mitroglou'nun ismi geçiyorsa eğer yönetim bütün bütçeyi tek bir oyuncuya vermeyi düşünüyor. Stoper, sağ bek ve orta saha transferleri ortada kalır. Mitroglou'yu almak kolay değil, bu yönetim gider Edinho'yu alır. Benim bu adamlara güvenim git gide azalıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Aynen, Mitroglou'yu kiralamak için harekete geçmişler...

http://www.ntvspor.net/haber/manset-...sune-kavusuyor

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Yunanlar finnbogason için 6 mil. Vermişler, Heerenveen kabul etmemiş ve Olympiakos vaz gecmis. Biz 8 versek alabiliriz tabi gelmek isterse

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Kostas Mitroglou'nun ismi geçiyorsa eğer yönetim bütün bütçeyi tek bir oyuncuya vermeyi düşünüyor. Stoper, sağ bek ve orta saha transferleri ortada kalır. Mitroglou'yu almak kolay değil, bu yönetim gider Edinho'yu alır. Benim bu adamlara güvenim git gide azalıyor.

atanın ve tutanın iyi olacak boşver solbeki molbeki
    tutan iyi atan kötüydü o da halloldu mu diğerleri kadro içinden halledilir.
    o yüzden mitroglou transferi net büyük bir adım olur bjk için.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Yunanlar finnbogason için 6 mil. Vermişler, Heerenveen kabul etmemiş ve Olympiakos vaz gecmis. Biz 8 versek alabiliriz tabi gelmek isterse
    Finnbogason 8 milyon etmez, o kadar para verilmez bence o adama. Mitroglou'yu da Fulham 12 milyon euroya aldı, kiralık olmazsa o da zor iş. Kulübü de kiralık bırakır mı, muamma orası.

Finnbogason 8 milyon etmez, o kadar para verilmez bence o adama. Mitroglou'yu da Fulham 12 milyon euroya aldı, kiralık olmazsa o da zor iş. Kulübü de kiralık bırakır mı, muamma orası.
    bırakır.

maaşı fazla geliyormuş, ligden düştüler sonuçta kolay değil aynı bütçeyi saglamak önümüzdeki sezon. mutlaka bırakacaktır. ama kime gider bilemem.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    bırakır.

maaşı fazla geliyormuş, ligden düştüler sonuçta kolay değil aynı bütçeyi saglamak önümüzdeki sezon. mutlaka bırakacaktır. ama kime gider bilemem.
    NTVSpor'un haberine göre zaten kiralık düşünüyormuşuz. Fulham bırakırsa Almeida'dan sonra Mitroglou, en az 2 seviye atlatır bize gol yollarında.

Tek handikapı, geçen seneyi sakat geçirmiş olması. Sadece 3 maça çıkabilmiş sanırım. Bizim de sakatlıktan yana başımızın belada olduğu bir gerçek.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Etmez ama Edinho falan alacagina kadar onu alirlar. Mitroglou olursa güzel olur

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

mitroglou gelirse eger eski formuna kavuşursa ligi yıkar geçer abi kiralık gelmesi en mantıklısı en sevdigim oyunculardan biri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kostas gelsin dertler bitsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Balikesirspor ile su an bir araya gelinmis. Sivok holosko ve ugur borali almak, frei ve muhammedi kiralamak istiyorlarmis. Bana gore cok iyi olur hos olur ama kulupde adam kalmadi oynatacak. Giden cok, gelen yok...
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mitroglou çok baş ağrıtır. Eski Mitroglou'dan eser kalmamış. Almeida'nın ölüsü iyidir ondan o kadar diyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kiralık düşünülüyorsa çok daha iyi forvetleri kiralayabilir Beşiktaş.Mitroglou aranan isim değil bence.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Balikesirspor ile su an bir araya gelinmis. Sivok holosko ve ugur borali almak, frei ve muhammedi kiralamak istiyorlarmis. Bana gore cok iyi olur hos olur ama kulupde adam kalmadi oynatacak. Giden cok, gelen yok...
    Kerim kalmalı ve hatta 11 için düşünülmeli bence. Diğerleri aynen yazıldığı şekilde (satılık-kiralık) gönderilsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yönetim : Lanzini ve kulübü ile anlaşıldı iş imzaya kaldı 1-2 gün içerisinde imzalar atılır. (Ligtv)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi sevinemiyorum Lanzini'nin gelmesine. En az 4-5 tane ilk 11 kalitesinden adam almamız lazım bizim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Vallahi sevinemiyorum Lanzini'nin gelmesine. En az 4-5 tane ilk 11 kalitesinden adam almamız lazım bizim.
    Dünya Kupası bitmeden veya en azından beklediğimiz kredi gelmeden zor görünüyor transfer şu an için. Bu ayı da gözden çıkarmalıyız bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dünya Kupası bitmeden veya en azından beklediğimiz kredi gelmeden zor görünüyor transfer şu an için. Bu ayı da gözden çıkarmalıyız bence.

Yunanli oyuncuda sakatlandi dun macta. Garanti bize geliyor :d
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lanzini Twitter'dan Beşiktaş'ı takibe almış
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Önder ÖZEN ayrılcak dedikoduları baya arttı öyle bir hata yapmaz umarım yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Takip ettiği 6 sayfadan birisi de Beşiktaş oldu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri