Cesur olalım dedik atak çıktık öne de geçtik ancak yine koruyamadık kendimize direk rakip olarak belirlediğimiz Jameika ve Honduras karşılaşmalarından birer puanla ayrıldık
Cesur olalım dedik atak çıktık öne de geçtik ancak yine koruyamadık kendimize direk rakip olarak belirlediğimiz Jameika ve Honduras karşılaşmalarından birer puanla ayrıldık
Yine öne geçtik ve yine koruyamadık. Aslında bu maçta öne geçtik olarak görmüyorum şansımızın yardımı ile golü bulduk. Kosta Rika etkili ayakları ile beraberliği sağladı yine de iyi bir iş çıkardık zira ciddi kalite farkı var. Üstelik deplasmanda aldık bu 1 puanı
Bir galibiyet alalım harika olacak bak görürsün![]()
Pek adam bulamıyoruz zaten üstüne üstlük kadromuz için önemli bir bölge ve ismi 5 ay gibi uzun bi süreliğine kurban ettik. Profil olarak üst düzey degildi bu sakatlgın ardından çöp olacaktır :F
Yenilgiyi normal karşılarım ama bu fark çok hoş olmadı :F Hemen ardından yine grubun liderlik için bir başka favorisi ile oynadık onada yenildik ama ezilmedik ABD maçı gibi
İlk 5 maç sonunda henüz galibiyetimiz bulunmuyor. Birkaç maçta yaklaşsak da beceremedik. daha 5 maç kala çok fazla hesap yapmam istemem ama herkesin Jameikayı yeneceğini düşünüyorum Honduras ise beni epey şaşırttı. Oysa onları gözümüze kestirmiştik. Kosta Rika'nın kadro kalitesini göz önüne alırsak Hondurası geçeceklerdir ama işte tüm mesele kalan maçlarda biz ne yapacağız ?
Gerçekçi ol Diaz o grup El Salvadora birkaç beden büyük. En iyi ihtimal sondan birincilik.
Diaz'a güvenmiyorum
Umarım bizi yanıltamazsın zira baya kimse sana güvenmiyor şu takımla![]()
steam : aytekin79
Ah bir ateşleyici galibiyet alsak iyi olacakta skoru koruyamıyoruz
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Nah cikarsun => Cikarsun
Juan maclar zor bea bence sen diger kitayi dusun artik![]()
Jamayika yı kosta rikayı ve honduras'ı Yen DÜNYA KUPASINA GİT![]()
Sakatlıklar sakatlıklar sakatlıklar takımın gücü zaten belli birde iyi kötü sahaya sürdüğümüz oyunculardan gelen kötü haberler moral bozuyor.
Hazırlık maçında da olsa galibiyet galibiyettir. Bizim çapımızda bi takım için oyuncuları yüreklendirme açısından iyi oldu. Yoğun sakat veriyoruz milli takımlarda dolayısıyla bu galibiyet bi nebze de olsa moral bulduk.
Sıradaki maç olan Jameika karşısında ülke adına yetenekli bi oyuncumuz daha gümledi
Bu kötü oldu.İnşallah yerine gelen kalitesinin üstünde bir performans gösterir.
ve nihayet 3 puan !
İlk maç 90+2'de penaltıdan beraberliği bulan ve 2 puan kaptırdığımız Jameikaya acımadık. İlk galibiyetimizi 3 golle alarak özellikle El Salvadora güvenmeyenlere ayık olun mesajı verdik
Ağzımızın tadı her geçen gün biraz daha bozuluyor. Galip gelerek güvenmeyenlere taş attık ama yakında sahaya sürecek takım kalmayacak
Maç hakkındaki yorumumda cevabı verdim sizlere gençler
Ağzından bal damlıyor
Her oyuncum sahaya çıkınca savaşıyor elinden geldiğince. Zaten vasatlar pek beklentim yok sahada koşup mücadele etmeleri beni ziyadesiyle memnun ediyor (:
İlk 3 puanimiz daha cok var![]()
orta saha sanchez, moran'la önlerinde ceren'le ileride zeleya bekle bizi brezilya
İşte bu beklenen galibiyet bu serimizin bir başlangıcı olacak.
EL SALVADOR !!!
İlk maçta öne geçip skoru koruyamadığımız bir diğer rakip olan Hondurası deplasmanda paspas ettik. Sıradaki gelsin![]()
Tabii ABD'nin yaptığı çoh ayıp insafsızlar bana 5 atarken Kosta Rikadan 4 yenilir mi ? yenseler ilk 3 icin umutlanacaktık. Kosta Rika'nın ABD yi yenmesi işimizi zora soktu. Daha Meksika ve ABD ile oynıcaz
Honduras'ı yenmeyeni dövüyorlar hocaaaa![]()
Daha cok var Juan![]()
![]()
Maalesef dağıldık bu maçta. Yenilgi normal ancak böylesine ağır yenilgi 3 puandan ziyade grupta sıralama açısından önem arzeden averajı zedeliyor. Diğer yandan Hondurasın deplasmanda Kosta Rikayı devirmesi bu yenilgiyi çok çabuk unutturdu. Zira ABD maçını alan Kosta Rika büyük avantaj elde etmişti.
Hondurasın aldığı galibiyetle beraber grup karıştı. Sonraki maçlarda biz Kosta Rika ile oynarken Honduras içerde Jameikayı ağırlayacak
ABD çok ayıp etmiş. Hadi Meksika ile ABD yide yenip DK ya gidelim.
Düzeltme: Meksika kötü olmuş ama Jamaika bize kıyak geçecektir.![]()
cCcMeksikaFiestacCc
Lan yoksa Brezilyaya doğrudan mı gidiyoruz ?
Kosta Rikaya top göstermedik top ! ABD'yi nasıl 4 lemiş bunlar anlamyorum işte bunlar hep Amerikan oyunu :F
ABD ve Meksika maçlarından toplam 10 gol yerine biraz daha insancıl goller yesek mesela 5-6 gol şuan çok rahat Dünya Kupası sevinci yaşıyor olabilirdik. Biz ABD ile oynarken Kosta Rika Jameika ile karşılaşacak. Honduras ise Meksike ile oynayacak. Hondurasın içi çok zor ancak grupta ikili averah degil normal averaja bakılıyor. Kosta Rika ile aramızda 3 fark var. Amerikadan puan alabilir miyiz ? Çok zor Kosta Rika fark atarmı ? kuvvetli ihtimal. bakalım son maç neler olacak. Ama en kötü Playoff oynarız gibime geliyor Honduras Meksikayı yenemez heralde
Kaç takım gidiyordu usta![]()
Anaamm yesillere girdi![]()
Hala dediğimin arkasındayım. 3. olup direk gideceğiz ve orda da grupta 3. olacağız![]()