Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: SC Vianense Portekiz 2. Ligi'nde (Sezon 3)

Default SC Vianense Portekiz 2. Ligi'nde (Sezon 3)

Panterler - As Panteras çok değil sadece 10 yıl önce Portekiz'de fırtınalar koparıyordu. 2003 yılında gelen şampiyonlukla birlikte aynı yıl Uefa'da yarı final oynamıştı. 2004'te Şampiyonlar Ligi'nde de ülkesini başarıyla temsil etti. Ne olduysa o andan sonra oldu. Şike soruşturmasında üç maçta şike yaptıkları ortaya çıktı ve küme düşürüldü. O günden bugüne bir daha asla eski Boavista geri gelemedi...

Şimdi biz iyi bir ekiple başkan Manuel Maio'yu da arkamıza alarak o eski günleri geri getirmek amacındayız. İyi bir taktik dehası olamadığımdan hedefleri biraz sarkıtarakta olsa yerine getireceğiz.

Hedefler:
    * İlk sezon 3. ligden 2. lige çıkmak
    * İkinci sezon 2. ligde iyi bir performans
    * Üçüncü sezon 1. lige adım atma
    * Beşinci sezon Avrupa kupaları

Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum, kuralları kabul ediyorum.

Stadımız: Estádio do Bessa

Boavista Önizleme

[IMG][/IMG]

Mali Durum:

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kariyeriniz onaylanmıştır.

Gecikme için özür diler, kariyerinizde başarılar dilerim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Başarılar.Güzel seçim..

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim. Borç çok değilmiş kapattıktan sonra rahat başarılara koşarsın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hikaye beni hüzünlendirdi, başarılar
    Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;
    Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de bir ara başlamıştım Boavista ile ancak takımın deplasman otobüsü kaldıracak kadar dahi parası olmadığı için gına geldi ve bıraktım

Başarılar hocam.

Başarılar Hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Çok enteresan seçim.Başarılar takibindeyiz.

Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Başarılar hocam güzel seçim. Ben de hep başlarım ama sonunu getiremem bu takımla

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır.

Gecikme için özür diler, kariyerinizde başarılar dilerim.
    Problem değil teşekkür ederim

Quote Originally Posted by harun2000harun View Post
    Başarılar.Güzel seçim..
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim. Borç çok değilmiş kapattıktan sonra rahat başarılara koşarsın

Teşekkürler 3. lig için oldukça zorlayıcı, üstesinden gelicez umarım

Quote Originally Posted by egmnblgn View Post
    Hikaye beni hüzünlendirdi, başarılar
    Aynı şekilde beni de. Çocukluğumda severek takip ediyordum, bir anda yok oldular :/ Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ben de bir ara başlamıştım Boavista ile ancak takımın deplasman otobüsü kaldıracak kadar dahi parası olmadığı için gına geldi ve bıraktım

Başarılar hocam.
    Sonuna kadar haklısın ilk aldığım gün kadar umutlu değilim şu an Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by ardkyrkc View Post
    Başarılar Hocam
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Çok enteresan seçim.Başarılar takibindeyiz.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Başarılar
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Başarılar hocam güzel seçim. Ben de hep başlarım ama sonunu getiremem bu takımla
    Yukarda da belirttim, beklediğimden çok daha zorlayacak bu takım beni. 10 yıl oynasan düzelmeyecek gibi. Teşekkür ederim

Evet öncelikle belirtmem gerekir ki beklediğimden çok daha zor bir kariyerle karşı karşıyayım. Yapılamayan transflerin canım sıkmasının yanı sıra iç transferde de bir oyumcumla dahi anlaşamamam hayal kırıklığına neden oldu. İyisinden kötüsüne bütün oyuncular maksimum vereceğim maaşın iki katını istiyor. Bu sezonu başarıyla atlatsak dahi ikinci sezona işimiz çok zor görünüyor.

Transferler:

İki isimde kötü ortasahamıza ilaç gibi geldi. Pedro oyun kurucu mevkiinde görev alırken, Traore hem defansif oynayabiliyor, hem ortasahada her görevi alabiliyor.

Fikstür
    Hazırlık maçları takımı tanımak adına iyi geçti. Resim pek bir kırmızı gözükse de tamamı bizden güçlü ekipti ve en azından hazırlık olması adına başından kalkabildiğimize inanıyorum

İlk maçımızda rakibimiz ligin en iyi forvetlerinden Jonatas'ı barındıran Coimbroes'ti. Çift kişiyle markaja almamıza rağmen 3 golü kalemizde gördük. Engel de olamadık. Kötü oynadık, kötü kaybettik.

İkinci hafta Sousense bizi zorladı ama üstadın frikiği ile üç puanı kurtardık.

Üçüncü hafta Camacha deplasmanına Afrika'ya gittik. Evet Evet Afrika Öncelikle minik bir bilgi olarak Camacha'nın nerde olduğunu öğrenelim

Daha sonra maça gelelim. Bizim için tatil havasında geçen maçta bizi en sevindiren olay etkili futbol ve forvetlerimizin güzel performansıydı. Suskunluklarını bozmuş oldular.

Fakat 4. hafta bize büyük bir sürpriz olacaktı. Kötü defansımız bu maçta bizi yerin dibine gömecekti. 6.600 nüfuslu bir kasaba takımı Vila Flor 30.000 kişilik stadımıza geldi 4 attı. Dünyanın en kötü sol beki Afonso'nun hatalarla örülü performansı mutsuz sonu getirdi. Çok kötü performans, çok kötü sonuç.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Malesef alt ligde sıkıntı maaş bütçesi. Nuno gomes boşta ise şansını bir dene onda

başarılar kardeşim portekiz ligleri güzel fakat biraz pinti davranıyorlar. bu zorlukları aşarsın umarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Peki şike yapacak mıyız ?

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

başarılar. işin zor kolay gele

Malesef alt ligde sıkıntı maaş bütçesi. Nuno gomes boşta ise şansını bir dene onda

Zibil gibi forvet var ama iş yok

Quote Originally Posted by master_zngldk67 View Post
    başarılar kardeşim portekiz ligleri güzel fakat biraz pinti davranıyorlar. bu zorlukları aşarsın umarım.
    Aşamadım

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Peki şike yapacak mıyız ?
    Şikesiz 10 maçta kovuldum

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    başarılar. işin zor kolay gele
    Olmadı, sağlık olsun

Gelelim sezon özetine. Ligde oynanan 8 maç kupada oynanan 2 maç sezonunda kovulduğumu açıklamaktan üzüntü duyuyorum Suçun %50'isini üzerime alıp geri kalanını yönetim ve topçulara atıyorum. Sonuçta ikincide bir üst tura çıkıyor aramda 2 puan var niye kovuyosunuz, inşallah küme düşersiniz Futbolcular ise ellerinden gelenin 10'da 1'ini yapmadılar. Bir iki tanesi hariç geneli vasattı. Neyse kovulduk, işe alınana kadar devam diyorum madem bir işe kalkıştık bu kadar hızlı pes etmek olmasın Kovulduğum için maçların detayına girmiyorum fikstür ve puan durumunu yayınlıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Default Geçmişini Arayan Takım: Boavista (Sezon 1)

Geçmiş olsun. Yılmak yok devam edelim yeni takımla yeni hedeflere yelken açalım.

Hedefleri üst düzeyse yönetimin böyle dandik kararlar alabiliuotlar.

Yaklaşık 10 günlük işsizliğin ardından Portekiz'in kuzeyinden bir telefon geldi. Antonio Rodriguez adında biri benden Vianense'nin başına geçmemi istiyordu. Gerekli şartlar sağlandığında otobüs biletimi alıp şehre doğru yol aldım. Gördüğüm manzara beni fazlasıyla memnun etti. Stad ve antrenman tesislerinin yanısıra bana sunulan teklif görülmeye değerdi.

Bu teklifi geri çevirmek ayıp olurdu ve 10 günlük aranın ardından ligime, yani Portekiz 3.ligine geri döndüm.

7

Şimdi takımımızı tanıyalım. Geçmişte hiçbir başarısı bulunmayan Vianense maçlarını 3000 kişilik Doktor Jose de Matos stadında oynuyor.

Kulübün ambleminde yer alan gemi şehrin okyanusa komşu olmasından kaynaklanıyor ve takımın rengi mavi-beyaz

Gelir gelmez ilk günden maç yaptırdılar bana 2-2 bitti. Takımın koyduğu performanstan memnunum.

10 maç sonunda durumumuz bu vaziyette. En iyi şekilde ligi bitirmek istiyoruz.

3 ayda işten kovuldum, 2. işimde bakalım neler bekliyor beni :d

Kadromda adam olmadığını öğrenmem geç olmadı Bizde kulubün içinde bulunduğu düşük mali durumu hesaba katıp yıllığı 3 bin yuroyu geçmeyecek adamlara yöneleceğiz

yılmak yok yola devam kardeş.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim. Bu takımla hedeflerini daha rahat gerçekleştirirsin. Ama öncelikle her şeye sabredip
    ısrarla devam etmeni öneririm.

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Yeni takımında başarılar

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

yeni takımda başarılar.. Sezon sonunu görmen dileğiyle

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

11 maç görmen dileğiyle

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Zor bir serüven, başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Quote Originally Posted by master_zngldk67 View Post
    yılmak yok yola devam kardeş.
    Teşekkür ederim, kolay pes etmek olmasın, iyi kötü gittiği yere kadar gitsin

Başarılar dilerim. Bu takımla hedeflerini daha rahat gerçekleştirirsin. Ama öncelikle her şeye sabredip
    ısrarla devam etmeni öneririm.
    Lig 18 maçta bittiği için benim için de takım deneme sürecinde şu anda ve iyi oluyor. Yeni sezona daha kabiliyetli girebiliriz diye düşünüyorum.

Quote Originally Posted by karayer View Post
    Yeni takımında başarılar
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    yeni takımda başarılar.. Sezon sonunu görmen dileğiyle
    ahahaha teşekkür ederim, görücez gibi

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    11 maç görmen dileğiyle
    Bu takımda sıkıntı yok

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Zor bir serüven, başarılar
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar
    Teşekkürler

Ocak ayına kadar geldik geriye oynayacağımız iki maç kaldı ss'ler birazdan gelecek.

Ninense maçından sonra lider Santa Maria ile karşılaştık. Sonuç pekte sürpriz değildi.

Santa Maria bozgunuyla çıktığımız Pedras maçından bir galibiyet bekliyorduk. Oldukça üstün oynadığımız maçta bitiriciliğimiz azizliğine uğrayıp bir puana sevinir olduk.

Rakibimiz Limianos'tu ve galibiyet yine parolamızdı. Daha ilk saniyelerde yediğimiz golü bir türlü çıkartamadık ve üstün oynadığımız bir maçtan daha boynu bükük ayrıldık.

Nispeten kolay iki maçtan 2 puanla ayrılmak huzurumuzu kaçırdı. Bragança deplasmanına mutsuz gittik ama bu bozgunu bizde tahmin etmiyorduk. Üstünde düşünmeye gerek olmayan bir maç.

Bragança bozgununu ancak bu kadar güzel atlatabilirdik. Harika bir oyun ve Rui Andre'nin önderliğiyle ilk galibiyetimizi aldık. Bizim için muhteşem bir gündü.

Vilaverdense deplasmanına çok huzurlu gittik. Üstün oynadık golü bulduk ancak 85'e kadar dayanabildik. Yine bir maçtan istemediğimiz sonuçla ayrıldık.

Emin değilim ama galiba sonucu küme düşmek için diğer grupların sonuncularıyla maçlar yapıyor. Durum eğer böyle değilse işimiz zor. Son iki maçımız. İyi oynayıp beraberlikle yetinmeseydik +6 puan cepte olacaktı. Yine de ben bu takımdan ümitliyim.

Gelelim transferlere. Defansa Polis'ten başka kimi alabilirdim ki Özellikle Toninho'dan çok şey bekliyorum oyun kurucu rolünde takımı sırtlaması gerekiyor, çok para döktük Tiago Santos ise kanayan sol bekimize yara bandı olacak, ilaç sezon sonunda bulunur

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri