Ninense maçından sonra lider Santa Maria ile karşılaştık. Sonuç pekte sürpriz değildi.

Santa Maria bozgunuyla çıktığımız Pedras maçından bir galibiyet bekliyorduk. Oldukça üstün oynadığımız maçta bitiriciliğimiz azizliğine uğrayıp bir puana sevinir olduk.

Rakibimiz Limianos'tu ve galibiyet yine parolamızdı. Daha ilk saniyelerde yediğimiz golü bir türlü çıkartamadık ve üstün oynadığımız bir maçtan daha boynu bükük ayrıldık.

Nispeten kolay iki maçtan 2 puanla ayrılmak huzurumuzu kaçırdı. Bragança deplasmanına mutsuz gittik ama bu bozgunu bizde tahmin etmiyorduk. Üstünde düşünmeye gerek olmayan bir maç.

Bragança bozgununu ancak bu kadar güzel atlatabilirdik. Harika bir oyun ve Rui Andre'nin önderliğiyle ilk galibiyetimizi aldık. Bizim için muhteşem bir gündü.

Vilaverdense deplasmanına çok huzurlu gittik. Üstün oynadık golü bulduk ancak 85'e kadar dayanabildik. Yine bir maçtan istemediğimiz sonuçla ayrıldık.

Emin değilim ama galiba sonucu küme düşmek için diğer grupların sonuncularıyla maçlar yapıyor. Durum eğer böyle değilse işimiz zor. Son iki maçımız. İyi oynayıp beraberlikle yetinmeseydik +6 puan cepte olacaktı. Yine de ben bu takımdan ümitliyim.

Gelelim transferlere. Defansa Polis'ten başka kimi alabilirdim ki Özellikle Toninho'dan çok şey bekliyorum oyun kurucu rolünde takımı sırtlaması gerekiyor, çok para döktük Tiago Santos ise kanayan sol bekimize yara bandı olacak, ilaç sezon sonunda bulunur