1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Sinopspor | İlk hedef Süper Lig | 4. Sezon | Tek hedef ŞAMPİYONLUK !

Hybrid View

Smile

Quote Originally Posted by Sinser View Post
    HEDEFLER ve BEKLENTİLER

Yönetim saygın bir konumda yani ligin tahminine göre bitirmemi öngörüyor ama tabiki grubu şampiyon tamamlayıp profesyonel olmak tek hedefim kısa vadede planımız bu.

Uzun zamanlı da hiç bir sezon firesi vermeden 2017-2018 sezonunda Süper Lig de oynamak. Ve 6.sezonumuzda avrupa ile tanışmak.. Hedefler yükselecek ben bile gelecek başarıya şaşırıcam buna inanıyorum

Burda kariyerini paylaşıp beni istemeden teşvik eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum

Özellikle kilimli Bld. kariyeri neden Sinopspor süper ligde olmasın ki dedirtti bana

Takip eden, edecek yada beğenmeyip başlığa bakıp çıkan tüm arkadaşlara teşekkürler şimdiden..

İyi akşamlar
    başarılar kardeşim. teşvikimiz başarılı olursa ne mutlu bana. bende aslında sen gibiydim bir kariyer görmüştüm. neden olmasın demiştim. aklından şunu çıkarma "sabrın sonu selamettir". "Mor Menekşeler" lakabı hoş olur bu takıma

Quote Originally Posted by Sinser View Post

LİG VE TAKIMLAR

ne ilginç? bende bu gruptaydım. nasıl oldu ki bu? merak etme çaktırmıyorum.

Quote Originally Posted by master_zngldk67 View Post

başarılar kardeşim. teşvikimiz başarılı olursa ne mutlu bana. bende aslında sen gibiydim bir kariyer görmüştüm. neden olmasın demiştim. aklından şunu çıkarma "sabrın sonu selamettir". "Mor Menekşeler" lakabı hoş olur bu takıma

ne ilginç? bende bu gruptaydım. nasıl oldu ki bu? merak etme çaktırmıyorum.
    Yama olduğunu yazmış arkadaş.

Mesaj Yetkileri