Estağfurullah hocam anladım ben senin demek istediğini.
Estağfurullah hocam anladım ben senin demek istediğini.
Grubun ilk maçında Avusralyayı tabiri caizse parça pinçik ettik.
Spoiler: ISTATISTIKLER
Avustralya galibiyeti güzel böyle devam![]()
Galibiyetle başlamışız çok iyi olmuş.Almanya ilk maçta ne yaptı ?
Dünya kupasında sürprizi senden bekliyorum Diaz![]()
steam : aytekin79
Slovenya maçında zorlandılarmı savurganmı davrandılar. Zorlandılarsa maçı berabere bitirme umudu var diyebilirim.Tabi maçlarını görmeden bir şey diyemeyiz.
Slovenya'yı resmen dövdük ama bir türlü istediğimiz galibiyet golüne ulaşamadık. Almanya kazandı ve çıkmayı garantiledi. Bizim iş her zamanki gibi son maça kaldı. Avustralya Slovenya'ya süpriz yapabilir mi ? pek muhtemel değil
Spoiler: ISTATISTIK
Bu istatistiklere bu sonuç hiç olmamış. Bakalım son maçlar nasıl olacak inşallah çıkarız![]()
Bu nasıl iş la ? B grubu maçlarını A grubundan önce oynuyor :F
Slovenya maci sanssizlik olmus.
Kritik bölgelerde kritik adamlardan yoksun çıkmak durumunda kaldık Almanya karşısına :F Oyuncularımın birçoğuda yorgunluktan cortingen
Oyuncularin durumu cok kotuymus neyse basarilar.![]()
Lucas Barrios ve Ölümcül Vuruş !
Alamanlara hiç net şans tanımadık 90 dakika içinde. Diğer süpriz ise hiç şans tanımadığım Avustralya'nın bizim yapamadığımızı yapıp Slovenya'yı mağlup etmesi
Spoiler: ISTATISTIK
Ooo Almanya'yı yenmişiz bravo![]()
Puan Tablosu
Lider çıkarak Almanya'yı ev sahibi Brezilya'nın kucağına attık.
ooo tebrikler. Gruptan çıkmışız hemde lider olarak. Abd de iyi bir rakip onuda eleyip çeyrek finali görürüz.
Kuzey Amerikada El Salvadoru çalıştırırken üzerimize oynadığınız oyunları unutmadık. Bize 5 atıp Kosta Rikadan 4 yemeleri falan. Gün hesap günüdür. Bugün eleseniz bile kıvranacaksınız duran toplarda elinzi kolunuzu sallayıp gol atamayacaksınız ! Kafa vuruşu 12-13 zıplaması 10 olan adamlar yok artık.
Haydi yiğitler Diaz için !
Almanya galibiyeti harika, ABD yi eleyebilriz![]()
Yeneriz umarim.![]()
50 dakika 10 kişi oynasak da rakibe net şans vermedik. Dişe Diş Kana Kan İntikam İntikam nidalarıyla oynadığımız maçı Cardozo'nun harika golüyle kazanarak hem şahsi intikamımı aldım hem de adımızı çeyrek finale yazdırdık
Spoiler: ISTATISTIKLER
Camtasia, Fraps gibi programlar araştırıyordum Cardozunun golünü kaydedip gife çevirmek için biraz ondan geciktik hoş bulamadık fraps tam ekran kaydediyor belirli ekranı kaydeden bi program lazım CAmtasia vardı ama bulamadım silmişim sanırım yada yanan harddiskim vardı önceden onla beraber gitmiş. En kısa sürede golleride koyabilecegim bi düzen kurmaya çalışıyorum
Sürpriz bekliyorum demiştim ben gençTebrikler güzel iş başarmışsın
steam : aytekin79
Helal ABD yi de geçtik sıradaki kim var acaba![]()
Ben dedim Paraguay'la başarı gelir D:
Amerikayı yıkan Oscar Cardozo'nun o golü
Not: Görüntü biraz kötü olsa da anca bu kadarıgeldi elimden k.bakmayın ama anlaşılıyor az çok