1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Sinopspor | İlk hedef Süper Lig | 4. Sezon | Tek hedef ŞAMPİYONLUK !

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

O tebrikler şampiyon olmuş çıkmışsın. Bu ligde de durmadan devam edip süper lige ilerleyelim.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by mayfaka View Post
    Gerçekten biraz daha düşük oran verebilirlermiş.Neyse bu sezonda şampiyonluk bekliyoruz.Başarılar.
    biz inancımızdan vazgeçmeyelim her an her süpriz olabilir

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Hepsini okudum , efsane yükselişler bekliyorum senden Başarılar dilerim kardeşim
    Benimde tek istediğim bu zorlanacağız bazen sıkılacağız ama yılmadan başarıya koşacağız

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    "Sinsice" yaklaşıyoruz 2.lige
    kesinlikle

Quote Originally Posted by master_zngldk67 View Post
    davul zurna ve meşaleler hazır hocam. şampiyon yap bizi "Sinsice".
    Bu sezon ilk yarıdan sonra zor şampiyonluk ama 2. ligi son haftaya kadar kovalayacağım

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    O tebrikler şampiyon olmuş çıkmışsın. Bu ligde de durmadan devam edip süper lige ilerleyelim.

teşekkürler hocam lige göre takımın hakkıda şampiyonluktu daha azı kurtarmazdı artık önümüzdeki şampiyonluklara diyelim

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Ve sezonun ilk devresi sona erdi

Ziraat Türkiye kupasında çok şey amaçlamıyorduk ama 1 turda olsa yükselebildik

---

Yanlış taktik bizi mahvetti... Ama bursasporuda eleyen bir takıma elendiğimi görünce üzüntümü unuttum..

SİNOPSPOR'da şok

Sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan SİNOPSPOR Ligde aldığı üst üste mağlubiyet ve beraberlikler ile ligin dibine çöktü

Yönetimin gözünden iyice düşen teknik direktör "SERHATCAN ŞİMŞEK" son mağlubiyetin ardından uğradığı şok ile basına ingilizcesini döktürdü ;

Temsili röpörtaj

Yönetim ile yaptığı güven toplantısında, işleri tersine çevirme sözü veren teknik direktör sezonun ilk devresini aşağıdaki tabloda görüldüğü gibi 11.sırada kapattı. Ve kariyerine SİNOPSPOR'da devam etme noktasında hem klüpten hem taraftardan tam destek almış oldu.

TRANSFERLER

DEVRE ARASI KRİTĞİ (RAPOR)

Sezona istediğimiz gibi başlayamadık bunun sebepleri

*Ligde bulunan saçma 24 yaş üstü oyuncu kuralı
    *bu kurala 23 yaşının yarısını geçirmiş oyuncularında dahil olması
    *Ve 23 yaşında yaptığım bütün transferlerin hiç birini oynatamam
    *Sakatlıklar ve bir türlü bekleneni veremeyen genç oyuncular

2. DEVRE BAŞLIYOR ;

Bu sezonu en azından play off da bitirmek için çok uğraşıcam ve başarcağımı düşünüyorum

NOT: Maçları bu seferlik tek tek yayınlamadım sebebi 3-4 tane maçın ekran görüntüsünü bir türlü alamamam bir hata var çözemedim. Diğer bir sebebi ise sezon bitişini bu gece görmek devam eden günlerde bu cevap metnine maçlarıda ekleyeceğim...

Takip eden, ilgi gösteren herkese sonsuz teşekkürler bekleyin söz verdiğim gibi Süper Ligi görücez..

Mesaj Yetkileri