O tebrikler şampiyon olmuş çıkmışsın. Bu ligde de durmadan devam edip süper lige ilerleyelim.
O tebrikler şampiyon olmuş çıkmışsın. Bu ligde de durmadan devam edip süper lige ilerleyelim.
biz inancımızdan vazgeçmeyelim her an her süpriz olabilir
Benimde tek istediğim bu zorlanacağız bazen sıkılacağız ama yılmadan başarıya koşacağız
kesinlikle
Bu sezon ilk yarıdan sonra zor şampiyonluk ama 2. ligi son haftaya kadar kovalayacağım
teşekkürler hocam lige göre takımın hakkıda şampiyonluktu daha azı kurtarmazdıartık önümüzdeki şampiyonluklara diyelim
Ve sezonun ilk devresi sona erdi
Ziraat Türkiye kupasında çok şey amaçlamıyorduk ama 1 turda olsa yükselebildik
---
Yanlış taktik bizi mahvetti... Ama bursasporuda eleyen bir takıma elendiğimi görünce üzüntümü unuttum..
SİNOPSPOR'da şok
Sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan SİNOPSPOR Ligde aldığı üst üste mağlubiyet ve beraberlikler ile ligin dibine çöktü
Yönetimin gözünden iyice düşen teknik direktör "SERHATCAN ŞİMŞEK" son mağlubiyetin ardından uğradığı şok ile basına ingilizcesini döktürdü ;
Temsili röpörtaj
Yönetim ile yaptığı güven toplantısında, işleri tersine çevirme sözü veren teknik direktör sezonun ilk devresini aşağıdaki tabloda görüldüğü gibi 11.sırada kapattı. Ve kariyerine SİNOPSPOR'da devam etme noktasında hem klüpten hem taraftardan tam destek almış oldu.
TRANSFERLER
DEVRE ARASI KRİTĞİ (RAPOR)
Sezona istediğimiz gibi başlayamadık bunun sebepleri
*Ligde bulunan saçma 24 yaş üstü oyuncu kuralı
*bu kurala 23 yaşının yarısını geçirmiş oyuncularında dahil olması
*Ve 23 yaşında yaptığım bütün transferlerin hiç birini oynatamam
*Sakatlıklar ve bir türlü bekleneni veremeyen genç oyuncular
2. DEVRE BAŞLIYOR ;
Bu sezonu en azından play off da bitirmek için çok uğraşıcam ve başarcağımı düşünüyorum
NOT: Maçları bu seferlik tek tek yayınlamadım sebebi 3-4 tane maçın ekran görüntüsünü bir türlü alamamam bir hata var çözemedim. Diğer bir sebebi ise sezon bitişini bu gece görmek devam eden günlerde bu cevap metnine maçlarıda ekleyeceğim...
Takip eden, ilgi gösteren herkese sonsuz teşekkürlerbekleyin söz verdiğim gibi Süper Ligi görücez..